— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ontmoeting in een restaurant

Nadat wij al enige tijd met elkaar hadden gemaild en daarbij erotische ervaringen hadden uitgewisseld, verlangden we er allebei naar om elkaar in “real life” te ontmoeten. We spraken af in een intiem Italiaans restaurantje. Ik had veel werk van mezelf gemaakt en een sexy topje aan met mooi uitzicht op mijn decolleté, zwarte kouzen en pumps met naaldhakken. Een knappe Italiaanse ober bracht me naar een tafeltje. Hij kon zijn ogen niet van me af houden en gooide zijn Zuid-Europese charmes in de strijd terwijl hij mijn stoel aanschoof en daarbij heel subtiel een beetje over me heen boog om een blik te werpen op mijn borsten. Alsof ik het niet merkte.

“Ik wacht op iemand,” zei ik en gaf hem een ondeugende knipoog. Hij lachte zijn witte tanden bloot en vroeg of ik iets wilde drinken tijdens het wachten.
“Ik wil een fles champagne, lekker koud en brut,” grapte ik. “Hoe heet je trouwens? Dat spreekt makkelijker”.
“Noem mij maar Gino” zei hij, “ik sta de hele avond tot je dienst”.
“Oké Gino, daar zal ik gebruik van maken en ga nu maar gauw zo’n lekkere koude fles bubbels opzoeken, want ik heb een enorme dorst”.
Toen Gino bezig was aan de bar, zag ik haar binnenkomen, degene waar ik mee afgesproken had. Ook zij had zich piekfijn opgedoft en zag er sexy uit.
“Hallo schat” zei ik en we kusten elkaar op de wangen. “Wat zie je er mooi uit!” We hadden elkaar alleen maar op foto’s gezien en nu stonden we oog in oog met elkaar. Terwijl we druk aan het praten waren en steeds oogcontact zochten, kwam Gino met de champagne aan in een koelemmer. “Dit is Gino, die zal vanavond voor ons zorgen,” zei ik. Hij schonk de bruisende vloeistof in twee hoge glazen en gaf ze aan ons, zodat we konden toasten. Daarna lieten we gauw het verfrissende drankje door ons keelgat glijden.

Gino vroeg of we al wisten wat we wilden eten. Ik had gezien dat er verse oesters waren en bestelde deze voor ons beiden. We hadden zoveel te bepraten, dat we amper merkten dat Gino ons in de gaten hield en steeds onze glazen bijvulde. Een lekkere zilte lucht bereikte mijn neusgat toen hij de oesters op een bedje van ijs en citroen voor ons neerzette. We lachten naar elkaar toen we ze uitslurpten. “Lekker hè,” zei ik.
“Ja,” beaamde je. “Net zo lekker als…” maar je maakte je zin niet af.
Toen we de laatste uitgeslurpt hadden en de laatste slok champagne gedronken, besloot ik een bezoekje aan het toilet te brengen.
“Ga je mee?” vroeg ik.
“Ja natuurlijk” antwoordde je en we gingen samen naar de damestoilet.

We waren nog niet binnen of we begonnen elkaar te zoenen en te betasten. We hoorden stemmen op de gang en ik trok je het dichtstbijzijnde toilet in en je ging op het toiletdeksel zitten. Ik knielde voor je neer, streelde je benen in gladde kousen gestoken en schoof je rokje omhoog, zodat ik uitzicht had op je poesje in een stringetje. Ik schoof het stukje stof opzij en bewonderde je mooie koffieboontje. Ik kuste en likte je lipjes en spleetje en je kon een kreuntje niet onderdrukken. We zoenden elkaar tussendoor en zochten naar elkaars borsten en tepels. Ik bukte weer en stak twee vingers in je natte grotje en terwijl ik die rond liet dwalen, likte en zoog ik je klitje tot je kreunend en hijgend klaarkwam.
“Straks zal ik jou verwennen” zei je en we fatsoeneerden onze kleren en gingen voor de spiegel onze gezichten inspecteren. Een beetje lipstick op en haren kammen. Alsof we enkel een plasje hadden gedaan, kwamen we weer terug aan ons tafeltje, waar Gino glimlachend stond te wachten op onze bestelling voor een hoofdgerecht. Had hij iets in de gaten, vroeg ik me af. Zo te zien wel, hij deed zo samenzweerderig en flirterig. “Oké,” zei ik tegen je, “eens kijken wat de ober straks voor ons in petto heeft!”

We bestelden een lekkere steak voor jou en een zalmmoot voor mij plus een flesje wijn erbij. De stemming kwam er goed in en ook Gino, die ons voortdurend wijn bijschonk, leek zich wel te amuseren. We maakten ondeugende grapjes met hem en hij ging er gretig op in en begon een beetje te stoeien tegen de tijd dat wij nog de enige gasten waren.
“Ga je al sluiten, Gino?” vroeg ik. “Zullen we nog een afzakkertje nemen met z’n drieën? Ik heb thuis nog een lekker flesje wijn”. Dit idee werd goed ontvangen en na het afrekenen en afsluiten gingen we naar mijn appartement, wat op geringe afstand lag van het restaurant.

Thuisgekomen zette ik een muziekje op en trok een flesje wijn open. “Kom, zei ik, we gaan lekker met z’n allen op de bank zitten”. Gino nam plaats midden tussen ons in. Hij had niet veel aanmoediging nodig: “Ik heb ontzettend veel zin om jullie eens heerlijk te verwennen! ”We begonnen elkaar een beetje te strelen en dan zoende hij mij en dan jou en zo gingen alle monden en handen en armen door mekaar heen op zoek naar de lekkerste plekjes. Spoedig begonnen er wat kledingstukken door de kamer te vliegen, de temperatuur steeg rap naar het kookpunt.

Gino knielde voor ons neer terwijl we dicht naast elkaar op de bank zaten en elkaars borsten masseerden en zoenden. Hij boog zijn hoofd beurtelings tussen jouw en mijn benen en likte dan jouw spleetje, dan weer dat van mij. Speelde met zijn tong rond klitjes, lipjes en knabbelde en sabbelde dat het een lieve lust was. Onze grotjes werden steeds natter en onze handen gingen ook automatisch naar die hete plekjes om daar rond te dwalen voor de ingang en de binnenkant eens te verkennen met een paar vingers. Oh, wat zaten we te kreunen en te hijgen. “Ik hou het niet meer” hoorde ik jou zeggen en zelf was ik ook niet ver van een climax. Gino ging de eindsprint eerst bij jou aan en gaf een paar lange likken en zoog daarna zachtjes op je klitje tot je sidderend en praktisch huilend klaar kwam. Toen deed hij hetzelfde bij mij en ook ik bereikte mijn hoogtepunt.

Daarna moest Gino van ons op de grond gaan liggen en gingen we hem met z’n tweeën verwennen. Masserend, lijnen trekkend over zijn lichaam met onze tong en terwijl ik hem zoende, ging jij langs zijn buik naar beneden en nam zijn stijve paal in je mond. Dit wisselden we steeds af tot ook Gino hijgend en kreunend tot zijn hoogtepunt kwam en zijn zaad tegen onze borsten aan spoot. Wat een supergeile avond hadden we gehad! We zaten alledrie nog een tijd na te gloeien en voelden ons heerlijk voldaan als spinnende katten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *