— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn tinder date ..

Al even heb ik via Tinder contact met een spannende man.. Ogen om in te verdrinken en alles wat hij zegt klinkt precies goed. Zelfs via woorden op een telefoonscherm weet hij mij te raken op de juiste plekken.

Nadat hij twee hete berichtjes heeft gestuurd, ben ik met gloeiende wangen bij mijn familie weggegaan en heb ik als kip zonder kop rond gelopen in de supermarkt.. het wordt mij teveel en ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en naar hem toe te gaan. De hele auto rit hoor ik muziek wat mijn stemming en nervositeit vergroot.. Na anderhalf uur sta ik eindelijk voor zijn huis.. had ik nu maar wat gedronken om mijn verlegenheid de kop in te drukken..

Ik stuur hem een berichtje dat ik voor zijn deur sta en durf bijna geen adem meer te halen. hij opent de deur en ziet er precies zo uit als ik me had voorgesteld.. hij kijkt diep in mijn ogen, gebaart dat ik stil moet zijn voor zijn zoon die boven ligt te slapen, trekt me zijn hal in en sluit de deur..
Hij draagt een simpel shirt en een trainingsbroek, oef, hij weet niet dat ik dat er ontzettend sexy uit vind zien.. Terwijl we elkaar aankijken gaat onze ademhaling steeds sneller. De spanning is er gelukkig in real life ook!

Hij pakt mijn hand en streelt die lief.. Langzaam trek ik hem aan zijn shirt naar mij toe zonder het oogcontact te verbreken. Hij likt over zijn lippen en ik houd het bijna niet meer.. Eindelijk kust hij me en ik laat me gaan.. hij kust me steeds intenser en ik kreun zachtjes in zijn mond en bijt in zijn lip.. hij gaat met zijn handen over mijn rug totdat hij plotseling mijn billen vast grijpt en tegen zijn kruis aandrukt.. ik doe hem net zoveel als hij mij.. ik doe mijn been omhoog om hem tegen mijn plekje aan te duwen en moet zoveel moeite doen om niet te kreunen! Zijn bewegingen tegen mijn plekje aan zijn precies goed, net zoals zijn woorden en zijn handen die ik over mijn lichaam voel..

Ik trek me van hem los om adem te halen, want kolere wat deze kerel met mij doet!

Hij is op 2 cm afstand en kijkt me aan met een klein glimlachje om zijn mooie lippen. Hij weet precies wat hij met me doet en geniet ervan.. Mijn plan was om niet verder dan de hal te komen en hem alleen te kussen en dan weer gauw naar huis te rijden.. Nu weet ik niet of ik wel zo sterk kan blijven. Ik kus hem licht en zachtjes op zijn mond om tijd te winnen.. ondertussen houdt hij mij klem tussen zijn lijf en de muur en blijft zijn kruis tegen mij aan drukken.. alles klopt heftig en ik weet dat ik niet veel nodig heb om klaar te komen. Al de hele week speelt deze mooie kerel met me en een meisje als ik kan maar zoveel hebben.. ik duw hem tegen de andere kant van de muur om hem eens wat beter te bekijken.. god wat sexy een opgewonden kerel in trainingsbroek. Het tekent zo mooi af op de juiste plekken en ik voel mn buik samentrekken.. ik leg een hand op zijn borst en streel met de ander zijn kaaklijn..

Hij is niet veel groter als mij dus gelukkig hoef ik niet op mijn tenen te staan. Terwijl ik mezelf wat gekalmeerd heb kus ik hem zachtjes op zijn kaaklijn. Met een spoor van vederlichte kusjes kom ik steeds dichterbij zijn mond. Voordat ik hem weer innig wil kussen kijken we elkaar nogmaals diep in de ogen.. stiekem laat ik mijn hand zakken en op het moment dat hij mij vol zoent grijp ik zijn zaakje. Oh mijn god deze man heeft niks te klagen en we happen beide naar lucht.

Hij kust me nog vuriger en gromt zachtjes in mijn mond.. zijn handen zijn overal en voorzichtig gaat hij onder mijn jurkje.. hij vindt mijn borsten en ik begin te sidderen.. hij bekijkt mn borsten en likt zachtjes aan mijn tepel.. totdat hij er opeens hard aan zuigt.. ik kreun en ben bang dat zijn zoontje me zal horen dus grijp ik hem steviger vast en smoor mezelf met zijn schouder.. met 1 hand op mijn borst zoekt hij mijn gevoelige plekje terwijl hij me opnieuw kust.. oef, hij en zijn heerlijke lippen.. ik weet niet waar ik het zoeken moet terwijl ik zijn hand op mijn been op weg voel naar mijn gevoelige plekje.. ik knijp zijn hand klem tussen mijn benen omdat ik twijfel of we dit wel doen moeten.. hij voelt dat ik twijfel en kust me rustiger.. ondertussen blijf ik zijn hand knijpen met mijn benen op zoek naar verlossing die er niet komen gaat.. we laten elkaar los terwijl we beide in conflict zijn met ons hoofd.. wat moeten we doen?

Ik zie aan hem dat ook hij twijfelt.. terwijl ik nog steeds sta uit te hijgen en te bedenken wat het is dat deze kerel met me doet bedenk ik me ook dat ik hier anderhalf uur voor in de auto heb gezeten en eindelijk bij hem ben.. hij streelt mijn hand en geeft me een lieve kus terwijl hij me mee naar binnen neemt.. we hebben nog steeds geen woord tegen elkaar gezegd en we staan in de keuken.. hij pakt 2 glazen en schenkt voor mij een perfecte Malibu cola in.. zelfs zonder iets te zeggen weet hij wat ik nodig heb.. ik neem gulzig een paar slokken om mezelf moed in te drinken voor de bizarre situatie waar ik in zit.. ik leun tegen het aanrecht en hij staat tegenover me.. hij kijkt me weer aan en ik wend mijn blik af.. zolang ik hem aan kijk kan ik niet helder nadenken en weet ik wat ik wil.. maar is dat ook wat hij wilt? Ik wil hem geen dingen laten doen waar hij zich niet goed bij voelt en vice versa..

Hij loopt langzaam op mij af en ik voel zijn ogen branden.. zijn handen grijpen mij bij mijn heupen en duwen me tegen hem aan.. op de achtergrond hoor ik de muziek waar we het eerder deze week over hadden.. R kelly zingt door de ruimte; my mind’s telling me nooo, but my body is telling me yess.. verdomme wat heeft hij gelijk! Terwijl de beat aan gaat kust hij me.. hij beweegt zijn heupen langzaam mee op de muziek en rustig staan we te dansen en te zoenen.. hij houdt mijn kin vast met 1 hand en kijkt me weer zo diep aan.. hij wacht tot ik hem een sein geef .. R. kelly zingt dat er niks mis is met een beetje bump ‘n grind dus ik zie dat als een soort sein voor mij.. ik kus hem alsof het mijn laatste kus is.. eerst voorzichtig en dan laat ik langzaam mijn tong zijn mond in glijden.. hij ziet dit als een go en kust me heviger.. mijn handen gaan over zijn schouders en armen en oh my wat voelen die goed.. hij tilt me op en zet me op het aanrecht waarbij hij tussen mn benen in gaat staan..
Zijn trainingsbroek zit strak om zijn kruis heen en ik twijfel of ik daarheen mag gaan.. hij trekt me dichter tegen hem aan en met een stoot komt ie tegen mij aan.. ik hap naar lucht en geef me er aan over.. ik trek zijn broek voor zover me dat lukt naar beneden en geef hem zijn vrijheid.. zijn geslacht staat fier overeind en schreeuwt om wat aandacht.. voorzichtig leg ik mijn hand er om heen en ik schrik hoe hard hij is.. langzaam trek ik hem af, van boven naar beneden.. hij duwt mij naar achter zodat ik op zijn aanrecht lig en doet mijn jurkje omhoog.. hij duwt me nog wat dichter tegen zich aan en maakt stoot en wrijf bewegingen terwijl hij mijn borsten likt .. Hij maakt zich los van mijn borsten en trek mijn panty naar beneden.. ik ontdoe me van mijn schoenen en ben blij dat ik alles geschoren heb vandaag.. hij ziet dat ik een mini klein stringetje aan heb en trekt die opzij..

Hij glijdt met zijn vingers tussen met mijn lipjes en ik kreun.. het is zo lang geleden en hij voelt zo goed.. omdat hij bang is dat ik teveel geluid maak kust hij me weer.. eerlijk waar, ik kan deze man wel uren kussen.. hij weet precies wat hij doet.. langzaam vindt hij mn knopje en beweegt met zijn vinger.. oh god dit kan ik niet aan, alsjeblieft stop!
Ik kom overeind en zoen hem heftig.. zijn hand blijft daar waar hij is en langzaam duwt hij een vinger naar binnen.. ik zet mijn nagels in zijn rug en kus hem in zijn nek.. ondertussen staat deze kerel hier nog geheel gekleed terwijl ik half naakt op zijn aanrecht lag! Daar mag weleens verandering in komen.. ik trek zijn shirt uit en kijk verwonderd naar zijn tatoeages.. ik streel hem over zijn armen en borst en duw mezelf tegen hem aan..

Hij neemt me mee naar de woonkamer en sjeezus daar branden kaarsjes en die bank! Hij had al gezegd dat ie een grote bank had maar dit slaat werkelijk alles.. is dan echt alles groot bij deze man! ? hij gaat op de bank zitten en trekt mij boven op hem.. wijdbeens ga ik op hem zitten en ik kus hem langzaam en bijt daarbij zachtjes in zijn lip.. hij pakt me bij mijn heupen en begint te bewegen.. ik wil hem in me voelen en wel nu.. weer voelt hij perfect aan wat ik wil en draait mij op mijn rug op de bank.. hij trekt mijn string opzij en plaagt me wat met zijn eikel tussen mijn lipjes.. hij reikt naar een laatje en haalt daar een condoom uit.. weer kijkt hij me verwachtingsvol aan en wacht op toestemming.. ik fluister zachtjes “alsjeblieft” en dat is alles wat hij nodig heeft.. hij maakt behendig het condoom open en doet hem om.. hij kust mijn nek terwijl hij eerst nog een vinger naar binnen brengt om zeker te weten dat ik er klaar ben.. ik hol mijn rug en trek hem omhoog..

Ik kus hem geil en hongerig en fluister weer zachtjes “alsjeblieft” terwijl hij zijn geslacht recht voor mijn ingang zet.. ik kreun, kronkel en hijg en wil dat hij me neemt.. stukje voor stukje en langzaam komt hij in me.. hij weet dat het lang geleden is voor mij en dus is hij voorzichtig… aahhhhh oh mijn *** hij vult me perfect op…. hij is zo lief en teder, en kust mijn borsten en verwend die terwijl hij mij langzaam laat wennen aan het gevoel van hem diep in mij .. het liedje van trey songz komt op en op dat ritme begint hij in me te bewegen.. bij elk stukje “knock knock knocking on the wall” doet hij mee op dat ritme.. hij houdt mijn heupen vast en hoewel ik geen echte heupen heb heeft hij genoeg houvast.. hij stoot steeds harder en houdt met 1 hand mijn deinende borst vast.. hij likt even over mijn lippen en blijft genadeloos door stoten..

Ik kan dit niet veel langer aan en voel mijn orgasme opkomen.. ik knijp hem van binnen af en probeer het hem daarmee lastiger te maken.. hij kreunt en gooit zijn nek naar achter.. ik trek hem naar me toe om van positie te wisselen en weet hem met een goede draai op zijn rug op de bank te krijgen.. ik kus hem weer zachtjes om ons beide te kans te geven het zolang mogelijk uit te stellen.. ik ga van zijn nek naar beneden en kus zijn mooie brede borst.. plots bijt ik zachtjes in zijn tepel en hij pakt me op en zet me weer boven op hem.. ondertussen heb ik mijn stringetje uitgedaan maar ik hou mn jurkje wel aan uit angst dat zijn zoon naar beneden komt.. maar hieronder mij ligt een heerlijke goddelijke naakte kerel.. ik voel me vrouwelijk en machtig zo naar hem kijkend terwijl hij wacht op mijn volgende move.. zijn geslacht ligt op zijn buik naar boven en zachtjes ga ik daar met mijn vingers overheen..

Ik laat zijn geslacht liggen, spreid mijn lipjes en glijdt heen en weer over hem heen.. hij kreunt en zachtjes kus ik hem om hem te smoren.. ondertussen blijf ik heen en weer gaan en hijgen we steeds sneller.. ik breng mezelf omhoog en laat me over zijn geslacht heen zakken.. ooeffff dit voelt goed.. ik bepaal het ritme en besluit mee te doen met het ritme van adorn – miguel en jessie ware op de achtergrond.. hij spant zijn spieren terwijl ik me afzet op zijn borst en mee deins.. hij heeft liever de touwtjes in handen en draait mij weer van zich af zonder mijn lichaam te verlaten.. hij draait me weer op mn rug en brengt 1 van mijn benen omhoog terwijl hij zich langzaam uit me laat glijden.. en weer naar binnen.. zo gaat hij even door tot ik hem smeek me te laten komen.. hij pakt mn kin vast en kijkt me diep in mn ogen aan en vraagt of ik dat wel zeker weet.. Ik duw mezelf harder tegen hem aan en zeg dat ik dat echt heel zeker weet! Ik kijk hem ondeugend aan en zeg hem terwijl ik m geil kus dat ik het anders zelf doe.. ik laat mijn hand langzaam naar beneden glijden en beweeg op mijn knopje.. hij bekijkt dit en laat hem dit niet gebeuren.. hij grijpt me weer vast en stoot wat harder naar binnen.. ik kreun het uit en klem hem tussen mijn benen zodat hij niet weer loslaat.. hij snapt dat ik het niet meer trek en stoot dieper en dieper in me.. ik grijp zn armen en op het moment dat ik kom duw ik mijn nagels in zijn armen.. dit was voor hem het laatste zetje om ook te komen en hij komt in me.. hijgend laat hij zich op me zakken en geeft me nog een heerlijke trage lange zoen.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Sabine 17 apr 2018
    • Sander 18 apr 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *