— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nachtshift

Carla opent de ogen. De wekkerradio op het nachtkastje naast haar geeft 05.45u. aan. Nog een kwartier en Tom, haar man, kom thuis van de nachtshift in het rangeerstation. Zij denkt eraan hoe prettig Tom het zal vinden als hij straks dicht bij haar in het warme bed mag kruipen. Hij zal het wel koud hebben na het fietstochtje van zijn werk naar huis door de vrieskou. Ver is het niet, maar toen hij gisterenavond vertrok was het al hard aan het vriezen.

Carla ligt nog wat te soezen en bedenk hoe dikwijls zij “het” al hebben gedaan ’s morgens als hij thuiskomt van een nachtshift en hoe zij er dan telkens nog meer dan anders van geniet. Het lijkt dan of Toms machtige penis ‘s morgensvroeg nog groter en dikker is als bij andere vrijpartijen.

De gedachte alleen al windt haar op en zij voelt haar kruis en slipje een beetje vochtig worden. Zij verlangt er hevig naar om genomen te worden en de stijve penis van Tom in haar kutje te voelen. Carla stopt haar hand tussen haar benen en streelt zacht haar kutje.

06.00u, Carla hoort het tuinhek open- en weer dichtgaan. Tom is er. Ze hoort hem nog even bezig in de keuken en dan naar boven komen. Zij trekt vlug haar slipje uit. Ze is zo geil als boter. Zonder het licht aan te steken kleedt Tom zich uit en schuift stilletjes naast haar in bed, naakt zoals steeds. Ze liggen lepeltjelepeltje, die houding waarin ze meestal in slaap vallen.

“Koud?”, fluistert ze.

”Mmm”, krijgt ze als antwoord en hij rilt even.

Ze reikt achterwaarts met haar hand naar hem, voelt zijn koude kont en trek hem tegen zich aan. Ze laat haar hand over zijn lenden gaan en dwaalt even liefkozend af naar zijn kruis. Ze schrikt als ze een koud, schattig, verschrompeld penisje voelt. Ze kan een lachje niet onderdrukken. Ze streelt het nietig dingetje en fluistert:

“Wat is dat hier?”

Tom bromt iets onverstaanbaar, schuift dan zijn hand onder haar nachthemd en neemt haar rechterborst vast. Hij knijpt zachtjes even in de tepel De aanraking van zijn koude hand zorgt ervoor dat er een huivering door haar lichaam gaat en haar tepels zich oprichten. Intussen streelt ze nog steeds de verkleumde penis. Haar warme hand heeft blijkbaar wel een gunstig effect op het dingetje want ze voelt hoe het zwelt, zich met schokjes opricht en hard wordt.

“Moe?”, fluistert ze.

“Mmm”, is het antwoord.

Ze voelt zijn penis drukken tegen haar onderrug en naakte kont.

“Wil je mij neuken”, fluistert ze.

“Mmm”, klinkt het terug.

Ze beschouwt dit als een bevestiging en een aanzet om verder te gaan. Carla blijft de nu al kloppende stijve penis strelen, schuift de voorhuid zachtjes over en weer en neemt vervolgens in één greep zijn ballen en penis vast. Zij weet dat hij dat graag heeft. Tom laat een goedkeurend gegrom horen en laat zijn hand afdwalen naar haar buik en kruis waar hij met zijn vlakke hand over haar harige driehoekje wrijft.

Ze spreidt haar benen een beetje zodat hij vrije toegang krijgt tot haar kloppend kutje. Haar onderbuik trekt zich onwillekeurig samen en ze duwt haar heupen naar voor als zijn vingers zacht cirkeltjes over haar schaamlipjes maken. Hij laat vervolgens een vinger eventjes tussen haar lipjes glijden en ze kreunt zachtjes als hij die vervolgens met twee vingers uit elkaar duwt.

“Mmm, Je bent al goed nat”, fluistert hij.

Met zijn natte vingers streelt hij haar beide tepels die nu net als haar borsten gezwollen en hard zijn. Tom is intussen volledig opgewarmd, zijn penis is keihard en op volle lengte. De eikel is glad en vochtig. De gedachte dat die harde penis straks in haar gaat dringen en volledig gaat vullen maakt haar ontzettend geil en jaagt schokjes door haar onderbuik en kutje.

Carla ligt nog steeds op haar zij. Hij blijft haar schaamlippen, die nu gezwollen zijn en zich al openen, beroeren. Tom heeft nog steeds haar klitje niet aangeraakt, hoezeer ze er ook naar verlangt. Hij weet hoe hij haar gek krijgt.

Opeens voelt ze zijn hand langs achter tussen haar billen. Ze buigt zich voorover, trekt haar knieën op tot tegen haar borsten en duwt haar kont achteruit naar Tom toe. Haar geslacht ligt nu volledig open voor hem. Ze voelt hoe Tom zijn duim diep in haar natte poes naar binnen steekt, waardoor de muis van zijn hand tegen haar klitje duwt. Zij rijdt over zijn duim die hij met een draaiende beweging steeds weer in haar duwt. Zij voelt haar klitje kloppen en het vocht uit zich lopen. Een orgasme is niet veraf. Ze is nu ontzettend geil en klaar om genomen te worden.

“Neuk me” smeekt ze en duwt nog harder haar kont in zijn richting. Tom stopt met vingeren. Zij voelt hoe hij zijn gezwollen eikel tegen haar kutje plaatst, hem enkele malen heen en weer haalt tussen haar lipjes en vervolgens zijn penis in één stoot kreunend bij haar naar binnen brengt. Zij kreunt ook diep van het genot dat dit haar geeft. Wauw, wat een gevoel, die dikke, harde penis in haar.

Tom blijft even bewegingloos, buigt zich voorover, bijt in haar hals en fluistert in haar oor: ”En nu ga ik je neuken.”

Hij begint zachtjes in haar te bewegen, waarbij hij zijn penis bijna volledig terug trekt zodat enkel zijn eikel nog in haar kutje steekt en geeft enkele korte stootjes, gevolgd door een lange, diepe haal. Hij herhaalt dit steeds, terwijl hij met zijn vrije hand haar klitje beroert. Ze houdt zich vast aan de rand van het bed, en gaat mee in het ritme waarmee Tom in haar stoot en duwt haar kont driftig achteruit. Ze voelt hoe zijn ballen telkens bij elke diepe stoot tegen haar kutje slaan.

Het wisselende ritme van stoten maakt haar bijna gek. Ze voelt een orgasme opkomen en begin te jammeren en te steunen. Ze grijpt tussen haar benen naar de ballen van Tom en houd ze zachtjes vast. Tom drijft het ritme op. Hij neukt haar nu enkel nog met diepe stoten. Haar kutje spant zich op rond de beukende penis.

Plots slaat hij zijn nagels in haar lenden, duwt haar billen uiteen, en stoot diep in haar. Ze voelt zijn penis zwellen en pulseren als hij luid grommend zijn zaad in haar spuit. Het kreunen van Tom en het gevoel hoe hij in haar klaarkomt, halen haar over de top en zij komt eveneens schokkend en luid kreunend klaar. Sterke opeenvolgende spasmen zorgen voor een onbeschrijfelijk gevoel in haar onderlichaam.

Terwijl ze uitgeteld en voldaan ligt te genieten van het nog steeds nazinderend en langzaam wegebbend orgasme voelt ze hoe de penis van Tom verslapt en zachtjes uit haar floept. Als ze voelt hoe zijn zaad uit haar begint te vloeien wipt ze uit bed en rent met een hand tussen haar benen naar de badkamer. Wanneer ze even later terugkeert, is Tom al in dromenland. Hij heeft zijn best gedaan.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *