— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onverwachts bezoek

Ik ben net op mijn pc een geilverhaal aan het schrijven, als jij onverwacht voor de deur staat. Als ik erotische verhalen schrijf raak ik altijd erg opgewonden. Nu moet ik mijn schrijven onverwachts staken, maar de opwinding blijft.

Ik vraag of je koffie wil, maar stiekem ben ik nog steeds geil van het verhalenschrijven.
“Ik moet je straffen, omdat je me onverwachts stoort.”zeg ik tegen jou.
Jij zegt met een lach: “Je mag alles met me doen wat je wilt”

Dat laat ik me geen twee keer zeggen en vraag of je naar boven wilt gaan en je helemaal uit te kleden en naakt op bed te gaan liggen. Jij doet wat ik zeg en even later loop ik ook naar boven
Onder tussen heb ik mij ook uitgekleed op een sexy setje na. Deze is van donkerrood kant

Ook heb ik een paar zachte zijde sjaaltjes mee naar boven genomen. De eerste bind ik voor je ogen zodat je niet meer kunt zien wat ik doe. Dat maakt het gevoel intenser. De andere twee bind ik aan je polsen en dan aan het bed vast, zodat je mij niet meer met je handen kunt voelen.

Ik neem een fles massage olie en laat plagend een paar koude druppels op je borst vallen. Dan ga ik op je bovenbenen zitten en begin de olie uit te smeren. Geen plekje van je borst laat ik onberoerd. Vervolgens laat wat druppels op je buik vallen. Je rilt van de kou maar ook van de opwinding dat dit brengt.

Ik ga iets verder naar onderen zitten en masseer nu ook je buik tot net boven je schaamstreek. Ik zie dat je er al aardig opgewonden van wordt. Je wilt mij ook graag aanraken maar dat gaat niet je handen zitten immers vast gebonden. Weer neem ik de fles, ik duw je benen iets uit elkaar en ga ertussen zitten op mijn knieën. Nu ga ik je benen helemaal insmeren vooral de binnen kant van je liezen krijgen extra aandacht.

Je lul priemt nu echt omhoog maar deze laat ik nog steeds onberoerd. Ik doe mij bh uit en smeer nu mijn borsten in met olie. Ik ga nu voorover liggen zodat mijn borsten over jou borst strijkt en geef je een body to body massage. Ik ga langzaam naar beneden, ik zorg er voor dat jou lul tussen mijn borsten komt. Ik beweeg weer naar boven en ik geef jou een heerlijke tongzoen en ga dan via je oor met mijn tong, langs je hals en over heel je lichaam.

Nu kan ik het niet laten om je lul in een keer diep in mijn mond te laten glijden Je kreunt en duwt je billen iets omhoog zodat je lul nog dieper in mijn mond verdwijnt. Maar dit laat ik niet toe: ik wil dat je geniet wanneer ik dat wil. Ik ga van je af en trek mijn slip uit en ga verder met mijn body to body massage. Weer begin ik met een heftige tong zoen en zak steeds iets verder naar beneden

Zonder ook maar enige waarschuwing laat ik je geile lul in mijn natte kut glijden.
Ik bepaal het ritme, iedere keer als jij dat wilt doen stop ik met bewegen. Eigenlijk wil je maar één ding en dat is mij vast pakken en je harde lul diep en hard in me duwen. Het enige wat ik wil is op die paal van jou klaar komen in mijn tempo en mijn geile ritme

Ik schik op van de deurbel, en besef, dat ik aan het dagdromen was, terwijl ik bezig was met het schrijven van een erotische verhaal. Wie staat daar voor de deur? En zal ik mijn fantasie uitvoeren?

Lonelygirl
[email protected]

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *