— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Private Thoughts

Als je er altijd al eens van gedroomd hebt tijdens het seksen bekeken te worden, is deze film wel iets voor jou. In Joy Bear’s Private Thougts zien we namelijk hoe de gedachten van een carrièrevrouw in een taxi teruggaan naar haar laatste vrijpartij met haar man. Manlief belt haar naakt vanaf huis op om haar geheugen op te frissen. Haar gedachten zijn al snel zo privé niet meer als zij op de achterbank begint te masturberen, terwijl de taxichauffeur haar via het spiegeltje boven het dashboard in de gaten houdt. Leuk is dat je als kijker mee mag genieten van haar herinneringen aan seks met haar gespierde man in de keuken. Minder is dat de taxichauffeur die ook meegeniet geen schoonheidsprijs zou winnen. Maar goed, je kunt niet alles hebben.

Een glas is halfvol, zullen we maar zeggen. Focus dus op het zoenen, het lachen met de gespierde echtgenoot, en het feit dat ze boft (want ze wordt gebeft én gebaft én gevingerd én geneukt). En dat alles op het aanrecht, voor het raam, of op de keukenvloer, waar argeloze voorbijgangers hen zouden kunnen betrappen. Leuk is ook dat haar man in haar klaarkomt, zodat ze zo lang mogelijk door kan gaan met neuken. Bovendien blijft je als kijker de stereotype cumshot, waarbij het sperma over de borsten of in het gezicht wordt uitgesmeerd alsof het wonderolie is, bespaard.

Een tweede stel begint met een ontbijtje op bed… Doordat Joy Bear voor stelletjes heeft gekozen, plaatst zij seks in de context van liefde en genegenheid. En dat is een sfeer waarin veel vrouwen zich veilig voelen en makkelijk in the mood komen. Maar dat is niet alles. Een vrouw wil immers ook wel eens iets anders. Verrassend is dat als meneer moe maar voldaan in slaap valt, mevrouw nog even gaat met zichzelf om vervolgens te fantaseren over de leuke automonteur! Autofetisjisten kunnen bij deze scène bovendien hun hart ophalen aan de glanzende lak, waarin het sexend stel op de motorkap mooi wordt weerspiegeld. Voor vrouwen die graag met andere vrouwen vrijen, of daar stiekem over fantaseren, raad ik de slotscène aan. Wat je al niet mee kunt maken na een avondje stappen!

Een echte vrouwenfilm dus waar je graag naar kijkt. Met de sfeer van mensen die succesvol zijn en van het goede leven houden. Hard work, hard play. En daar ben je natuurlijk soms zelf ook even aan toe, als je overdag flink hebt gezwoegd.. Even een filmpje en een moment voor jezelf!

genre: pornofilm
regie: Joy Bear, Engeland 2009
beoordeling: 7.5 (0-10)

Films van Joy Bear zijn beschikbaar als Video On Demand.
Per minuut betalen of huren voor een paar dagen vanaf € 3,99
Ga films van Joy Bear online bekijken

Voor nieuwe aanmelders zijn de eerste 10 minuten gratis.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *