— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Erotique

Erotique
genre: erotische speelfilm
regie: Lizzie Borden, 1994
beoordeling: 8.1 (0-10)
Een reis door de erotische fantasieën van drie vrouwen, drie korte films op één band. Met name de eerste is een pareltje. Met stip op de eerste plaats!

Het eerste verhaal, ‘Let’s talk about sex’ is een ware ontdekking. Een fantastisch verhaal over een jonge werkeloze actrice, die haar brood verdient in een sextelefoon bedrijfje. Eén van de klanten weet haar aandacht te trekken. Met hem kan ze haar eigen fantasie helemaal uitleven. Ze neemt hem mee in haar erotische wereld. Mooie opwindende erotische scènes. Een echte Shespot film, helemaal vanuit haar erotische beleving. De overige twee korte films op de band zijn minder pakkend maar ook de moeite waard.

We hebben ademloos zitten kijken. Fantastisch, van dit soort van films zouden we er veel meer willen zien. Maar we zij wel heel benieuwd of mannen deze film ook kunnen waarderen.

Erotique

Erotique

Reactie na het zien van de film op het forum van Shespot:
——————————————————————————-
Eerste waarschuwing bij deze film: in de versie die ik heb gekregen is er geen ondertiteling. Aangezien het een Engelstalige (of Amerikaanse) film is, is dit voor mij gelukkig geen probleem, maar ik denk dat dit nog niet bij iedereen zo is.
De film bestaat uit 3 los van elkaar staande verhalen en net als de commentaar onder “video kijken” hier op Shespot vind ook ik het eerste verhaal een juweeltje. Zeer goede opbouw, spanning en toch een onverwacht einde. Het gaat om een telefoniste van sexlijnen die haar eigen fantasie beschrijft en uiteindelijk voor een deel beleeft. Het is echt een verhaal vanuit het oogpunt van de vrouw met ruimte voor het “zachtere” deel van erotiek. Dit filmpje deed me toch echt wel iets
Het volgende verhaal gaat over twee lesbiennes (bi?) die een man oppikken om de jongste van hen te verwennen. Bij mij heeft het zien van 2 vrouwen in actie het effect van een koude douche. Ik heb het uitgekeken, maar werd er helemaal niet warm van…
Het derde dan gaat over twee Azische types (man en vrouw) die elkaar na lange tijd terugzien en hun weerzien bezegelen in bed. Ik vond het verhaal zo flauw, dat ik op fast forward heb gekeken… Hilarisch is wel het stuk dat hij een deel van de Kama Sutra met haar doet, terwijl zij uiteindelijk de slappe lach kreeg. Die kreeg ik bijna ook (zeker als je alles in fast forward ziet…), maar er warm van worden? Neen.
Op stip het eerste verhaal dus…
Orchid

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *