— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Weg van het studentenfeest

Vanessa, mijn kamergenote, was een bloedmooie jonge meid, waar alle jongens op de universiteit achter aan liepen. Ze had verkering met Chris, een echte Hollandse jongen met blond haar en blauwe ogen. Zelf had ik al een tijdje een oogje op de beste vriend van Chris, Julius. Julius had donkerblond haar en kon me altijd ongelofelijk laten lachen.
Vanavond was er een feest in het studentenhuis van Chris en Julius. Vanessa en ik gingen daar natuurlijk naartoe. Ik had mezelf overal geschoren voor het geval dat het vanavond spannend ging worden. Ik trok een mooi setje aan, een zwarte kanten bh en een slipje. Door alleen al aan vanavond te denken, voelde ik mij platgeschoren kutje al nat worden.
Ik zag vanuit de spiegel dat ook Vanessa een setje aan had getrokken; over haar lingerie droeg ze een strakke zwarte jurk. Je kon heel subtiel het kant van haar slipje door de jurk heen zien. Toen ze voorover boog om haar hakken aan te trekken, kroop haar jurk een stukje omhoog. Hierdoor zag ik dat haar slipje een open kruis had. Blijkbaar was ik niet de enige die zich had voorbereid op een spannende avond.
Op het feest zelf hebben we een hele tijd gedanst en ook wat gedronken. Ik voelde me al losser worden en datzelfde scheen ook voor Chris, Julius en Vanessa te gelden. Chris kwam met idee om naar de kamer van hem en Julius te gaan en ‘Truth or Dare’ te spelen. Omdat iedereen al een beetje aangeschoten was leek ons dit een goed idee.
Vanessa pakte een leeg bierflesje en legde het op de grond en begon het te draaien. De hals van het flesje wees mij aan. “Truth or Dare?” zei Vanessa ondeugend. “Dare”, antwoordde ik.
Vanessa: “Durf jij een tongzoen aan Julius te geven?” Ik had stiekem al gehoopt dat deze opdracht zou komen, en ik voelde me al helemaal warm worden van binnen. Ik leunde langzaam naar het gezicht van Julius, ik sloot mijn ogen en ik rook zijn aftershave. Het was een mannelijke maar geur. Vlak voordat mijn lippen de zijne raakten, voelde ik dat mijn kutje steeds natter werd. Toen raakten onze lippen elkaar, eerst zacht en teder, daarna vol met passie. Ik opende mijn mond en zijn tong gleed naar binnen, en vervolgens liet ik ook mijn tong in zijn mond glijden. Voor een kort moment opende ik mijn ogen, en ik kon aan zijn broek zien dat onze kus hem ook niet onberoerd had gelaten. Hij trok zijn hoofd terug, maar voordat onze lippen elkaar niet meer raakten, beet ik speels in zijn onderlip.
“Mijn beurt!” Zei ik. Ik draaide het flesje en dit keer wees de hals Chris aan. Ik vroeg: “Truth or Dare?” Chris antwoordde: “Doe mij ook maar zo’n lekkere Dare zoals jij had. “Oké” zei ik, “geef een tongzoen aan Vanessa.” Natuurlijk deed hij dit en meteen nadat hij haar gezoend had draaide hij weer aan het flesje. Het flesje wees in de richting van Vanessa. Chris vroeg:”Truth or Dare?” Vanessa antwoordde ook “Dare”. Julius tikte Chris aan om even te overleggen, na wat gemompel zei Chris: “Ik daag je uit om Tessa een zoen te geven.” Ik begon te blozen. Vanessa die míj een zoen ging geven? Ze keek me aan met haar kastanjebruine ogen. Ze leunde naar voren en gaf mij snel een kus op mijn wang. “We willen meer zien,” zei Julius, “ik weet zeker dat ik ook voor Chris spreek als zeg dat we een tongzoen bedoelden.” Weer leunde Vanessa naar voren. Ze plaatste een hand op mijn gezicht en ik mijn hand op het hare. Nog voordat onze lippen elkaar raakten ging haar mond open, onze monden lagen amper op elkaar toen ik mijn tong in haar mond liet glijden. Ik kon de kersensmaak van haar lippenbalsem proeven. Chris en Julius waren inmiddels hard aan het klappen. “Nu is het wel genoeg” zei Chris, “laat je voor mij ook nog wat over?” Ik kan er niks aan doen dat jouw vriendin zo lekker zoent, zei ik, “je moet maar leren delen.” Vanessa draaide aan het flesje en de hals wees weer naar mij. Vanessa merkte dat ik steeds geiler begon te worden, en beide hadden we door dat er in de broeken van beide heren iets gebeurt was door onze kus. “Ik daag je uit om een kledingstuk uit te trekken.”
“Rustig aan Vanessa” zei ik. “Heb ik al gezegd dat ik voor Dare ging?” Vanessa keek me aan en met die blik wist ik meteen wat ze bedoelde. Ik begon mijn slipje uit te trekken. Ik was natter dan ik dacht. Toen ik het eenmaal uitgetrokken had, kon je het vocht zien glinsteren.
“Iemand is hier behoorlijk nat.” merkte Julius op. Ik antwoordde: “O ja? In jouw broek komt anders ook wat omhoog.” Vanessa: “Daar heeft ze inderdaad gelijk in, maar ik zie dat hetzelfde ook bij Chris aan de hand is. Zelf ben ik trouwens ook best nat.” Vanessa had die laatste woorden amper uitgesproken of Chris zoende haar, zodat ze op die manier niet nog iets kon zeggen. Zij trok daarna Chris zijn shirt uit. Haar benen gingen iets uit elkaar en toen kon je goed zien dat er in haar slipje geen inderdaad kruis zat. Behalve dat zag je ook bijna het vocht uit haar kutje stromen. Julius boog zich nu weer naar mij toe voor een tweede zoen. Zijn handen gingen van mijn gezicht, via mijn hals, naar mijn rug toe waar hij mijn bh loshaakte. Als antwoord daarop trok ook ik zijn shirt uit. Julius was nog gespierder dan ik had gedacht. Ik draaide mij om naar Vanessa en hielp haar uit haar jurk. Ze trok haar bh uit en liet haar handen over haar bolronde borsten glijden. Ik zoende haar weer. Ik voelde handen over mijn dijbenen omhoog glijden en mijn jurk uittreken. Ik was nu helemaal naakt. Toen trok ik Vanessa’s slipje uit en begon ik haar te beffen. Uit mijn ooghoek zag ik dat Chris zijn broek uittrok en dat zijn penis al in volle erectie was. Vanessa trok hem naar haar toe en begon hem te pijpen. Ineens voelde ik dat Julius mij begon te neuken, hij begon rustig, maar daarna ging hij steeds harder. Ik ging door met het beffen en ik hoorde Vanessa steeds harder kreunen. Ik stopte even om te kijken wat haar reactie was, vervolgens begon ik haar te vingeren. Julius neukte mij nu zo hard, dat ik het vingeren niet meer vol hield. Ik voelde mijn kutje samentrekken en dat ik nog warmer werd, toen kwam ik voor de eerste keer die avond klaar. Ook voelde ik het zaad van Julius op mijn rug komen. Chris nam mijn werk achter Vanessa over. Ze kreunde harder en harder totdat ook zij klaar kwam.
Julius was nog niet klaar met mij. Hij draaide mij op mijn rug en begon mijn dijbenen te strelen en te kussen. Hij werkte zich langzaam omhoog. Toen hij mij een kus op mijn klit gaf, ging er een siddering door mijn lijf. Ik was nog zo gevoelig. Julius merkte dit en stopte even en keek omhoog. Ik zag een ondeugende blik in zijn ogen en voor ik het wist gaf hij mijn kutje een lik. Ik kreunde het uit. Ik voelde een paar vingers naar binnen glijden. Ze bewogen ritmisch in en uit mijn poesje. Ineens voelde ik druk op mijn sterretje. En ook daar schoof een vinger naar binnen. Nu werd ik gevingerd in mijn kont en kut tegelijk en befte Julius mij ook nog. Hij begon het tempo te verhogen. Hij ging sneller en sneller en ik kreunde harder en harder tot ik voor de tweede keer kwam.
Ik draaide me om, om te zien wat Chris en Vanessa aan het doen waren, maar blijkbaar hadden ze de hele tijd naar mij gekeken. “Wat ben je ongelofelijk geil als je zo hard klaarkomt.” zei Vanessa. “Ik vind dat we dat moeten belonen” zei Chris “maar ik wil je ook even plagen.” Chris fluisterde iets in Julius oor en die knikte. Ik had geen idee wat ze van plan waren. Plotseling haalde Chris een blinddoek tevoorschijn en deed hij deze bij mij om. Ik zag nu niets meer. “Handen naar voren!” beval Julius me. En ik voelde hoe met een zachte satijnen band mijn handen werden vastgebonden. Mijn handen werden boven mijn hoofd geduwd en iemand stond over mij heen. Toen ze op mij ging zitten en ik haar kutsap kon proeven wist ik dat het Vanessa was. Ik kon geen kant op. Ik lag op mijn rug, mijn handen waren gebonden en Vanessa hield met haar poesje mijn gezicht naar beneden. Chris zei: “Moet je onze meiden nou eens zien, Julius. Zo geil en wild. “Hoe geil ik het ook vind om te zien, ik doe nog liever zelf mee!” antwoordde Julius. En ik voelde twee handen over mijn borsten glijden. Julius bewoog zijn eikel over mijn hele kutje, hij ging eerst een paar keer over mijn klitje voor hij in een keer naar binnen stootte. Vanessa zat nog steeds bovenop mij. Chris kwam voor haar staan en ik kon horen dat ze hem begon te pijpen. Ik hoorde een enorme kreun aan de kant van Chris. Als Vanessa net zo goed kan pijpen als ze beft was Chris een hele gelukkige jongen. Julius stopte steeds harder en dieper, waardoor ik steeds luider begon te kreunen. Dit wond hem alleen maar meer op en hij begon ook steeds sneller te stoten. Het beffen hield ik niet meer vol en ik voelde de opwinding steeds verder opbouwen in mijn buik. Ik zou het niet lang meer volhouden. Julius masseerde mijn klit met zijn vingers en ik hield het niet meer. Mijn hele lichaam schokte en ik kwam gillend klaar. Mijn pulserende kutje was voor Julius ook het laatste wat er nodig was om te komen en zijn zaad spoot in mijn kutje. Ook Chris kreunde steeds harder. Vanessa deed mijn blinddoek af zodat ik nog net kon zien hoe Chris haar mond vol spoot. Vanessa slikte alles door. Ze ging van mij af en maakte mijn handen los. Chris vingerde haar tot een hoogtepunt en aan het einde van de avond lagen wij allemaal uitgeput op de grond nagenietend van deze hete avond. “Volgende keer weer?” vroeg ik.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Tdid 26 dec 2016
  2. X 24 jan 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *