— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Werkonderbreking

Stil blijf ik in de deuropening staan. Hij werkt, ik kijk.
Hij volgt zijn handen, ik volg hem. Zachtjes loop ik naar hem toe. Als ik achter hem sta laat ik mijn vingers langzaam over zijn nek naar beneden gaan en volg de naad van zijn zwarte shirt.

Ik sta achter hem, maar toch zie ik zijn gezicht. Zijn handen stoppen en zijn ogen sluiten. Een brede glimlach verschijnt op zijn gezicht terwijl mijn handen hun weg naar beneden vervolgen. Voorzichtig draait hij zich om en kijkt mij recht in de ogen. Ik lik langs mijn lippen, en trek zijn shirt langzaam los uit zijn broek. Mijn handen op zijn blote huid, plagend, spelend met zijn onderbuik.

Zijn spieren trekken zich samen. Zijn handen voel ik in mijn nek. Dan proef ik zijn lippen, zijn tong. Hartstochtelijk raken we in elkaar verstrengeld. Dan zie ik mezelf naakt op de werkbank. Zijn naakte huid tegen die van mij. Zijn hoofd tussen mijn benen en zijn tong op mijn lippen.

Zacht kreunend laat ik mijzelf gaan, natter en geiler bij elke streling en aanraking. Mijn benen wijd, lippen op lippen. Ik voel zijn vingers naar binnen glijden, duwend, draaiend, terwijl zijn mond langzaam omhoog komt. Zijn hete adem tintelt over mijn lichaam en ik kom.

Lust en lichaam, een paal in mijn hand. Ik laat zijn lid langs het vocht van mijn lippen gaan en langzaam draai ik hem tegen de werkbank aan. Hij grijpt mijn haar, ik pijp zijn paal. Ik speel en sabbel, hij kreunt. Ik voel een lichte trilling in zijn been, en dan komt hij. Grijnzend. Al die tijd nog geen woord gesproken, maar zoveel gezegd. Langzaam verdwijnt hij uit mijn vizier: dit is pas nagenieten!

anoniem

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *