— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dit zijn de leukste vrouwvriendelijke seksspeeltjes van het moment (zomer 2018)

Als je naar porno kijkt, schrik je vaak van de enorme dildo’s die tevoorschijn komen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind seksspeeltjes écht heel leuk om te gebruiken, maar een joekel van een Tarzan doet al pijn als ik er alleen maar naar kijk. En waarom denkt iedereen bij het woord ‘seksspeeltjes’ toch direct aan tuigjes, tepelklemmen en zwepen? Zijn die dingen niet voor het bevorderen van je genot, in plaats van het oproepen van hardheid, pijn en dominantie?

Voor vrouwen zoals ik, die een seksspeeltje willen waarvan je nog lekkerder komt en een extra dimensie aan je slaapkamermomenten geeft (of daarbuiten, een pocketversie is altijd mooi meegenomen), heeft Femlitero.nl de meest vrouwvriendelijke sextoys op rij gezet. Leuk voor haar, voor hem of voor allebei. Oh, én multifunctioneel!

Womanizer

De Womanizer komt in diverse vormen en wij zijn vooral fan van de Womanizer 2GO. Dit seksspeeltje maakt gebruik van de nieuwste technologie, namelijk luchtdruk pulsaties. Dit betekent dat je gillend klaarkomt zonder dat het speeltje je clitoris aanraakt. Hoe dan? Nou, heel simpel: als je jouw kittelaar voor de zuignap plaatst, wordt hij door middel van luchtdruk naar binnen gezogen en gemasseerd. En dat betekent een orgasme zoals je hem nog nooit eerder hebt gevoeld. En of je nu van hard of subtiel houdt, dankzij de tien vibratie standen is de Womanizer echt voor iedereen. Oh, en wat wij zo leuk vinden aan de 2GO-versie? Deze heeft de vorm van een grote lipstick. Zo kun je ‘m altijd echt discreet overal mee naartoe nemen! Niemand die ziet dat je een vibrator hebt. Daar houden we van!

Satisfyer

De Satisfyer is een sextoy die ook gebruikmaakt van de innovatieve luchtdruk pulsaties. De onderdruk in combinatie met de ritmische pulsaties stimuleren je clitoris tot in het diepste en geloof ons: hierna kun en wil je niet meer zonder. Maar wat maakt dit speeltje dan extra bijzonder? De Satisfyer Pro heeft maar liefst elf standen. Dus perfect voor de vrouw die nét dat beetje meer wilt. Overigens is hij ook waterdicht en fluisterstil, en kun je hem dus overal mee naartoe nemen.

Moonshake massager

 Een duurzaam seksspeeltje dat wordt gerecycled zodra hij door zijn levensloop is? Maak kennis met de Moonshake massager van Pleasurelab. Overigens is dat niet het enige waar wij heel blij van worden, de Moonshake massager is namelijk ook een multitasker pur sang: je kunt hem niet alleen gebruiken voor het verwennen van je clitoris door middel van tien vibratiestanden, maar je kunt er ook de lekkerste massages mee geven. Dankzij de velvet siliconen behuizing voelt de kop namelijk zijdezacht aan en glijdt hij gemakkelijk over je lichaam. En daar blijft het overigens niet bij. Voor degenen die nog meer willen, zijn drie opzetstukken beschikbaar: voor een diepere stimulering van je clitoris, G-spot of allebei tegelijkertijd.

Willie Duo Vibrator

In tegenstelling tot wat je waarschijnlijk denkt, is de Willie Duo Vibrator geen vibrator met een kop aan elk uiteinde. Hij stimuleert juist de clitoris en de G-spot tegelijkertijd – eigenlijk net als de superberoemde ‘Rabbit’. Wat de duo vibrator van Willie zo anders maakt, is het feit dat hij van hoogwaardige, zachte siliconen is gemaakt. Dit zorgt ervoor dat hij soepel over de huid glijdt en dankzij de twaalf vibratiestanden ook de ervaren seksspeeltjes-gebruiker intens stimuleert. De grote kop (bedoeld voor de G-spot) heeft ook fijne ribbels, zodat je vaginaal nog eens extra wordt verwend. Kortom, met deze vibrator vang je drie vogels in één klap. 

LELO

LELO is niet alleen een voorloper op het gebied van innovatieve technieken, maar staat ook bekend om haar minimalistisch design met een maximaal gebruikersgenot. En zeg nou zelf: de speeltjes van de Zweedse fabrikant zien er toch uit om door een ringetje te halen? De speeltjes van LELO stimuleren trouwens niet alleen de voor de hand liggende plekken. Dankzij het vooruitstrevend design stimuleert LELO inwendige zenuwuiteinden zodat de sensaties letterlijk door merg en been gaan. Een fijne bijkomstigheid is dat een aantal speeltjes van LELO de ‘Cruise Control’-functie hebben. Dit betekent dat wanneer je het seksspeeltje harder tegen je kittelaar aanduwt, de pulsaties niet aan kracht verliezen. Kortom, deze moet je hebben geprobeerd!

 

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *