— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Voor het eerst vreemdgaan

Thierry heet hij, mijn date van gisteren.
Geen doorsnee date, voor het eerst sinds ik 10 jaar geleden getrouwd ben met mijn jeugdliefde, had ik een afspraak met een andere man.

Sedert een drietal maanden ben ik verscheurd in een tweestrijd, thuis vond ik niet meer wat ik nodig had, dus ik plaatste een zoekertje op een datingsite.
Na 24 uur had ik ontelbaar veel reacties in mijn mailbox, tientallen mannen reageerden op mijn zoekertje, de één al verleidelijker dan de ander, maar die ene reactie sprong erbovenuit.

Met hem begon ik te mailen, de mails gingen alsmaar sneller over en weer, Thierrry bleek naast een geile man, ook een heel lieve, begripvolle man te zijn.
Mijn nieuwsgierigheid naar hem werd met de dag groter, maar ik was wel een getrouwde vrouw…
Zou ik alles op het spel zetten voor dit onbekende verlangen?

Na die drietal maanden met veel mails, fantasieën, uitdagingen,… had Thierry me nogmaals gevraagd om af te spreken, elkaar zien op een openbare plaats en vandaar zien we wel of het in real life ook klikt.
Ik kon hem niet meer uit mijn hoofd zetten, ach wat zou het immers, eens met hem afspreken is toch ook niet vreemdgaan.

Die dag hadden we ’s middags afgesproken in Gent, ik ging een dagje shoppen en tegen 15h had ik met Thierry afgesproken in een café in het centrum.
Met angstzweet, bonzend hart en knikkende knieën ging ik het café binnen, ik herkende Thierry aan een tafeltje langs achter en stapte er op af.

Hij keek me aan met een lieve glimlach en stapte op me af, we gaven elkaar een zoen op de wang en zeten ons aan het tafeltje.
We begonnen onmiddellijk te praten, het leek alsof we elkaar al jaren kenden, we praatten over koetjes en kalfjes,…

Dit zat goed, ik voelde me volledig goed bij Thierry, doorheen het gesprek maakte hij me duidelijk dat het gevoel wederzijds was en dat hij me een pracht van een vrouw vond, onze handen vonden elkaar, een siddering ging door mijn lichaam, dit was niet meer het onschuldige gesprek waarvan ik mezelf had wijs gemaakt dat het zou worden.

Als een donderslag bij heldere hemel wist ik dat er geen weg terug meer was, ik kon mezelf niet blijven verloochenen, ik wou Thierry, ik wou me door hem laten verwennen, ik wou me terug vrouw voelen en ik wist dat hij me ook wou.

Ik leunde over de tafel naar hem toe, hij boog voorover, ik legde mijn hand op zijn bil en fluisterde in zijn oor: “ik wil je”
Hij schrok even, ik zag de glinstering in zijn ogen, zijn verwondering, hier had hij niet op durven hopen. “Weet je het zeker” vroeg hij me.

Ik knikte bevestigend terwijl ik met mijn hand plagerig even zo ver mogelijk richting zijn kruis afgleed. Thierry wenkte de kelner en rekende af.

We wandelden naar buiten, hij sloeg zijn arm om mijn middel terwijl we weg stapten. Ik was bedwelmd, in de zevende hemel, opgewonden als een puber.

Het was even wandelen tot bij zijn wagen, het was niet Thierry’s eerste keer dat hij dit deed, dat wist ik na al onze mails, hij kende een rendez-vous hotelletje niet al te ver hier vandaan en daar zouden we samen naartoe rijden.

In zijn mooie wagen voelde ik de blos op mijn wangen en mijn versnelde hartslag voelde ik door mijn lichaam heen razen. Ik kon niet wachten tot we er waren, ik wou zijn armen op mijn lichaam voelen, zijn lippen tegen mijn lippen. Ik voelde hoe ik met de seconde meer en meer opgewonden werd, terwijl ik hem over zijn bil streelde.

Eenmaal aangekomen in het hotel was ik aangenaam verrast, het was geen cliché, ordinair ouderwets hotelletje, maar echt een zeer verzorgd, mooi hotel met een heel nette kamer een ruime badkamer met een enorme spiegel tegenover de douchecel.

Nog voor we de kamer verder in gingen trok Thierry me in de badkamer naar binnen, trok hij zich tegen me aan en begon hij me te kussen. Elke cel van mijn lichaam was er klaar voor, ik wou hem, en ik wou hem helemaal.

Ik kuste hem terwijl ik met mijn handen zocht naar zijn broeksriem, in geen tijd had ik die geopend en kon ik zijn jeans laten zakken tot op zijn enkels. Door de fijne stof van zijn boxershort voelde ik zijn mannelijkheid. Ik had al foto’s gezien, maar nu zijn harde lid te voelen was fantastisch.

Ondertussen gleden zijn handen over mijn rug naar mijn kontje, maar eerst wou ik hem verwennen, ik knielde neer, haalde zijn fier rechtopstaande mannelijkheid uit zijn boxershort tevoorschijn en nam hem in mijn mond.

Hier hadden we al maanden over gefantaseerd en nu zat ik hier met Thierry’s paal in mijn mond, ik likte rond zijn eikel en nam hem stevig tussen mijn lippen, hij kreunde terwijl hij met zijn handen door mijn haar streelde. Wat voelde het heerlijk om hem te laten genieten, ik voelde me geweldig, ik wou meer, zovéél en veel meer.

Thierry trok me weer recht en tegen zich aan, hij opende de rits van mijn jurkje en liet het zakken op de grond, daar stond ik dan, met enkel nog een setje lingerie en ik zag hoe zijn ogen me goedkeurend in zich op namen. In 1 tel opende hij mijn beha, hij nam mijn volle borsten in zijn handen en kuste mijn tepels.

Hij tilde me op en zette me op de granieten wastafel, hij nam mijn slipje vast aan mijn heupen en schoof die tergend traag langs mijn billen tot mijn enkels, om die vervolgens een eindje verder te laten vallen.
Hij zette zijn handen op mijn knieën en opende mijn benen, mijn lipjes openden zich en spreidden mijn vrouwelijkheid tentoon.

Met een ondeugende blik kwam hij gretig op mijn kutje af, hij weet maar al te goed dat ik er énorm van geniet om gebeft te worden. Toen zijn tong mijn lipjes voor het eerst aanraakte ging ik er een schokgolf door mijn lichaam. Ineens was ik alle controle kwijt, ik kreunde, Thierry greep mijn kontje vast en trok mijn kutje nog meer naar zich toe.

Wat hij kon met zijn tong was onvoorstelbaar, hij likte mijn gezwollen lipjes, speelde met mijn klitje, zo had ik me nog nooit gevoeld, ik kon elk moment klaarkomen, ik voelde een vloedgolf zich opbouwen in mijn lichaam en hoewel ik wou dat dit nooit zou eindigen wou ik hem in me voelen.

Ik wou zijn grote lid in me voelen, ik wou klaarkomen terwijl Thierry in me zat, ik wou hem zo diep in me voelen, dieper dan ooit een andere man ooit was geweest.
Ik was kletsnat, een mengeling van zijn speeksel en mijn geil zorgden ervoor dat zijn grote paal toch heel vlot bij me naar binnen stootte.

MMmmm, hij was echt groot, ik voelde hem centimeter per centimeter dieper bij me naar binnen glijden. Ik kreunde, plantte mijn nagels in zijn rug, hij voelde me perfect aan en stootte zich ritmisch in me, ik kon me niet meer bedwingen, ik kwam hevig kreunend en schokkend klaar en net op dat moment voelde ik hoe hij elke spier in zijn lichaam opspande en zijn warme ontlading diep in mijn vrouwelijkheid naar binnen spoot.

Zo bleven we nog een aantal minuten in elkaar verstrengeld, vooraleer we de kamer verder zouden ontdekken…

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Josephine 19 okt 2018
  2. Hans 20 okt 2018
  3. Anna 20 okt 2018
  4. Hans 20 okt 2018
  5. Hans 20 okt 2018
  6. Hans 20 okt 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *