— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zachte handen

Ik lig op mijn buik bij jou op de behandeltafel jij de pijnlijke spieren in mijn lichaam onder handen neemt. Wanneer je met je handen de zijkant van mijn rug bewerkt raak je af en toe vluchtig de zijkant van mijn borsten. Ik voel een tinteling door mijn lichaam trekken en mijn tepels worden hard. Opeens voel ik je zachte vingers naar beneden onder mijn broekband glijden om de pijnlijke spieren in mijn onderrug goed te kunnen behandelen. Ik til mijn heupen iets op en maak mijn broek los, zodat je handen wat meer ruimte hebben.

“Dank je”, zeg je en je trekt mijn broek en string een stukje omlaag. “Dan kan ik nog wat beter bij”, leg je me uit. Plagend streel je het driehoekje net boven mijn billen, waarna je handen zich weer langs mijn ruggengraat omhoog bewegen. Je begint mijn nek te masseren. Even later volgen mijn schouders. Terwijl je linkerhand mijn schouder bewerkt, streel je met je rechterhand opnieuw het driehoekje net boven mijn billen. Ik voel hoe de haartjes op mijn arm overeind gaan staan. Wat is het toch heerlijk om je zo volledig aan iemand over te geven. Zeker als jij die ‘iemand’ bent.

Dan gaan je handen naar buiten. Je zet ze op mijn heupen en vanaf daar masseer je langzaam naar boven, waarbij je met je vingertoppen weer even voorzichtig de zijkant van mijn borsten beroert. Mijn god, je maakt me gek! Ik voel dat het vochtig wordt tussen mijn benen. Het lijkt wel alsof je handen overal zijn en op iedere plek die door jouw handen wordt aangeraakt laat je een stukje tintelende huid achter. Een warm gevoel trekt door mijn lichaam en wordt sterker bij iedere aanraking.

Weer gaan je handen langzaam omlaag. Dan glijden ze zonder aarzeling onder mijn broek en string en trek je voorzichtig beide kledingstukken uit. Ik ben nu helemaal naakt, maar gek genoeg voel ik me niet ongemakkelijk of bekeken. Het voelt gewoon helemaal vertrouwd aan. Je begint mijn enkels te kneden en langs mijn kuiten werk je naar boven toe. Als je via de binnenkant van mijn dijen langzaam met je vingers omhoog glijdt houd ik even mijn adem in. Oh, ik wil zo graag dat je me aanraakt op mijn gevoeligste plekjes. Ik wil jou, ik wil je handen, je lichaam, ik wil je helemaal!

Plagend gaan je handen weer over mijn billen naar boven. Ik voel mijn klitje kloppen van opwinding, maar ik weet dat je me alleen maar aan het plagen bent, zorgvuldig mijn warmste plekje ontwijkend. Mijn hele lichaam wordt van top tot teen heerlijk gemasseerd en als ik mijn hand uitsteek naar jouw billen leg je die resoluut weer terug op de behandeltafel. “Nee nee, netjes afblijven!”, zeg je quasistreng. Als je handen weer over mijn billen gaan, houd ik het bijna niet meer uit. Net als ik het gevoel heb dat ik op het punt sta om uit elkaar te spatten van geilheid, voel ik jouw vingers op mijn gladde lipjes. Elke spier in mijn lichaam is gespannen. Je begint mijn klitje te masseren en het duurt niet lang voor mijn hele lichaam begint te schokken door een heerlijk orgasme.

Blijkbaar ben je nog niet klaar met me. Opeens glijden je vingers mijn natje kutje binnen. Het besef dat ik hier voor je op een massagetafel lig, helemaal naakt, terwijl jij me volkomen gekleed aan het verwennen bent veroorzaakt een warme tinteling in mijn buik. Ik voel hoe mijn lichaam zich alweer begint samen te trekken en een tweede orgasme trekt door mij heen. Wat is dit een heerlijk gevoel! Met beide handen masseer je mijn billen. Heel teder gaan joe handen vervolgens nog een keer over mijn hele lichaam. Dan voel ik je vingers weer op mijn warme, natte kutje en met je vingertoppen zoek je mijn klitje op. Heel snel begin je heen en weer te bewegen. Ik probeer het gevoel zo lang mogelijk vast te houden, maar al snel trekken alle spieren zich weer samen en word ik overmand door een zaligmakend gevoel van complete ontspanning.

Ik heb ontzettend de behoefte om jou aan te raken, maar als ik daar een tweede poging toe doe leg je mijn hand weer resoluut terug op de massagetafel. “Vandaag is het jouw beurt om verwend te worden”, zeg je met een glimlach. En hoe! Als jouw vingers weer in mijn gladde kutje verdwijnen voel ik hoe een andere vinger mijn sterretje begint te masseren. Zachtjes dring je bij me binnen. Ik kreun het uit van genot. Ik zou het wel willen uitschreeuwen, maar de muren van de behandelruimte zijn niet zo dik, dus ik probeer me in te houden.

Ik zou hier wel dagen willen blijven liggen en urenlang met je willen vrijen. Het voelt zo goed, zo vertrouwd en zo ontzettend lekker! Aan de ene kant wil ik jou heel graag ook aanraken, maar aan de andere kant vind ik het ook zalig om een keer helemaal verwend te worden zonder dat ik daar iets voor terug hoef te doen. En jouw handen voelen zo heerlijk aan: zo stevig en toch zo teder. Drie orgasmen later streel je nog een keer zacht mijn hele lichaam, voor ik je hoor zeggen dat het tijd is om weer op te staan.

Mijn hele lichaam trilt als ik van de massagetafel stap. Ik kan bijna niet meer op mijn benen staan, maar ik ben heerlijk ontspannen. Als ik mijn blouse aantrek en de knoopjes dicht wil doen trillen mijn handen zo erg dat jij me moet helpen. Ook mijn ketting krijg ik niet zelf om, maar jij staat al klaar om het snoertje om mijn nek te hangen. Het liefst zou ik hier willen blijven. Ik wil je vasthouden, je lichaam voelen tegen dat van mij. Ik zou mijn mond om jouw heerlijke pik willen leggen en je diep in mij voelen stoten. Maar mijn uurtje is voorbij en buiten wacht alweer een volgende patiënt.

We maken een afspraak voor volgende week en met een weemoedig gevoel loop ik de praktijkruimte uit, want veel liever zou ik al je kleren van je lijf rukken om nog urenlang door te gaan. Met een heerlijk ontspannen gevoel en een grote glimlach op mijn gezicht verlaat ik de praktijk. Ik kijk nu al uit naar volgende week.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *