— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Super Markt

Het was lekker weer, maar de boodschappen moesten nog worden gedaan aan het eind van de middag. Ik liep door de Albert Heijn en stond bij de slijter op mijn gemakje een lekkere wijn uit te zoeken bij de franse kaasjes die al in het winkelwagentje lagen. Ineens had ik het gevoel dat ik werd bekeken. Ik droeg die dag een wat strakkere spijkerbroek en shirtje waarin mijn borsten goed uitkwamen. Ik draaide me om. Achter me stond een geweldig aantrekkelijke man. Hij had de mooiste ogen en de lekkerste lippen die ik ooit had gezien. En zijn haar.. wat een mooie krullen… Hij glimlachte naar me en wenkte met zijn hoofd dat ik met hem mee moest gaan. Wat me bezielde weet ik niet, maar ik rekende af, deed de tassen achterin zijn auto en stapte naast hem in. Hij had iets aantrekkelijks in zich en hij kon me alles laten doen. Dat wist hij en dat wist ik. Bij zijn huis aangekomen liep hij voor me uit naar zijn slaapkamer. ‘Kleed je uit,’ zei hij. Ik ging op het bed zitten en trok mijn schoenen, mijn jeans en mijn shirtje uit. Hij keek me schaamteloos aan. ‘Alles,’ zei hij. Op de een of andere manier kon ik niet anders. Helemaal naakt bij een volkomen vreemde man. ‘Ga op je buik liggen.’ Ik deed het en keek op naar de spijlen van het bed. Daar zag ik handboeien hangen. Voor ik het wist waren mijn handen geboeid. Daar lag ik, kwetsbaar met mijn billen omhoog op een vreemd bed. De man ging naast me zitten. Wat een waanzinnig spannend spel.

Ik voelde zijn adem in mijn nek. Met zijn nagels maakte hij lichte bewegingen op mijn rug en daarna op mijn billen. De rillingen gingen door mijn lijf… Ik voelde ook zijn adem op mijn kont en een paar warme lippen beroerden mijn billen. Er werd niets gezegd. Nagels speelden aan de binnenkant van m’n dijen, dicht in de buurt van mijn inmiddels vochtige kutje. Toen maakte hij me los. Direct kwam ik omhoog om hem te kussen, maar ik werd met dwang teruggelegd op het bed. Ditmaal op m’n rug. De man had een prachtig uitzicht en bekeek me van top tot teen. Van m’n gezicht tot mijn borsten, via m’n kutje naar mijn voeten. Zijn tong ging even langs zijn lippen. Hij kwam weer naast me zitten en gaf me een warme passionele kus op mijn lippen. Hij kuste m’n hals en mijn borsten langdurig. Op dat moment voelde ik ook dat zijn vingers draaibewegingen maakten bij m’n klitje. Het was zalig. Ik begon onrustiger te bewegen. Toen dook hij met zijn mond tussen m’n benen. Zijn vingers speelden
met mijn hard geworden tepels en zijn tong speelde nu nadrukkelijk met m’n klit. Met zijn andere hand begon hij me eerst rustig en later sneller te vingeren. Mijn lijf begon te schokken en ik merkte dat ik ging klaarkomen. Ik kreunde van genot en niet lang daarna kwam het tot een explosie in mijn lijf. Mijn billen kwamen los van het bed toen ik klaarkwam. De man glimlachte en gaf me een heerlijke kus op m’n lippen. Vervolgens maakte hij me los. Ik ging rechtop zitten en mijn ogen bevonden zich ter hoogte van zijn kruis. Zonder me ook maar een moment te bedenken maakte ik zijn broek los en trok die naar beneden. Zijn stijve pik bevond zich vlak bij mijn mond. Gretig viel ik erop aan. Diep verdween zijn lul in mijn warme, natte mond. Tegelijkertijd trok ik hem af. Hij begon nu ook te kreunen. Op het moment dat hij klaar dreigde te komen stopte ik. Ik liet me achterover op het bed vallen en deed m’n benen uitnodigend iets uit elkaar. Hij was inmiddels wild van opwinding geworden. Van zijn beheerste doen en laten in het begin was helemaal niets meer over. Hij stootte zijn pik diep in me en een siddering van genot ging door onze lichamen. Ik voelde dat hij ging klaarkomen. Mijn volgende orgasme diende zich ook aan en toen, tegelijkertijd onder dierlijk gekreun kwamen we intens klaar. Voldaan bleven we even liggen. Totdat ik me herinnerde dat ik alleen maar even van huis was gegaan om boodschappen te doen. We kleedden ons snel weer aan en hij bracht me terug naar de supermarkt. Daar pakte hij mijn boodschappen uit zijn auto, en laadde ze in de mijne. Hij keek me nog even met een hele geile blik aan, gaf me een knipoog en stapte in zijn auto. Toen stapte ik in mijn auto en reed met een vreemd en voldaan gevoel terug naar huis. Ik dacht even dat ik alles had gedroomd. Dat het echt was gebeurd, bleek pas toen ik voelde hoe nat mijn string was. En in de kontzak van mijn jeans zat een visitekaartje. Daarop had hij geschreven: kan niet wachten op de volgende keer!
Ik heb nog vaak met heel veel genoegen en genot teruggedacht aan die doodgewone boodschappenmiddag, die toch heel anders werd.

Miss_d_Angelo

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. gert 04 okt 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *