— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onbekend meisje

Een van mijn vele fantasieën gaat als volgt:

Ik ben samen met mijn vriend en vrienden op stap. Gedurende de avond zie ik dat er een mooi meisje voortdurend naar me staat te staren. Als ik naar het toilet ga, loopt ze me ineens achterna. Veel kan ze niet doen, want daar is het te druk voor. Maar ze drukt me wel een klein papiertje in de hand. Op het toilet lees ik het briefje waarop haar naam, telefoonnummer en adres staan geschreven. Opgewonden stop ik het briefje in mijn tas.

Enkele dagen later besluit ik langs te gaan, dus zorg ik dat ik er picobello uitzie en trek ik mijn geilste lingerie aan. Ik bel aan en zij doet meteen open. Ik zie spanning en vreugde in haar ogen. Ze pakt mijn hand, doet de deur dicht en neemt mij mee naar haar slaapkamer. Voordat ik ook maar iets kan zeggen, begint ze te zoenen en voor ik het weet ben ik druipnat. In eerste instantie schrik ik, maar omdat ik hiervoor ben gekomen, slaat de verbaasdheid om in lust. Ik zoen haar terug, kleine likjes afgewisseld door lange halen, we maken elkaar gek.

Als ze mijn kleren uittrekt, voel ik dat ik al ben klaargekomen. Maar ik verlang naar meer, dus is ook zij binnen de kortste keren zo goed als naakt. Alleen een stringetje siert haar mooie lichaam. Zacht strelen we elkaar, onze tongen raken niet los van elkaar. Met mijn rechterhand glijd ik langzaam naar beneden. Eerst streel ik haar lipjes zachtjes en dan rol ik haar stringetje af. Ik hoor haar kreunen en dat windt me nog meer op.

Met mijn wijs- en middelvinger betast ik haar natte lipjes en na enkele ogenblikken glijden mijn vingers naar binnen. Ik wil dat ze gaat liggen, zodat mijn tong haar kutje mag verwennen. Maar zij duwt me van haar af en dwingt me op haar bureautje. Ze spreidt mijn benen en likt me zoals ik nog nooit gelikt ben. Haar tong voel ik echt binnengaan en af en toe likt ze het vocht wat langs mijn kontje loopt weg. Zo gaan we nog een tijdje door totdat we allebei uitgeput zijn. We blijven nog even tegen elkaar aan liggen en genieten heerlijk na. Later moet ik weg, maar we spreken af dat we dit vaker zullen doen……

Dit is een fantasie, waarvan ik hoop dat hij snel uitkomt. Mijn vriendje weet van niks, maar erg zal hij het niet vinden! Dus als er iemand uit omgeving Helmond-Eindhoven is die dit wel ziet zitten, reageren mag!

Blond Nymfke
[email protected]

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *