— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Eindelijk een stranddag voor onszelf, maar niet alleen

We zitten op het strand, mijn vriend en ik, eindelijk hebben we weer eens een dagje voor onszelf. We liggen op het warme zand, dicht tegen elkaar. Als we helemaal zijn opgewarmd besluiten we te gaan spelen in de golven. De koude zee en onze warme lijven tegen elkaar zorgen ervoor dat we geil worden. Ik voel zijn pik in zijn boxer, merk hoe mijn tepels door mijn bikini priemen. We zoenen, plagen elkaar en besluiten om een duinpan op te zoeken zodat we ons kunnen uitleven, want hier op het strand is het ons te druk.

In de duinpan aangekomen duw ik mijn vriend met zijn rug tegen een boom. We tongen, hongerig, terwijl onze handen over onze lichamen glijden. Dan glij ik met mijn tong langzaam over zijn borstkas naar beneden richting de bult in zijn zwembroek. Plagend trek ik een paar lijntjes met mijn tong langs de rand, dan trek ik de boxer uit. Bij het omhoogkomen lik ik zachtjes de binnenkant van zijn benen tot ik bij zijn ballen kom. Vanaf dat punt glij ik langzaam omhoog naar de top van zijn eikel en neem hem dan diep in mijn mond. Er is weinig waar ik zo geil van wordt als pijpen.

Hij trilt op zijn benen, probeert ondertussen mijn bikini los te maken. Samen zakken we naar beneden, hij tot hij met zijn rug tegen de boom zit, met in zijn ene hand mijn nu losse bikini, de ander wrijvend over mijn harde tepels. Ik heb nog steeds zijn pik vast, zijn ballen in mijn hand, zijn paal in mijn mond, zuigend, rondjes draaiend, likkend, strelend. Met mijn andere hand begin ik mijn eigen klitje te wrijven. Als ik mijn kutje voel, merk ik dat ik al drijfnat ben. Ik kan niet langer wachten en klim bovenop hem, met mijn rug naar hem toe zodat er nog ruimte is om met mijn klitje te spelen.

Hij heeft mijn borsten vast en stoot keer op keer diep in me. Terwijl ik hem berijd horen we opeens geluid uit de bosjes. We weten dat we niet de enige zijn die een duinpan hebben opgezocht. Tussen de struiken uit komt een mooie jonge vrouw gelopen, naakt. Zodra ze ons ziet schrikt ze. Ze kijkt naar ons, ik zie haar tepels stijf worden en tussen haar benen begint het te glinsteren. Eigenlijk wil ze weg lopen, maar ze weet niet wat ze moet doen, weet dat we haar hebben gezien. Aan de paal in mijn kutje te voelen ben ik niet de enige die hier opgewonden van raakt. Ik blijf rustig bewegen, kijk haar aan en laat dan mijn hand van mijn schouder (waar haar hand ook ligt) naar mijn borsten glijden. Zachtjes begin ik mijn borsten te strelen, terwijl mijn vriend mijn heupen ritmisch en stevig naar beneden drukt. Ik kreun en zie hoe ze mij onbewust kopieert, haar hand over haar harde tepels. Even houdt ze in, maar ik blijf haar aankijken en laat mijn handen verder glijden. Met één hand nog op mijn tepels en één hand die richting mijn klit gaat, zie ik hoe ze me onbewust volgt.

Zodra onze handen onze klitjes raken zie ik een schok door haar lichaam gaan. Dan neemt ze een besluit, ze laat zich op de grashelling zakken en begint zichzelf heerlijk te vingeren. Het geil loopt uit haar kutje, waar we nu recht zich op hebben, terwijl ook bij mij alles drijfnat van het geil is. Mijn vriend zijn paal is keihard, mijn klitje staat in vuur en kreunend komen we alle drie klaar.

Wat is dit geil! Ik voel hoe mijn vriend me vol spuit, hoe zijn paal nog best hard blijft. Ik blijf op hem zitten, zachtjes rijdend, zachtjes masserend, nagenietend. Ik verwacht eigenlijk zijn pik zo uit me te voelen glijden, maar tot mijn verassing wordt die langzaamaan weer harder. Zijn handen glijden over mijn borsten en klitje. De vrouw kijkt ons aan, blijft zichzelf vingeren. Als we iets zijn bijgekomen staat ze op. Langzaam loopt ze op ons af. Voor ons zakt ze door haar knieën en begin ons allebei zachtjes te likken. Ik voel de harde pik in mijn kutje steigeren, voel hoe mijn heupen nog verder naar beneden worden gedrukt, zijn pik nog dieper in me. De lange halen van haar tong over zijn ballen en mijn klitje zijn heerlijk, eerst zacht en voorzichtig, langzaamaan steviger. Haar hand glijdt terug naar haar kutje, ze begint afwisselend zichzelf te vingeren en haar klit te bewerken. Ik heb nog nooit zo’n uitzicht gehad en geniet.

Opeens besef ik dat er inmiddels meer mensen in onze duinpan staan te kijken. Een stelletje staat tegen elkaar aan naar ons te kijken, zij met harde tepels, hij met stijve pik. Ze vinden het geil, wrijven met hun lichamen langs elkaar en trekken ondertussen de laatste badkleding uit. In één diepe stoot steekt hij zijn pik bij haar naar binnen, ze kreunt hard en hij neemt haar wild en enthousiast terwijl ze af en toe naar ons kijken. Een lekkere man is ook hier naartoe gelopen, waarschijnlijk gelokt door het gekreun. Hij heeft zijn stijve pik in zijn hand, staat zichzelf af te trekken terwijl hij kijkt hoe ik mijn vriend berijd en we gelikt worden door de ons onbekende vrouw. Zij heeft overigens nog niets in de gaten van het extra bezoek, ze is te druk bezig met ons te likken en haar klitje te bewerken.

De man loopt zachtjes op haar af, kijkt hoe het geil tussen haar benen uitloopt. Zijn uitzicht moet prachtig zijn. Hij kijkt naar ons, kijkt naar haar, en steekt dan opeens, in één keer, zijn grote pik zo haar kutje in. Ze had niet eens door dat er meer mensen waren, stopt met likken en slaakt een kreet. Even twijfelt ze, dan begint ze weer mijn klit en mijn vriend zijn ballen te likken, terwijl de man achter haar haar stevig begint te nemen. Haar en mijn kut gevuld, haar tong op mijn klit, haar vingers op haar eigen klit en het stelletje op de achtergrond dat elkaar stevig neemt. Mijn vriend houdt het niet meer, komt voor een tweede keer hard stotend, kreunend in mij klaar. Hij duwt mijn heupen naar beneden, zijn pik diep in me terwijl hij me weer vol spuit. Het geil spuit uit me als ik ook klaarkom, het orgasme dendert door me heen terwijl mijn klitje nog steeds gelikt wordt. Kreunend hang ik meer dan dat ik zit, voorover, mijn haren raken die van de likkende vrouw voor me. Dan stopt ook zij met likken, schreeuwt terwijl ze klaarkomt en de man achter haar zich helemaal in haar leegspuit. Uitgeput liggen we met zijn vieren in het gras, nog half in elkaar. Het kijkend stelletje komt nu ook tot een hoogtepunt, ik zie hoe hij diep in haar spuit, hoe haar geil ondertussen overal aan vast plakt.

We blijven nog even nagenieten, staan dan op en trekken allemaal het minimale aan. Iedereen verdwijnt richting de zee om het geil weer wat weg te spoelen en verder te kunnen. Dit zal ons allemaal bij blijven.

Beoordeel dit verhaal

7 Reacties

  1. Inge 02 nov 2016
  2. katrien 03 dec 2016
    • Hans 17 dec 2016
  3. Willem 09 feb 2017
  4. Anne 19 mrt 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *