— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Handen

Een vrijdagmiddag ergens in september. Ik heb een gezellig afdelingsuitje met het werk. Met vijftien man krijgen we een workshop Thais koken. Lekker aan de slag met vreemde kruiden. Leuk om met elkaar eens op een andere manier bezig te zijn. Daarna aan tafel en samen genoten van de meer of minder geslaagde brouwsels.

Sommigen vertrekken vroeg, zo rond half tien, moe en voldaan. Ik ben niet moe, maar vertrek wel. Ik wil graag naar Tom. We kennen elkaar nu een half jaar. We hebben een druk leven, maar we houden in ieder geval de vrijdagavond voor elkaar.

Ik bel aan, de deur gaat open en ik loop twee trappen op. Net als ik de klink wil pakken, zwaait de deur open en word ik stevig vastgepakt en naar binnen getrokken. Het is donker en stevige housemuziek is hard in de hele kamer aanwezig.

“Hé, kan het even wat rustiger?”, roep ik. Dit was nou net niet wat ik in gedachten had.
Ik zie geen hand voor ogen. Ik word naar een soort tafel getrokken en iemand duwt me op mijn rug. Wat de bedoeling is, wordt me snel duidelijk: ik word betast! Het voelt anders, er zijn handen die langs mijn schouders gaan, handen die over mijn buik strijken en handen die langs mijn billen wrijven. Het gaat snel en het moeten er wel meer zijn dan twee!

“Hé Tom, had je een verrassing voor me bedacht?”, schreeuw ik. Ik meen “Huhhuh” te horen, maar zeker weten doe ik het niet; de muziek staat te hard. Voordat ik het weet zijn er al een aantal kleren van mijn lijf gerukt! Mijn slip is al onder mijn rok vandaan getrokken!! Dit is wel erg ruig!! Wil ik dit wel?

Ik wil dat het even stopt, maar mijn handen worden vastgehouden. Wat gebeurt er in godsnaam? Handen glijden nu over mijn bijna naakte lichaam, mijn rokje heb ik nog aan en verder mijn bh. Mijn armen worden nu niet meer door iemand vastgehouden, maar ze liggen klem boven mijn hoofd! Liefst wil ik gillen ‘Hou er mee op’, maar het is ook spannend! Ik vertrouw maar op Tom. Hij zou nooit iets doen wat ik niet wil. De handen glijden nu zachter over mijn lijf, langzaam ontspan ik.

Muziek dreunt nog in mijn oren, maar ik word nu zacht gemasseerd. Ik probeer de handen te volgen en ik weet haast zeker dat het er minstens vier zijn. Ze glijden langzaam vanaf mijn schouders net langs mijn borsten naar mijn buik. Mijn buik krijgt gewoon een hele zachte massage en soms voel ik een hand die meer richting mijn benen gaat. Over mijn schaamheuvel, zonder diepere verkenning. Er zijn twee handen die evenwijdig langs mijn dijen strelen, langs mijn knieën en kuiten weer meer aan de binnenzijde omhoog.

Mijn rechterschouder wordt wat omhoog geduwd en bliksemsnel is mijn bh los en uit. Dan voel ik twee handen die vanaf mijn schouders langs de buitenkant van mijn borsten glijden. Ze omvatten ze en houden ze vast. De duimen strelen verder en hierdoor komen mijn tepels aangenaam knel te zitten tussen de duimen en de vingers. Dit is niet verkeerd! Net als ik begin te wennen aan deze streling laten de handen mijn borsten weer los maken een nonchalant rondje op mijn buik en langs mijn armen weer omhoog.

Ineens voel ik iets nats op mijn tepel. Een tong! Snel heen en weer. Ik voel een tinteling in mijn onderbuik. De tong hoort duidelijk bij een mond, die nu zuigt, goddelijk! De handen strelen nog steeds, langs mijn benen en buik. Maar mijn aandacht wordt volledig vastgehouden door de mond en de tong, die mijn tepels likken en zuigen. Goddank is de muziek nu niet zo keihard meer of lijkt dat maar zo omdat alle andere zintuigen volledig in beslag genomen zijn?

Mijn rok is inmiddels ook uit en ik lig nu volledig naakt in het donker op een tafel, mijn benen zijn uit elkaar. Mijn opwinding neemt toe. Uitnodigend doe ik mijn benen iets verder uit elkaar. Schandelijk, ik lig daar gewoon open en bloot en weet niet eens wie, laat staan hoeveel mensen aan me zitten! Gek genoeg reageert niemand op mijn uitnodigende houding.

Ik raak meer en meer opgewonden. Ik zou willen dat die handen zich wat meer richten op dat zachte, warme en vast erg vochtige plekje. De handen glijden over mijn bovenbenen naar de binnenkant van mijn dijen, steeds iets hoger. Ja, dat komt in de buurt. Ik druk mijn heupen omhoog. Jammer dat ik mijn handen niet kan gebruiken!

“Ga jij eens rustig liggen,” wordt er in mijn oor gefluisterd, “anders stoppen we hiermee en laten we je liggen”. Wat? Een vrouwenstem? Ken ik haar? Is Tom er wel? Ik ben vreselijk opgewonden, maar ook in verwarring en mijn enthousiasme wordt duidelijk niet op prijs gesteld! Ik heb hier gewoon niks te vertellen!

Door die heerlijke mond en de strelende handen verdwijnt mijn verwarring. Oké, ik haal heel diep adem. Ik zal me moeten overgeven aan de grillen van god mag weten wie. Het moet niet lang duren, want de spanning in mijn lijf is om gek van te worden. Ik voel dat het nat is onder me.

Dan voel ik wat gebeuren. Zijn het twee vingers, die zacht in mijn tepels knijpen? Of…..ik kan het niet goed thuisbrengen. Oh god, tegelijk voel ik iets over een schaamlip glijden. Het voelt koud aan, het moet een voorwerp zijn of zo iets. Het glijdt langzaam en zachtjes omhoog en omlaag over mijn vochtige lippen. Het is ontzettend lekker. Het zou een grote metalen dildo kunnen zijn. Toch ook een beetje eng.

Af en toe komt ie langs mijn klitje en gaatje aan. Ik kan het niet laten, ik kreun en duw zover ik kan mijn heupen naar voren om het heerlijke geval een beetje in me te kunnen voelen.
Opnieuw duw ik mezelf naar voren en ik voel iets in me komen. Gelijk glijdt ie uit me, dan over mijn klitje en weer terug, het is een ritme.

De handen zijn er ook nog steeds en die mond. De spanning is zo groot, wat is dit geil!
De opwinding maakt dat ik van alles wil en goed vind. Dat ding komt bij elke stoot iets dieper in me. Ik hijg. Het is lekker, maar ineens wordt ie er uit gehaald. Het blijft even leeg. Oeh, ik was er zo dichtbij! Dan voel ik iets warms. Iets waarop ik gehoopt had. Heel kort duwt er iets hards en warms tegen de ingang van mijn kutje. Dit is lekker, langzaam stoot er een heerlijke pik in me.

Er glijdt ook nog een vinger over mijn klitje. Ik hoor duidelijk ook andere ademhalingen die versnellen of, maak ik zoveel herrie? Die pik lijkt steeds harder te worden. Ik kom heerlijk klaar, explodeer half, alle energie van de spanning knalt eruit! De vinger verdwijnt, de mond ook. Gek genoeg zijn het nu duidelijk twee handen die me strelen. Ik stoot nog terug, maar voel dat ik even niet meer kan.

Het wordt rustig. Ik lig uit te hijgen. Ik voel een nat bezweet bloot lijf over me heen komen. Nog steeds zit die harde pik in me en dat voelt heel close. Dan hoor ik zachtjes die bekende stem in mijn oor. “Hé, lekkere lieve schat, zin in een gezellig glaasje champagne?”

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Pietermannen 14 sep 2016

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *