— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Enteren

Het is kwart over vier in de middag. Mijn weekenddienst zit er op. Ik kijk uit het raam van ‘zes midden’ en zie voor me het zonovergoten weidegebied. De airco van het immense ziekenhuis had moeite het vandaag een beetje koel te houden.

Ik spoed me met de lift naar beneden, groet mijn collega’s en wanneer ik naar buiten loop valt de hitte op me. Ik scharrel mijn fiets op uit de stalling en in plaats van richting stad te rijden, neem ik het fietstunneltje onder de snelweg door en rijd ik vervolgens het polderweggetje af. Ik verlang naar mijn man en heb zin in een stevige vrijpartij. Ik voel me opgewonden zoals ik dat vaker heb voor dat ik ongesteld word.

Ik heb met hem afgesproken om naar ‘ons eiland’ te komen waar hij die dag met onze kleine is. Eigenlijk is het geen eiland maar het achterste kaveltje van een strook kavels dat als een schiereiland in het meer steekt. In de weekenden en in vakantietijd genieten daar de eigenaren van de kaveltjes met hun familie van de natuur. Veel mensen hebben daar een bootje liggen. Zo ook wij; een antiek motorkruisertje van bijna een eeuw oud dat ik wel eens gekscherend de ‘tweede liefde’ van mijn man noem.

Het riviertje waar ik langs rijd verbreedt zich en gaat over in een weids meer. Talloze zeilbootjes dobberen door gebrek aan wind lusteloos op het water. Even verderop ligt ons eiland met het bootje. Ik besluit zwemmend over te steken en mijn man te verrassen. Ik zoek een beschut plekje langs de oever en stal mijn fiets tegen een boom.

Ik kleed me uit en rol mijn kleren op in een plastic tas die ik onder de bagagedrager klem. Ik laat me in het water zakken en zwem naar de overkant. Wanneer ik het bootje nader minder ik snelheid om onopgemerkt te blijven. Mijn man zit met zijn rug naar mij toe een boek te lezen.

Ik verhef me enigszins en sla dan hard met mijn vlakke hand over het water zodat hij een guts over zich heen krijgt. Het effect kan ik niet zien want ik duik direct onder en zwem naar de achterkant van de boot. Ik blijf daar op mijn rug dobberen. Mijn borsten steken als eilandjes boven het water uit.

Dan zie ik het verbouwereerde gezicht van mijn man boven de rand van ons bootje waarop direct een geile grijns verschijnt. Hij steekt zijn handen naar me uit die ik gedwee pak. Ik klim half uit het water, laat me vervolgens expres achterover tuimelen en trek hem mee in mijn val. Nog voor hij mij beet kan pakken spring ik op zijn rug en omklem hem met mijn armen om hem niet meer los te laten. Een worsteling volgt.

Wanneer mijn man uiteindelijk met mij op zijn rug met veel moeite via het trappetje uit het water klimt, moet ik zo hard lachen dat de buurman zijn hoofd even om de hoek steekt. Ik schaam me niet voor onze naaktheid. Onze buurman en buurvrouw zijn een vriendelijk gepensioneerd stel en belijdend naturisten.

We spoelen het slootwater van ons af onder de geïmproviseerde douche. Ondanks ons lawaai van daarnet slaapt de kleine rustig door in haar reiswiegje. Ik ga languit op mijn rug op de bank in de kuip liggen en vraag mijn man de bodylotion te pakken. Ik geniet wanneer hij me zachtjes masseert. Dan draai ik me op mijn buik en hij vervolgt de massage waarbij mijn billen wel heel veel aandacht krijgen.

Dan ineens hoor ik zacht zoemen. Wauw, dat hij daaraan heeft gedacht! Ik steek mijn kontje naar achter. Met de trilstaaf bewerkt hij mijn aars. Dat is heerlijk maar het gaat me te traag; ik ben hitsig en kan het niet laten mijn klitje te vingeren. Het uitzicht op mijn opgeheven kontje en kut prikkelt mijn man. Ik zie zijn lid overeind staan. Dan komt hij voor mij op zijn knieën zitten en terwijl hij mijn kontje verder bewerkt zet ik mijn lippen over zijn eikel en bewerk ritmisch zuigend zijn genotstaaf.

Wanneer ik merk dat hij niet ver van zijn hoogtepunt af is, draai ik hem op zijn rug en verzwelg met mijn geile kut zijn lid. We zijn niet meer te houden en pompen of er een groot lek onder de waterlijn zit. Ik hoor het water onder het vertraagd meedeinende bootje klotsen. Dan voel ik een orgasme opkomen.

Mijn kut spant zich en pulseert en dan valt ook mijn man stil. Hij verstijft een ogenblik om vervolgens met een zucht zijn warme zaad diep in me te spuiten. Voldaan glij ik weg in een soort van roes en dommel op mijn man liggend in slaap. Half en half registreer ik nog dat er een windvlaag over de plas gaat en dat in de verte onweer rommelt.

Dan worden we wakker van een harde bons, gevolgd door een schurend geluid langs de romp. Het is donker. We liggen nog op elkaar en zijn kletsnat van het zweet. Harde regendruppels slaan op het dekzeil en aan het geklots van de golven tegen de romp van het schip merk ik dat het is gaan waaien.

Ik schiet overeind en zie een zeilboot tegen ons kruisertje liggen. Het grootzeil is half gestreken en hangt deels in het water. De fok kleppert in de wind. Bij een bliksemschicht zie ik een jongen in zwembroek op onze boot bezig de zeilboot vast te binden. In de kuip van de zeilboot zit een meisje in bikini dat met veel moeite probeert het grootzeil verder binnen te halen.

Ik doe het licht in de kajuit aan en gris het boxershort van mijn man voor zijn neus weg terwijl ik mijn tong naar hem uitsteek. Wanneer hij de jongen en het meisje ontwaart houdt hij een kussen voor zijn geslacht en vlucht de kajuit in. Ik schiet in de lach en zie de jongen en het meisje ontspannen. We leggen de zeilboot vast en nodigen het stel uit om aan boord te komen. Ik schat ze begin twintig. Ze zijn beiden nat en koud en ik bied ze onze trainingspakken aan.

Wanneer ze hun natte zwemgoed uittrekken laten hun jonge naakte lichamen ons niet onberoerd. Inmiddels is de kleine wakker geworden en wil drinken. Terwijl ik haar de fles geef vertelt de jongen dat ze een zeilboot huurden en niet bekend zijn op het meer. Ze werden door de onweersbui overvallen en in het donker wisten ze niet hoe ze terug moesten naar hun jachthaven.

We bieden ze ons bed aan in het vooronder en nemen zelf de bankjes in de kajuit. Mijn man belooft het stel de volgende ochtend naar het haventje te slepen en mij weer bij mijn fiets af te zetten.

Ik doe het licht in de kajuit uit. Omdat er geen deurtje tussen de kajuit en het vooronder is, zien we het jonge stel liggen. Ze kruipen tegen elkaar en wrijven elkaar warm terwijl hun handen onder de trainingspakken verdwijnen. Ze komen overeind en voeren een delicaat mimespel op in het schemerlicht van de kaartleeslamp. Hun lichamen verstrengelen zich terwijl hun handen en monden elkaar verkennen en verwennen. We aanschouwen een liveshow; maar dan één die puur is en ontroert.

Ik voel weer kriebels in mijn onderbuik en te zien aan de bobbel in zijn broek is mijn man er ook weer klaar voor. Hij pakt voorzichtig mijn borsten en zijn hand glijdt over mijn buik onder het boxershort naar mijn klitje dat al weer drijfnat is. Op mijn beurt stroop ik zijn broek af en tover zijn stijve lid tevoorschijn. Ondertussen blijven onze ogen gericht op het stel in het vooronder dat af en toe vel verlicht wordt door de bliksem.


Dan kniel ik wijdbeens op het kajuitbankje terwijl ik de reling vasthoud. Mijn man steekt zijn lid diep in mijn kut en pompt rustig op en neer terwijl hij zachtjes mijn tepels tussen zijn vingers laat rollen. Ondertussen vinger ik mijn klitje en vrijen we ons naar een nieuw hoogtepunt toe. Een flits, gevolgd door een scherpe knal van de donder begeleiden het moment waarop mijn man zijn zaad in mij schiet. Er volgt een tweede knal; het onweer zit nu recht boven ons.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *