— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

SEX

Het eerste beeld laat een oude man zien, die zittend bij een verlaten benzinestation voor zich uit staart. Denkend aan de tijd toen hij, Pyke, nog jong en onbevangen was. En heftig verliefd op de mooiste vrouw van zijn leven. Hij was eigenlijk een vagebond zonder zitvlees en droomt toch van betere tijden. In een flashback zien we een heftige vrijscène met zijn meisje, gevolgd door een onaangenaam gesprek. Hij vluchtte weg voor de liefde en liet zijn grote liefde achter met een gebroken hart.

In L.A. verdient hij zijn geld als taxichauffeur en daar ontmoet hij een blonde vrouw, die hem strikt voor het werk als model. Meegesleept in het systeem verliest Pyke zich zelf in een wereld van drugs en decadentie. Kan hij ontsnappen uit de klauwen van de entertainmentindustrie, en terugkeren naar zijn rustige en gelukkige leven van weleer? Of is het te laat?

Het is jammer dat de mannen die in deze film acteren allemaal slecht spelen en lang haar hebben meestal in de vorm van een staart. Er zit wel een verhaal in, dat bijna iedere vrouw herkent, en het is mooi gefilmd. Op een vrij natuurlijke manier worden we naar de eerste neukscène geleid. De film wordt gedragen door sterke muziek, veel montagewerk van verschillende shots, waarin niet geschuwd wordt ook met droombeelden te werken of speciale effecten, zoals een muur van tv-monitoren als achtergrond.

genre: pornofilm
regie: Michael Ninn, USA 1995
beoordeling: 6.8 (0-10)

Beoordeel dit verhaal

Tags:

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *