— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De ontmoeting

Maeve zat in de auto en was op weg naar het strand. Daar hadden ze afgesproken. Ze zou hem voor het eerst in het echt zien. Het kriebelde wel in haar buik. Bijna aangekomen bij de afslag ging haar mobiel, een beetje stotterend nam ze op….het was HEM. Er werd gevraagd waar ze ergens was. Nog even. Het laatste stukje reden ze achter elkaar aan.

Bij de parkeerplaats aangekomen, parkeerde ieder zijn auto en daarna liepen ze naar elkaar toe. Eerst een beetje schuchter elkaar de hand schuddend, met een paar vluchtige zoenen op de wangen. “Wat een vent!”, dacht Maeve. Meteen was ze verkocht. Voor haar gevoel was het wederzijds. Samen liepen ze de boulevard op. Het weer werkte niet echt mee, maar goed, geen van twee had daar echt erg in. Eerst maar even bij de drogist binnen voor een zak snoep, werd unaniem besloten. Zo gezegd, zo gedaan.

Al snoepend begonnen ze te kletsen. Eigenlijk verliep het soepeler dan Maeve had durven dromen. Ze voelde zich goed op haar gemak. Aangekomen bij een tentje dat er wel gezellig uitzag, besloten ze koffie te drinken. Een opwarmertje konden ze wel gebruiken, ondanks dat Maeve het al behoorlijk warm had van de spanning. Frederic schoof de stoel naar achteren en ze nam plaats. De serveerster kwam de bestelling opnemen en lachte vriendelijk naar Maeve.

De tijd verstreek en het weer klaarde op. Maeve keek Frederic aan en meteen begrepen ze elkaar. Ze rekenden af en wisten niet hoe snel ze weg moesten komen. Langzaam slenterden ze over het strand. Het ijs was nu helemaal gebroken. Ze liepen heerlijk dicht bij elkaar, af en toe raakten de handen elkaar. Dit gevoel was zo lekker ontspannend. Gewoon even helemaal nergens aan denken en je mee laten varen met de wind, terwijl de golven in de branding kapot slaan en schuimend het strand oprollen.

Het zonnetje kwam ook nog even gluren. “Zullen we even ergens lekker gaan zitten?”, stelde Maeve voor. Meteen kreeg ze bevestiging. Iets verderop was een duinopgang. Ze liepen er samen heen. Boven aangekomen stond een bankje. Het leek of het zo had moeten zijn. Beiden namen plaats op het bankje. Eerst een eindje uit elkaar, maar het duurde niet lang of de schouders raakten elkaar.

Frederic had een snoepje in zijn mond gestoken. Het bleek niet lekker te zijn. Voor hij het uit kon spugen, zei Maeve tegen hem dat hij het maar aan haar moest geven. Ze deed haar mond open en wachtte af wat er ging gebeuren. Ze voelde de warme lucht van zijn adem dichterbij komen. Zijn lippen kwamen tegen die van haar. Heel langzaam voelde ze het snoepje haar mond binnenglijden. Haar tong speelde er een beetje mee. Ook zijn tong was wat aan het spelen. Ze raakten elkaar en de vonk sprong over. Het afgeven van het “vieze” snoepje veranderde in een heftige tongzoen. Het duizelde even in Maeve haar hoofd. Eigenlijk moest ze hier mee ophouden maar het gevoel was zo lekker dat ze ervoor zwichtte.

Ze voelde de hand van Frederic onder haar jas glijden. Een koude hand, langzaam, op haar warme buik. Ze rilde even. Heel even stopte de hand, maar ging toen langzaam verder naar haar borst. De monden bleven op elkaar gedrukt. Voor Maeve haar gevoel duurde het een eeuwigheid. Uiteindelijk keken ze elkaar aan. Woorden waren er niet nodig. Uitleg ook niet, het was gewoon gebeurd. Het voelde goed. Met een prettig gevoel liepen ze samen terug richting een restaurant. De tijd was omgevlogen en ze hadden wel trek in eten gekregen. Een leuk restaurantje werd het adres.

‘s Avonds bij het afscheid nemen, keken ze elkaar aan. Weer voelde het meteen goed. Maeve hief haar hoofd op en ontving de zoen die ze verwachtte. Weer gleed langzaam de koude hand onder haar jas. Deze keer verdween hij niet naar boven, maar richting een nog warmer plekje. Het voelde vochtig aan. Ze stokte even met haar adem, maar genoot van het intense gevoel.

Zijn vinger gleed langzaam naar binnen. Ze voelde hem wat op en neer gaan. Langzaam verliet de vinger het warme, sappige plekje. De hand gleed weer terug onder haar jas. Het afscheid nemen ging veel te snel naar beider zin. Maar helaas het was zo. Hij moest terug naar huis en Maeve ook. Beiden wisten dat er nog een keer zou komen en dan heftiger dan deze ontmoeting, maar wanneer?

Twee weken later was het zover. Maeve reed richting het huis van Frederic. Bij de afslag belde ze hem op, zodat hij haar verder kon loodsen. Ze zag hem en de vonk sprong meteen weer over. Samen liepen ze door het park naar zijn woning. Binnengekomen moest ze eerst naar het toilet. Toen ze terug kwam zat Frederic op de bank met een heerlijke kop thee. Ze plofte ernaast en keek zijn kamer eens rond. Gezellig zo voor een man alleen. De planning was om naar de film te gaan, maar een dvd huren was ook een optie. Maeve zag dat voorstel meer zitten en Frederic ook. Dus vertrokken ze naar de videotheek om de hoek. De dvd was zo uitgekozen.

Terug thuisgekomen werd de dvd aangezet en automatisch kropen ze tegen elkaar aan op de bank. Langzaam voelde Maeve weer die bekende hand. Deze keer was hij niet koud. Ze kreunde zacht. Het was net of dat het teken was om verder te gaan. Plots ging alles in versneld tempo. Hier hadden ze twee weken op moeten wachten.

Maeve haar handen schoven onder de trui van Frederic. Ze voelde een gladde mannenborst. Even keken ze elkaar aan. Het hemdje van Maeve werd omhoog geschoven. En daar zat ze met haar volle borsten voor Frederic. Hij keek naar haar en glimlachte. Maeve nestelde zich op haar rug in de kussens van de bank. Frederic streelde haar borsten, langzaam over haar buik zo richting haar broeksband. De knoop werd losgemaakt en de rits geopend. De gladde stof van haar string werd zichtbaar. De broek gleed langzaam over Maeve haar knieën en viel op de grond. Ze liet alles gemoedelijk toe.

Meave voelde hoe de warme adem van Frederic tegen haar benen kwam. Ze hield haar adem in en wachtte af. Heel langzaam voelde ze haar string opzij schuiven. Ze had het idee dat ze wegsopte. De adem kwam dichterbij en zonder dat Frederic zijn tong haar aanraakte voelde ze hem toch. Zoveel spanning was er tussen hen. Ze rilde van genot toen zijn tong haar klit beroerde. Eerst langzaam, daarna wat sneller. Zijn hand gleed naar de warme plek en zijn vingers voelden hoe nat ze was.

Eerst verdween er eentje in haar. Hij keek haar aan en zag aan haar gezicht dat ze het fijn vond. Toen verdween ook de tweede vinger in haar en langzaam maakte hij ronddraaiende bewegingen. Maeve kronkelde van genot. Frederic vroeg met een zwoele stem of ze dacht zo te kunnen komen. Maeve vreesde van niet. “Kom op dan”, hoorde ze hem zeggen, “help zelf wat mee”. Maeve haar hand verdween ook richting haar warme plekje. Haar vingers omklemde haar klit. Langzaam maakte ze ook draaiende bewegingen, zodat haar klit flink geprikkeld werd. Samen zochten ze het goede ritme.

Het duurde niet lang of Maeve kreunde flink en keek Frederic verhit aan. “Jeetje”, dacht ze, “wat een zalig gevoel”. Teder haalde Frederic zijn vingers uit haar en likte ze af. Maeve kwam wat overeind en pakte de inmiddels flink gegroeide paal van Frederic beet. Ze sloot haar lippen eromheen en begon langzaam op en neer te bewegen. Met haar tong draaide ze over zijn eikel heen. Hij kreunde en spoorde haar aan om door te gaan.

Maeve voerde het tempo wat op en begon wat harder te zuigen. Ze raakte nog meer opgewonden van het gekreun van Frederic. Opeens voelde ze een hand tegen haar hoofd. Ze keek op naar Frederic. Hij vroeg of ze mee wilde komen naar zijn bed. Maeve wist wat haar te wachten stond. Samen stonden ze op en liepen naar zijn bed. Ze gingen weer liggen. Behendig deed Maeve snel een condoom om bij Frederic. En voor ze er erg in hadden versmolten hun lichamen tot een.

Frederic maakte wat langzame bewegingen, Maeve ging mee in zijn ritme. Opeens versnelde het tempo. Maeve keek Frederic aan, ze spoorde hem aan om te komen. Frederic had hier weinig moeite mee. Het was ook zo lang geleden voor hem. Maeve hoorde hem kreunen, zijn gezicht verkrampte, zijn bewegingen stopten en ze voelde zijn lichaam op dat van haar rusten. Ze keek Frederic aan en zag dat hij met zijn ogen dicht lag na te genieten van haar. Dit gaf een zalig gevoel, vertelde hij. Ze kropen tegen elkaar aan om bij te komen.

De film hadden ze gemist. Ze konden echt niet na vertellen waar hij over ging. Ze hadden alleen maar genoten van elkaar.
Het was misschien wel de laatste keer, maar wel een keer om nooit meer te vergeten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *