— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Jong zaad

Anouk was twintig. Wat was mijn dochter een mooie jonge godin. Een slank, rank lichaam met mooie volle tietjes. Bruine krullen. Donkerbruine pretogen. Ze was helemaal niet zo seksueel. Wel, tenzij ze haar maandelijkse “moment” had. Dan zag ik haar wanneer ze op bezoek kwam in rokjes die net iets korter waren dan ze gewoonlijk droeg. Dan kreeg haar vriendje, als ze er een had, en dat was heel vaak het geval, extra veel aandacht.

Het was op een zwoele zomerdag dat mijn dochter en haar vriendje Tom langs kwamen. Hoe ze er zo bij zat, in haar stay-ups en korte plooirok, deed me vermoeden dat er nog flink wat geneukt ging worden die avond. Mijn vooruitzichten zagen er minder spannend uit. Ik was als vijftigjarige vrouw al vijf jaar gescheiden van Anouk’s vader en de laatste relatie die ik had was ook alweer vier jaar geleden gestrand. Masturbatie zorgde voor tijdelijke verlichting, maar op den duur ga je als vrouw toch een pik missen.

Anouk en Tom hadden die dag het gezelschap van Jan. Tom en Jan waren goede vrienden en de drie gingen zouden nadien nog lekker naar een film gaan, kreeg ik te horen. Wat er ook waar van was, Tom zag er lekker uit. Hij had lange rosse haren, was groot (zo’n 1m90 schat ik) en slank. Hij was niet atletisch, maar zag er wel fit uit. Hij was goedlachs. Hij droeg een geruit hemd waarvan de eerste knoopjes open waren. Hij had geen borsthaar op zijn mooie witte huid.

Ik maakte er altijd zaak van niet naar de vriendjes van Anouk te kijken. Dat hoorde echt niet, vond ik. Maar op deze warme zomerdagen ging het net even mis. Ik denk dat Anouk gezien zal hebben dat ik net iets te verlangend naar Jan keek. “Hey mam, Jan heeft net even geen vriendinnetje.. Ik zag je net kijken. Heb je zin in hem?” vroeg ze me. Haar franke vraag deed me blozen, maar goed, we hadden nu eenmaal het soort relatie waarin die dingen gezegd konden worden. Anouk zou eens half grappend, half ernstig polsen bij Jan. Ik twijfelde even, zoiets hadden we nooit eerder gedaan, maar liet het toch – onder gefaket protest – toe.

Er zijn vele onzekerheden in dit leven, maar jonge geile mannen slaan niet vaak kansen op sex af. Jan was geen uitzondering. We spraken via sms berichten af om elkaar een week later te zien. Hij zou op zaterdagavond langskomen. Om “gezellig te kletsen” alhoewel we beiden begrepen dat het hier vast niet bij ging blijven.

Wanneer Jan aanbelde kon ik me die avond amper bedwingen van lust. Ik had in enkele jaren niet geneukt en mijn lichaam trilde van verlangen. Ik had een rode jurk aangetrokken met een vrij diep decolleté. Ik wou zijn lekkere milf zijn, dat zou hij vast leuk vinden. Jan was niet enkel mooi, maar ook best intelligent. We kletsen wat over politiek en over genetica. Jan studeerde biologie en vertelde me over een boek dat hij net uit had. Toen hij zijn hand op een van mijn benen legde, besloot ik dat het voorspel voorbij was.

We gingen samen in de douche. Zijn pik werd al lekker hard toen ik hem inzeepte. Toen we samen, hand in hand, naar het bed stapten, gebood hij me op het bed te gaan liggen en spreidde hij met zijn beide handen mijn benen. Ik was aangenaam verrast een jonge knul in mijn bed te hebben die niet leed onder een gebrek aan zelfvertrouwen. Hij kuste mij over mijn hele lichaam en streelde mijn buik, dijen en armen. Waarop hij me heerlijk begon te beffen. Wat voelde het lekker om mijn schaamlippen in zijn mond te voelen, en zacht en dan weer hard gelikt en gezogen te worden.

Tom draaide me vervolgens op mijn buik. Enkele seconden gingen voorbij waarop er niks gebeurde. Ik hoorde een kleine zucht. Ik wist dat hij nu het condoom omdeed dat ik hem had zien uitpakken. Hij ging op me liggen. Zijn pik gleed in mijn natte kut en hij begon me langzaam te berijden. Hij nam mijn handen vast en drukte ze, boven mijn hoofd, stevig in het matras. Eindelijk werd ik nog eens stevig genomen. “Is dit wat je wilt?” bracht hij uit, met een hese, geile stem. Ja, dit is wat ik wilde. Hij zou me nog in andere standjes nemen. Hij nam me op zijn hondjes. En ik bereed hem terwijl hij geregeld recht rees om mijn tepels te likken. Wat was die lieve jongen goed in het neuken, strelen en zoenen. Wat moest die al flink wat ervaring hebben. Met jonge meisjes of geile wijven van mijn leeftijd. Ik ging het hem niet vragen. Het deed er helemaal niet toe.

Ik kwam klaar toen ik hem aan het berijden was. Ik was me op dat moment ook heerlijk aan het vingeren en hoorde mezelf luid kreunen. Jan was niet gekomen en dat is precies wat ik wou. “Ik wil je nu verwennen” zei ik hem en ik gleed langzaam het condoom van zijn harde pik. Hij had me een grote dienst bewezen, het was nu tijd om hem op het eind van de rit een mooi geschenk te geven. Bovendien verlangde ik heus wel naar zijn zaad in mijn mond. Ik begon hem met mijn rechterhand af te trekken terwijl ik hem afzoog. Vervolgens kregen zijn ballen extra aandacht. Ik gaf ze zachte kusjes en draaide rondjes met mijn mond rond zijn ballen. “Ik wil je zaad” zei ik hem kordaat. Hij gromde iets (ik nam het aan voor een goedkeuring) en ik liet Jan met hevige stoten zijn warme lading in mijn mond spuiten. Even, toen het leek dat hij zijn lading gelost had, opende ik mijn mond en toonde ik hem het tipje van mijn tong, waarop hij vast wat van zijn zaad zou zien. Ik wist nog goed wat mannen verlangden van hun zaadsletjes. Deze avond was ik het hoertje van Jan, zo wou ik het. Ik slikte het allemaal keurig in en inspecteerde nadien zijn pik om zeker te zijn dat ik geen druppel gemist had.

Ik was ondertussen helemaal moe van de seksuele ontlading. Ik ging naast hem liggen en zoende en omarmde hem. Hij sloeg zijn arm om me. Ik streelde zijn benen, armen en mooie kont. Ik ging nog eens richting zijn pik die nu aan het verslappen was en gaf hem zachte kusjes. Of het juist was wat ik nu net had laten gebeuren, wist ik niet, maar ik had er wel heerlijk van genoten.

Beoordeel dit verhaal

15 Reacties

  1. jakkie 29 sep 2018
    • Josephine 30 sep 2018
      • Sander 02 okt 2018
        • Josephine 03 okt 2018
          • Sander 04 okt 2018
  2. Anna 01 okt 2018
  3. Tom 02 okt 2018
  4. Fred 02 okt 2018
  5. Jos 04 okt 2018
  6. Tamara 08 okt 2018
  7. Tamara 10 okt 2018
    • Tom 10 okt 2018
  8. Tamara 11 okt 2018
    • Tom 11 okt 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *