— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Amber Rose geeft een cadeautje!

Omdat het op 4 november International Sextoy Day is, geven we de limited edition LELO Amber Rose Tiani weg!

Dat is natuurlijk leuk omdat het een fantastische duo-vibe is waar je alleen en (vooral) met z’n tweeën heel veel lol mee kan hebben. Maar het is ook leuk omdat we Amber Rose een lekker wijf vinden, en daarmee bedoelen we: een krachtige vrouw met het hart op de goede plaats. Ze is niet alleen succesvol ondernemer, iemand die zich vanuit een maatschappelijke achterstand omhoog heeft geknokt naar een positie als invloedrijke media-persoonlijkheid, maar ook een feminist van de nieuwe stempel, en de initiatiefnemer van het SlutWalk Festival in LA (afgelopen oktober voor het derde jaar op rij).

De SlutWalk was oorspronkelijk een demonstratie tegen ‘slut shaming’, een beweging die strijdt tegen de tendens om de schuld van seksuele intimidatie niet bij de daders maar bij de slachtoffers te leggen. ‘Eigen schuld, want dan had je… (vul zelf maar in: niet zo’n kort rokje moeten dragen / niet in je eentje over straat moeten lopen / niet zo uitdagend moeten dansen / etc.).

Als ambassadeur voor LELO (en met de introductie van de LELO Amber Rose Tiani) wil Rose de aandacht vestigen op het taboe dat – zeker in sommige kringen in de VS – nog rust op masturberende vrouwen; volgens haar omdat bij veel mannen de gedachte leeft dat het onzin is dat een vrouw nog iets anders zou willen dan seks met, inderdaad, diezelfde mannen.

“Wanneer je als vrouw toys gebruikt om je lichaam te leren en kennen en om erachter te komen wat je prettig vindt; dat vinden veel mensen nog steeds vreemd, of sletterig. Terwijl masturbatie natuurlijk de meest veilige vorm van seks is, daarom moedig ik het aan. En wat is er mooier dan dat je na een lange dag naar huis gaat en dat je weet dat er zo’n mooie LELO toy op je ligt te wachten? Dat is toch heerlijk?”

En omdat ook wij die vraag met ‘ja’ beantwoorden geven we een LELO Amber Rose Tiani (begin december) weg onder de volgers van SheSpot op Facebook of Instagram, of aan degene die ons een mailtje stuurt met Ik wil de Amber Rose Tiani als onderwerp.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *