— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onbereikbaar

Ben ik af en toe in zijn nabijheid, dan hou ik zijn hand vast. Is hij onbereikbaar, dan fantaseer ik over hem dat de stukken er vanaf vliegen.

Dan denk ik aan zijn ogen en dan zie ik voor me hoe hij naar mij kijkt. Zijn liefde en verlangen spiegelen zich in zijn liefdevolle oogopslag.

Zijn blik volgt meedogenloos de omtrekken van mijn naakte lichaam. Hij legt zijn mond zachtjes in mijn hals, en zijn mooie handen strelen mijn haar.

Zijn lippen zoeken mijn mond, en terwijl hij mij hartstochtelijk kust, glijden zijn slanke vingers vakkundig over mijn volle borsten, over mijn grote tieten, die voortdurend gezwollen naar hem verlangen.

Hij likt mijn tepels, en ik geraak in extase. Ik duw hem opgewonden een beetje van mij vandaan, zodat ik een nietsontziende blik kan werpen op zijn witte slip.

Kaarsrecht staat hij voor mij. Hij lacht uitnodigend naar mij, en ik zak door mijn knieën. Met twee vingers trek ik langzaam zijn broekje naar beneden. Een enorme stijve lul rijst op en ik aarzel geen moment om zijn natte eikel onmiddellijk in mijn mond te nemen.

Dit is wat ik wil wanneer ik aan hem denk. Wanneer hij onbereikbaar is.

Zijn onbereikbare liefde

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *