— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Overwerken in het magazijn.

In de eerste week leerde ik al mijn collega’s kennen. Ook jij. Mijn leidinggevende stelde jou voor en ik gaf je een hand. Een man met een stevige handdruk. Mijn lichaam reageerde en ik voelde m’n handen plakkerig worden. Je keek me recht in m’n ogen aan met een ondeugende lach. Ik schrok en liet je hand los. Gauw weer door met werken. In de weken erna werkten we veel samen. We keken vaak naar elkaar en af en toe een stiekeme aanraking of even een knipoog. De sfeer was erotisch gespannen. M’n andere collega’s hadden niks in de gaten.
Als ik wist dat we samen werkten deed ik vaak net even wat beter m’n best voor mijn kledingkeuze. Kort jurkje of een blouse met wat inkijk. Ik zag je kijken als ik bukte en ik genoot ervan. Jij weet dat ik van goedgeklede mannen hou. Dus ook jij deed je best voor een mooi overhemd of een nette broek.

Op een donderdagavond was het koopavond en we waren samen in de winkel. We moesten overwerken om de sale voor te bereiden. Het was vlak na sluitingstijd en het was al donker buiten. We waren samen in het magazijn om de schoenen klaar te zetten. De gangetjes tussen de stellingkasten zijn heel smal en je kan er niet met z’n tweeën tegelijk lopen. We waren hard aan het sjouwen met schoenendozen en de zweetdruppeltjes liepen over je gezicht. Het was heel sexy om te zien. Ik keek tussen de dozen door naar je en ik voelde het kriebelen in m’n onderbuik. We waren bij de laatste kast aanbeland. We stonden heel dicht bij elkaar en je keek naar me. De vonk sloeg over. Je laat de stapel dozen vallen en pakt me beet. Je duwt me tegen de kast en begint me innig te zoenen. Ik laat een kreuntje horen van genot. Je opent je mond en jouw tong vindt de mijne. Je handen gaan door m’n haren en zakken langzaam naar m’n borsten. Je kneedt ze. Mijn handen gaan wild door je haren en zakken af naar je kont en pak je billen beet. Je duwt jezelf tegen me aan en ik voel een bobbel tegen m’n been. Jij hebt er zin in. Ik maak de knoopjes van je overhemd los en doe hem bij je uit. Je pakt m’n shirt en trekt het uit over m’n hoofd. Je kust mijn nek en ik maak m’n bh los. Je pakt m’n polsen en duwt ze boven m’n hoofd tegen de stellingkast. Je pakt een schoenveter en knoopt mijn polsen vast. Daarna kus je m’n nek weer en gaat omlaag naar m’n tepels. Je bijt erin. Je kust omlaag over m’n buik en bent bij m’n broek aangekomen. Je knoopt m’n broek los en trekt hem naar beneden. We kussen elkaar weer en je vinger strijkt langs m’n navel naar beneden. In de hoop dat je naar mijn onderbroek gaat. Maar dat doe je niet. Je stopt met zoenen en kijkt me heel geil aan. Je gaat op je knieën zitten en trekt m’n onderbroek naar beneden. Het vocht glinstert tussen m’n schaamlippen vandaan en je begint m’n lipjes te likken. Ik kreun..je masseert met je duim m’n knopje en ik kreun nog harder. Ik fluister dat ik je in me wil voelen. Ik span alle spieren in m’n lichaam aan en vanuit m’n tenen voel ik m’n toppunt omhoog komen. Dat heb je door en stopt meteen. Je komt omhoog en kust me op m’n mond. Ik proef mezelf. Je maakt de veters rond m’n polsen los.

Nu is het mijn beurt. Ik neem je mee naar een ander deel van het magazijn. Het bureau van onze baas. Ik trek je broek en onderbroek uit. Je lul schiet tevoorschijn. Ik ga naakt op de bureaustoel zitten en rijd naar je toe. Ik doe m’n benen wijd zodat je mijn lipjes kan zien en hoe nat ik ben. Ik geef je lul kusjes en neem ‘m daarna in m’n mond en zuig eraan. Je gromt… dan gaat de telefoon. Je zegt dat ik door moet gaan terwijl je opneemt. Het is onze leidinggevende om te vragen hoever we zijn. Je pakt m’n paardenstaart strak vast zodat je de leiding hebt over het tempo en zegt aan de telefoon dat we bijna klaar zijn. Je kan je hijgen en kreun bijna niet binnenhouden als ik speel met je ballen. Je maakt het gesprek af en laat m’n staart los. Je hoofd is rood geworden van het binnenhouden van het lekkere gevoel dat ik je geef.

Je komt van het bureau af en zegt dat ik met m’n kont naar achter moet gaan staan en met m’n handen op het bureau moet leunen. Ik doe wat je zegt. Zo heb je mooi uitzicht op mijn glinsterende gevoelige plek. Je komt achter me staan en dan duw je je lul bij mij naar binnen. Je pakt m’n staart beet en op het ritme van je stoten trek je mijn hoofd naar achteren. Ik vind het heerlijk dat je zo de macht hebt en laat je helemaal je gang gaan. Je stoot harder en harder en ik kreun mee van genot. Dan laat je mijn staart los en je hand gaat richting mijn knopje. Je hijgt in m’n nek. Je masseert m’n knopje en ik voel weer de warmte vanuit m’n tenen omhoog komen. Nu voelt het veel intenser. Ik span al mijn spieren aan en ik gil het uit. Je stoot nog 2 keer door en dan voel ik jou klaarkomen in mij. Dat was nog is een avond overwerken. Dit soort avondjes wil ik zeker meer en jij ook.

Beoordeel dit verhaal

10 Reacties

  1. Josephine 23 okt 2018
  2. Johan 24 okt 2018
    • Josephine 25 okt 2018
  3. Johan 27 okt 2018
  4. Zara 28 okt 2018
    • Eric 28 okt 2018
    • Eric Schorpioen 28 okt 2018
  5. Eric 28 okt 2018
  6. Anna 31 okt 2018
  7. Zara 01 nov 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *