— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

The Ages of Lulu van Bigas Luna

The Ages of Lulu van Bigas Luna
genre: erotische speelfilm

The Ages of Lulu
genre: erotische speelfilm
regie: Bigas Luna, Spanje 1990
beoordeling: 9.0 (0-10)
Lulu is als tiener verliefd op de veel oudere Pablo, een vriend van haar broer. Al snel heeft ze haar eerste seksuele ervaring met hem. Kort na deze affaire vertrekt Pablo naar de Verenigde Staten. Lulu is nog steeds verliefd op hem, maar heeft ondertussen ook seksuele relaties met andere mannen. Jaren later, komen ze elkaar weer tegen, de liefde blijkt onstuitbaar en ze trouwen met elkaar. Eens getrouwd, creëren zij hun eigen wereld, met seks als tijdsbesteding, weg van de gecompliceerde echte wereld. In no-time raakt Lulu in verwachting en krijgt een kleine. Hun intense seksuele ontdekkingstocht wordt vermorzeld als Pablo te ver gaat en Lulu onverwachts in een trio betrekt tegen haar zin. Lulu kan dit Pablo niet vergeven, en gaat bij hem weg. Eenmaal alleen, mist ze de seks en haar seksuele fantasieën spelen haar parten. Haar grenzen komen steeds verder te liggen, totdat het haar bijna fataal wordt.

 The Ages of Lulu van Bigas Luna

The Ages of Lulu van Bigas Luna

The Ages of Lulu van Bigas Luna

De film vertelt het verhaal van hoe het seksleven van Lulu zich ontwikkeld. In de eerste scène is ze nog het naïeve schoolmeisje, dat door een oudere man onder druk wordt gezet, om haar eerste seksuele ervaring te ondergaan. Maar gelukkig bemerken we als kijker al snel, dat er iets geraakt is bij Lulu, dat haar steeds maar naar meer doet hunkeren. In haar getrouwde leven met Pablo, is het Lulu, die steeds naar meer extremere situaties op zoek gaat en die er op geilt, om hnaar travestieten te kijken. Pablo kan hiervan slechts genieten, omdat zij ervan geniet.

De seksscènes in deze film zijn opwindend en heel overtuigend. Het is magnifiek camerawerk, heel goed geacteerd en zeer suggestief. Nog beter dan de hete scènes van 9 ½ week. Alleen daarom al, zou je deze film met zijn tweeën moeten gaan zien. Probeer dan wel vooral van de seks te genieten, en niet naar de inhoud te kijken. In de eerste scène, waarin ze als tiener gemanipuleerd wordt is voor veel vrouwen niet leuk om naar te kijken en in een latere scène, waarin een triootje met blinddoek gefilmd wordt kan om de setting ook gevoelige zielen raken.

Kortom, indrukwekkend en expliciet. Deze film is een van de meest sensuele en erotisch geladen cinemagrafische ervaringen ooit gemaakt. Maar niet voor de gevoelige kijker.

Bekijk trailer

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *