— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

The Prize

Silvi en Mark zijn een leuk jong stel, net een jaar getrouwd en hebben een gelukkig en gezond seksleven. Op een ding na: Mark vraagt, of eigenlijk bedelt bij Silvi om ook eens anale seks te proberen, maar haar antwoord is negatief, het spreekt haar niet zo aan. Ze leven zich uit in allerlei andere bedspelletjes, maar toch kriebelt er iets. Silvi zoekt hulp bij een aantal van haar vriendinnen en buren en vraagt om advies. Door er over te praten komen de wildste verhalen boven, maar zo komt Silvi ook op een fantastisch plan en ze stelt een lange verlanglijst op. Voordat arme Mark weet wat hem overkwomt, heeft hij al ja gezegd om het huis te repareren, en allerlei andere klussen te doen die Silvi kan bedenken.

Ga lekker lui liggen en geniet van deze romantische komedie met pittige seksscenes van de bekroonde regisseur Brad Armstrong. Een leuke cast, waaronder Rocco Reed brengt je een leuk verhaal… en werkt toe naar het eindschot: een uitbundige anale seksscene, waar zij ook erg van geniet.

The Prize blijkt dus absoluut een porna schot in de spreekwoordelijke roos.

Wicked producties zijn van een hoge kwaliteit, goede belichting, redelijk geacteerd, mooie Amerikaanse pornsterren en een mooie aankleding.

genre: pornofilm
regie: Brad Armstong, USA 2011
beoordeling: 8.0 (0-10)

Bekijk de supersofte trailer hier (zonder seksscènes).

Deze film is te koop bij:
Femiltero Porna-shop van Shespot
prijs : € 14.95
De DVD-shop van Shespot met Porna met de laagste prijzen. En met de laagste Porto kosten Bestel hier Wicked passions films

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *