— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Aria

Aria is weer een typische Andrew Blake film, mooie Barbie-achtige vrouwen, langzaam, droomachtge omgevingen en schitterend camerawerk. Er is weinig verhaal in te ontdekken, het is meer een aaneenrijging van erotische scènes.

In het begin van de film maak je al gelijk kennis van Aria, die een lange en erotische striptease geeft. Alleen in de woonkamer van een zonnig gelegen landhuis verliest ze langzaam kledingstukken en beweegt ze zich richting bedkamer om op een kingsizebed te eindigen. De langzame spanningopbouw, ondersteund door een painoballade is mooi.
In de volgende scènes ontmoet Aria andere beeldschone vrouwen, waarmee een erotische spel wordt gespeeld. De derde scène is de enige waar een man in voorkomt.

Deze film is uitstekend om met zijn tweeën naar te kijken. De beelden en de muziek zijn uitstekend om in de goede mood te komen. Veertien erotische situaties worden aaneengeregen. Helaas is het een film met overwegend vrouwen, dus als je behoefde hebt om een pittige hetero-vrijpartij te zien dan kom je bij deze film niet goed aan je trekken.
genre: pornofilm
regie: Andrew Blake, 2001
beoordeling: 6.5 (0-10)

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *