— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Valkenburg

De ruitenwissers van m’n auto moesten hard werken om al het water te verwerken. Dit was niet het weer wat ik in gedachten had voor mijn uitstapje.

Sinds mijn scheiding 2 jaar geleden maak ik er een gewoonte van om in de weekenden als de kinderen bij hun vader zijn erop uit te trekken. Soms een heel weekend, soms, zoals vandaag, een tripje van een dag. Lekker in mijn eentje genieten van een markt, een concert, of gewoon van een wandeling in een mooi natuurgebied. Vandaag had ik Valkenburg als reisdoel gekozen, ik was daar in mijn kinderjaren wel eens geweest en ik wilde op mijn gemak het oude stadje wandelend verkennen.

Daar aangekomen regende het nog steeds, jammer van deze zomerdag! Ik parkeerde mijn auto en gewapend met paraplu liep ik het stadje in. Tijd voor koffie! Ik streek neer op één van de vele overdekte terrassen die het stadje rijk is en bestelde een cappuccino. Heerlijk!

Genietend nipte ik aan mijn kopje en keek eens om me heen. Het was voor een zaterdag nog redelijk rustig op het terras. Een paar tafeltjes verderop zat een man ook aan de koffie, en even kruisten onze blikken elkaar. Zijn brede glimlach deed me goed, voor mijn 43 jaar zag ik er best nog redelijk uit vond ik zelf en blijkbaar deelde hij die mening. Ik zag dat zijn blik viel op mijn cup D borsten, omdat ik gerekend had op een zomerse dag had ik een fleurige blouse aan waarin mijn vormen goed zichtbaar waren. Toen hij zag dat ik in de gaten had dat hij daar naar keek wendde hij snel zijn blik af.

Verder slenterend door het stadje moest ik glimlachen om de gebeurtenis op het terras. Ondanks dat ik al meer dan een jaar geen seks meer met een partner had gehad had ik ook niet het gevoel dat ik dat echt mistte, ik was tevreden met mijn leven en de attributen in mijn nachtkastje zorgen voor de broodnodige bevrediging.

Inmiddels was ik aangekomen bij de grotten midden in het centrum. Na die bekeken te hebben kwam ik tot de conclusie dat dat niet echt spectaculair was en ik besloot het kabelbaantje te nemen naar de toren boven op de heuvel, waar ik daar aangekomen een kaartje kocht om de toren te beklimmen. Als ik hier dan toch ben wil ik de omgeving ook wel eens van die hoogte bekijken.

De vele smalle trappetjes brachten mij langzaam steeds hoger in de toren. Blijkbaar was ik de enige die dit idee had vandaag want verder was het daar compleet uitgestorven. Na de laatste treden genomen te hebben kwam ik uit bij een deur die toegang gaf tot het uitkijkplatform. Toen ik het platform betrad en de deur achter mij sloot kreeg ik zicht op de prachtige omgeving van Valkenburg. Ik liep naar reling en steunde met mijn ellebogen op de rand terwijl ik genoot van het geweldige uitzicht.

Plotseling hoorde ik voetstappen naast me! Ik was dus niet alleen en toen ik opzij keek keek ik recht in de ogen van de man die ik vanmorgen op het terras had betrapt op het gluren naar mijn borsten! Even voelde ik mij ongemakkelijk maar zijn vriendelijke blik stelde mij redelijk gerust. Hij was niet onaantrekkelijk, ongeveer van mijn leeftijd en heerlijk lang.

Hmmm hoorde ik hem zeggen, ik vond het uitzicht hier een beetje tegenvallen maar dat is plotseling goed verbeterd. Ik vond het prettig een compliment te krijgen en ik merkte dat de situatie, 30 meter hoog alleen op een uitkijktoren met een aantrekkelijke man, me niet onberoerd liet. Langzaam voelde ik mn tepels hard worden en ondanks dat ik het een prettig gevoel vond, wende ik me toch van hem af en deed net of ik geïnteresseerd de omgeving bekeek. Te laat. Hij had de verandering in m’n lichaam gezien en kwam achter me dicht tegen me aan staan.

Ik voelde zijn lid tegen mijn kontje aan groter worden en dat wond me vreselijk op. Langzaam bewogen zijn handen langs de zijkant van m’n lichaam naar boven en raakten m’n borsten aan, terwijl hij z’n onderlichaam steviger tegen me aan drukte. Als ik nog iets van verzet had gehad, dan was dat nu compleet verdwenen. Zijn aanrakingen brachten een verlangen in me naar boven dat ik al meer dan een jaar niet meer gevoeld had!

Ondertussen had hij mijn blouse uit m’n rok omhoog gehaald en verdween met z’n handen richting de sluiting van m’n BH, welke hij verbazingwekkend handig losmaakte. Zijn handen gleden naar mijn voorkant en omvatten mijn borsten, terwijl hij met z’n wijs- en middelvinger mijn tepels onderhanden nam. Er ontsnapte mij een zucht van genot, en langzaam voelde ik mijn kutje drijfnat worden. Ik voelde hoe hij één hand liet zakken over mijn buik, hiermee onder mijn rokje glipte en begon de binnenkant van m’n benen te strelen. Met zijn andere hand hield hij mijn borst vast en bleef langzaam mijn tepel masseren.

Langzaam gleed hij al strelend met z’n vingers langs m’n been omhoog en als vanzelf zette ik mijn andere been iets verder weg, waarmee ik hem duidelijk liet merken dat ik niets liever wilde dan zijn vingers op mijn inmiddels kletsnatte plekje. Mijn god wat was ik geil geworden. Toen ik zijn vingers aan de rand van mijn string voelde kon ik nog nauwelijks ademhalen. Hij bewoog zijn hand naar de voorkant van mijn lichaam en langzaam gleed hij mijn string in richting mijn harde knopje, ondertussen zijn lichaam stevig tegen mij aan drukkend waar ik zijn harde paal hard tegen mijn kontje voelde drukken.

Langzaam begon hij over mijn klitje te wrijven, eerst rondjes er omheen en daarna erop, steeds een sneller. Dit was echt teveel voor me, ik voelde een enorm orgasme opkomen en ik kon een schreeuw niet onderdrukken toen ik heftig schokkend mijn hoogtepunt bereikte. De opgebouwde spanning van de laatste minuten maar ook het lang ontberen van bemint te worden door een man hadden me doen ontploffen!

Hij draaide me om en deed langzaam de knoopjes van m’n blouse los. Het idee betrapt te worden boven op een uitkijktoren vond ik heerlijk! Langzaam bracht hij z’n mond naar m’n nog steeds keiharde tepels en begon er voorzichtig op te zuigen. Ik voelde de opwinding weer onmiddellijk in m’n lichaam. Langzaam deed ik de knoop van zijn broek los en zocht zijn lid, die nadat ik zijn rits helemaal naar beneden had gedaan onmiddellijk naar buiten sprong. Ik pakte hem vast en begon hem langzaam af te trekken, waarbij hij steeds harder aan mijn tepels begon te zuigen.

Plotseling stopte hij met zuigen en bracht met zijn handen mijn hoofd voor zijn paal. Ik zag het vocht op zijn eikel glinsteren en likte er met het puntje van mijn tong aan. Daarna opende ik mijn mond en liet langzaam zijn paal binnen. Voorzichtig zoog ik m’n mond eraan vast en begon mijn hoofd op een neer te bewegen in een tempo dat hij met zijn handen aangaf. Hij kreunde luid en dat wond me vreselijk op. Al heel snel voelde ik zijn paal dikker worden en voor ik het in de gaten had spoot hij zijn hele lading in m’n mondje, zoveel dat de helft langs m’n mond op de grond drupte.

Ik had wel eens vaker iemand gepijpt maar dit was de eerste keer dat ik het zaad ook echt in m’n mond kreeg en doorslikte, en ik werd er alleen maar geiler van! Ik was blijkbaar niet de enige die er aan toe was, glimlachte ik naar hem.

Veel tijd om op zijn antwoord te wachten kreeg ik niet, want inmiddels had hij mij weer omgedraaid en kijk ik weer over de weidse omgeving van Valkenburg, iets wat niet echt tot me doordrong overigens. Snel schoof hij mijn string omlaag en drukte zijn inmiddels weer harde lid achterlangs tussen mijn schaamlipjes. Ik drukte mijn lichaam verder naar achteren, en bij die beweging schoot zijn paal mijn nog steeds kletsnatte kutje binnen. Ohw mijn god, wat een heerlijk gevoel!

Hij had m’n borsten weer vast en hield er een hoog tempo op na, bij iedere stoot duwde hij hem er diep in en ik voelde dat ik het weer niet lang ging volhouden. Ook zijn ademhaling ging weer sneller en hij kreunde dat het een lieve lust was. Plotseling verplaatste hij één van zijn handen van mijn borsten naar mijn klitje, en die aanraking versnelde mijn tweede orgasme…..onder luid gekreun ontplofte mijn kutje, en ook hij kon zich niet langer inhouden en ik voelde zijn zaad diep in me spuiten, wel 4 of 5 schokken lang.

Minutenlang hebben we volledig uitgeput tegen elkaar aan over de reling gehangen, en nadat we weer een beetje bijgekomen en aangekleed waren zijn we samen naar beneden gewandeld en hebben in het restaurant onze tweede kop koffie van die dag gedronken.

Corine

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Bas 08 apr 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *