— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Lost angels Katsumi

De achterflap van deze dvd vertelt over een fotograaf die het model Katsumi meeneemt naar Praag en daar de stad op zijn kop zet op een zodanige wijze dat zelfs de doorgewinterde producent Michael Ninn er rode oortjes van krijgt. Dat laatste, daar kan ik inkomen. Maar de verhaallijn over de fotograaf als ook de Tsjechische locatie zijn mij volledig ontgaan.

Nu is dat niet erg, want deze film kijk je niet om te genieten van een goed verhaal of van mooie stadsaangezichten. Sterker nog, in deze film wordt geen woord gesproken. Kijken doe je in de eerste plaats vanwege het fantastische, ik herhaal: fantástische camerawerk. Het is full on, maar wordt op geen enkel moment bruut of ranzig. Zelfs de sandwich constructie als ook het anale werk wordt op de meest stilistische manier gefilmd.

Voor man én vrouw is deze film een lust voor het oog en voor het middenrif. De hoofdrol wordt vertolkt door een prachtige Aziatische schone, helemaal au naturel, gezegend met mooie, kleine borsten zonder spoor van siliconen. Elke scène begint met een aantal verleidelijke poses, mooie kleding die langzaam uit gaat en vervolgens een fraai stukje ‘doe het zelf’, onder begeleiding van Aziatische pling-plong-tonen. Is de kijker – en de actrice, want het ziet er nogal natuurgetrouw uit – opgewarmd dan volgt de echte sex, in verschillende varianten. Bijzonder detail is dat dan de muziek stil valt, waardoor je het idee krijgt dat je right there in de kamer staat.

Is dit vrouwvriendelijk? Of juist weer toegespitst op de mannelijke lusten? Tja, het hang er vanaf waar de man of vrouw in kwestie van houdt. Een doorsnee rampetampfilm is het niet. Naar mijn mening komen met deze film alle mogelijke koppels in willekeurige samenstelling aan hun trekken. Er zit voldoende recht toe recht aan sex in, maar ook uitgebreid voorspel. Dames die van elkaar genieten alsmede het heterogebeuren. De spanningsopbouw is goed, af en toe duurt het voorwerk het een tikje lang, maar op andere momenten laat Katsumi een meer direct approach zien. Ze kan het niet nalaten veel stilse blikken in de camera te werpen. Mooi aan de film is dat zacht en hard afgewisseld worden, terwijl alle beelden immer een lust voor het oog blijven.

Ik zeg: enjoy!

genre: pornofilm
regie: Ethan Kane, USA 2005
beoordeling: 7.0 (0-10)

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *