— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Y Tu Mama Tambien

Liefde, seks, vriendschap, politiek en de blinde haast volwassen te worden. Roadmovie over twee jongens en een knappe vrouw op weg naar het mooiste strand ter wereld, werd grootste hit aller tijden in Mexico.

Y Tu Mama Tambien

Y Tu Mama Tambien

Een heerlijk open en frisse Mexicaanse film met als hoofdthema seks. Met name zijn de twee hoofdfiguren, twee pubers volledige geobsedeerd door vrouwelijk schoon en hun eigen seksualiteit. Zeer open en ondernemend delen zij hun geheimen met elkaar. Ze gaan samen met Luisa, een aantrekkelijke Spaanse schone op weg naar een droomstrand. Op een vrij luchtige, grappige toon wordt de steeds gecompliceerder wordende relatie tussen twee jongens en een Luisa vertelt. Zij laat de jongen openhartig over hun gevoelens praten en daagt ze uit, maar neemt ook het heft in handen.

Dit eenvoudige liefdes en roadmovie verhaal wordt af en toe onderbroken door een voice-over die de kijker van extra informatie voorziet. Niet alleen over de karakters en gedachten van de hoofdpersonages, maar ook de Mexicaanse politiek en korte nieuwsflitsen komen in de film aan bod en worden met de verhaal verweven. Y ty mama tambien is een film over de vrolijke en eenvoudige kijk op het leven door de ogen van twee teeners waarvoor seks het leidmotief is.

genre: erotische speelfilm
regie: Alfonso Cuarón, Mexico 2001
beoordeling: 7.0 (0-10)

Bekijk trailer

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *