— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een verhaal in een verhaal, deel 2

“Pardon?” “Ja, jij. Vanmiddag, toen je met koffie het zaaltje binnenkwam, ben je ook in mijn verhaal verschenen. Morgen ga ik er mee verder en aan het eind van de dag is het af.” Dat deed de deur dicht. “We gaan sluiten”, zei ik kortaf. Mijn hoofd gloeide en nerveus noteerde ik het rekeningbedrag op een bonnetje. “Belle”, antwoordde ze toen ik haar naam vroeg en ze van de bar opstond. “Geloof me, Vera, het wordt een heel mooi verhaal. Ik schrijf het speciaal voor jou. Werk je morgen? Goed zo. Kom dan na je dienst naar kamer 269, dan mag je het lezen.” Ze had kennelijk mijn naam gezien op het speldje dat ik op mijn borst droeg. Brutaal nest! Maar wel een mooi brutaal nest. Ik keek haar na terwijl ze de bar uitliep, ze had een prachtig figuur en mooie slanke benen. En ze wist waarschijnlijk verdomd goed dat ik naar haar billen keek die zo prachtig uitkwamen in haar rode jurk. “Dat lijkt me best spannend”, mompelde ik in mezelf. Ik ruimde de bar af en had het heel warm.

Ik was in de war van het idee dat ik blijkbaar een hoofdrol speelde in de fantasie van een schrijfster en ik kon geen weerstand bieden aan mijn nieuwsgierigheid. Ik onthield haar kamernummer en haar uitnodiging. Ik voelde me voor het eerst in lange tijd weer op en top vrouw. De nacht na onze conversatie aan de bar, thuis in mijn bed, had ik me afgevraagd wat ze in hemelsnaam in haar gedachtespinsels allemaal met me deed of me liet doen. Zou ze schrijven dat we hitsig met elkaar zoenden? Zou ze haar groep voorlezen hoe ze me uitkleedde en met me speelde? Zou ze het papier toevertrouwen dat ik hartstochtelijk de kleren van haar lijf rukte, haar tepels in mijn mond nam, en haar… Oei. Ik voelde me op een vreemde manier machteloos, en aan de diepte van andermans fantasie overgeleverd. Maar het wond me op, zij wond me op en ik vingerde mezelf naar een overweldigend orgasme.

Ik klopte op de deur van kamer 269. Die ging na enkele seconden open. Belle stond voor me, haar haren waren nat en ze had een van de grote badhanddoeken met het logo van het hotel om haar lichaam geslagen. Ze pakte mijn hand beet en leidde me naar binnen. Zachtjes sloot ze de deur achter me. “Ik heb net een douche genomen”, zei ze. Ze bracht haar rode lippen naar de mijne en gaf me ongegeneerd een zoen op mijn mond. Leek het maar zo of drukte ze haar borsten met opzet tegen de mijne? Ik had het warm. “Leuk dat je er bent! Ga zitten.”

Ik nam plaats in de fauteuil die naast haar bed stond. Belle schonk zonder verder te vragen en zelfverzekerd twee glazen champagne in, en gaf een ervan aan mij, terwijl ze me glimlachend opnam.“ Ik wist wel dat je nieuwsgierig was”, zei ze. “Daar ligt het verhaal. Wil je het lezen?” Ze wees naar een stapeltje papieren op de secretaire naast de fauteuil. Ik was opgewonden, gloeide door de nabijheid van een mooie vrouw en de belofte van een erotisch verhaal waarvan ik de inhoud alleen maar kon vermoeden. Ik was geil en Belle zag het.

“Ik wil graag dat je het hardop voorleest”, zei Belle, terwijl ze ging liggen op het bed en twee kussens achter haar rug en schouders posteerde. Ze keek me aan. Ik nam gedwee de vellen papier van het tafeltje en begon hardop te lezen. ‘Het hotel lag achter de duinen….’ Ik kuchte, was schor van opwinding. Terwijl ik zin voor zin voorlas, steeg mijn verbazing en mijn opwinding. Ze beschreef het hotel, de omgeving; ze beschreef de cursus en haar medecursisten. En belangrijk: ze beschreef mij. Hoe ik binnenkwam met de trolley en ze ter plekke besloten had dat ze me wilde. Haar verhaal was over het hier en nu! Ik las hardop voor hoe ze de avond tevoren aan de bar had gezeten, hoe ze op mijn naamspeldje had gelezen dat ik Vera heette en hoe ze had gefantaseerd wat er achter dat speldje zat: mijn borsten, zacht en groot, en hoe ze die in gedachten had gestreeld en gelikt. Hoe ze had gezien dat ik wat ‘stijfjes’ was, maar in het diepste van mijn lichaam een hitsig meisje, dat alleen maar op wachtte op een goede beurt. De woorden op papier maakten duidelijk hoe ze me had proberen op te geilen aan de bar, strelend langs haar hals en olijfolie van haar vingers likkend.


“Lees verder”, hoorde ik haar met hese stem zeggen. Uit mijn ooghoeken zag ik hoe ze de handdoek van haar lichaam liet glijden. Ik wilde naar haar kijken, maar wilde ook verder lezen. “Lees, alsjeblieft”, zei ze nogmaals en ik deed wat ze vroeg. De paragraaf die volgde maakte me nat. ‘Toen ik van de bar naar mijn kamer terugliep, kon ik Vera niet uit mijn gedachten krijgen en eigenlijk wilde ik dat ook niet. Ik opende mijn raam om frisse lucht te krijgen, maar het zorgde niet voor verkoeling. Dat kwam pas, toen ik een douche had genomen, op bed was gaan liggen, en mijn smachtende en natte kutje eerst met mijn vingers, en toen met mijn dildo verwende. Ik beeldde me in dat Vera me neukte, twee vingers in mijn soppende kutje stotend en mijn kontje strelend. En ik kwam veel te snel schokkend klaar terwijl ik haar naam schreeuwde. Toen de warme golven mijn lichaam hadden verlaten, nam ik me voor dat ze morgen het verhaal aan me moest voorlezen, terwijl ze naar me keek. Ze mocht niet weigeren.’

Ik stopte met lezen. Ik voelde me gevleid, misbruikt, aantrekkelijk en machteloos tegelijk. Ik begon langzaam de magie van een geschreven verhaal te begrijpen. Ze had me om haar vingers gewonden door me nieuwsgierig te maken. Ze had me naar haar kamer gelokt met de belofte van woorden. Ze had me heel hitsig en geil gemaakt en ik besloot er verder geen weerstand meer aan te bieden. Zij wilde mij en ik wilde haar.

Ik keek op van de vellen papier en zag haar op bed liggen. De badhanddoek lag naast haar. Ze was naakt, had zich naar me toe gedraaid en haar benen wijd gespreid. Met de vingers van één hand speelde ze met de harde tepel van een van haar grote borsten, met haar andere streelde ze de binnenkant van haar dij. Ze bewoog haar prachtige lichaam langzaam op de beweging van haar handen. Ik had een volle blik op haar geschoren kutje, dat glinsterde van nattigheid. “Vind je het mooi?” vroeg ze hees. “Het verhaal is niet af”, zei ik zachtjes terug. “Hoe het afloopt, gaan we nu zien”, antwoordde Belle. “Kom bij me.”

Wordt vervolgd

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *