— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Slavin in het oude Rome, deel 1

164 n. Christus – Mijn naam is Hasse. Ik ben in het jaar 142 geboren als een vrije Germaanse. Maar mijn vader moest me aan een slavenhandelaar verkopen om de schulden van onze familie af te kunnen betalen. Ik werd naar Rome afgevoerd om daar op de slavenmarkt als blond curiosum aan de man gebracht te worden. Vernederd en verkocht als een beest.

Laat me je het verhaal vertellen van wat er toen gebeurde.

Ik schrok wakker uit mijn sluimering toen ik voetstappen op de tegelvloer hoorde. Ik wist niet waar ik was, maar het drankje dat ze me gegeven hadden zorgde ervoor dat mijn hoofd leeg was en mijn ledematen zwaar en loom aanvoelden. Hoe zeer ik ook probeerde, ik leek geen gedachte lang vast te kunnen houden. En telkens vervlogen ze in de grijze mist die mijn hersenen leek te bedekken.

Toen ik door de oude wasvrouw, die me ook ik bad gedaan had, naar de met zachte kussens bedekte verhoging geleid werd volgde ik zonder weerstand. En vleide me slechts neer in het halfdonkere vertrek, zonder dat er verder vragen in me opkwamen. En zo bleef ik een tijdlang loom en ontspannen in de warme ruimte liggen, ondanks de netelige situatie waar ik me in bevond.

Door mijn halfgesloten wimpers kon ik het overwegend groene vertrek zien. Zacht licht viel door de hooggeplaatste ronde ramen naar binnen op de mozaïekvloer. De lucht was warm en vochtig en de waterdeeltjes dansten in de binnenvallende zonnestralen. Aan één eind van het vertrek was een verzonken marmeren bassin te zien, waaruit de stoom van warm water opsteeg. De muren waren bedenkt met fresco’s van naakte cherubijnen.

Het andere uiteinde van het vertrek, met de verhoging waar ik op lag, eindigde in een halve koepel. Loom liet ik me op mijn rug rollen en keek naar het prachtig geschilderde tafereel boven mijn hoofd. In zachte kleuren was er een idyllische ommuurde tuin geschilderd met een prachtige waterpartij, bevolkt door nog meer naakte figuren. Hoewel het geheel er in eerste instantie vreedzaam en onschuldig overkwam zag je als je beter keek dat de naakte figuren zich met geenszins onschuldige dingen bezighielden.

Weer dat geluid! Knarsend werd er een sleutel in het slot omgedraaid en de deur van het vertrek ging langzaam open. Drie rijk geklede jonge mannen kwamen de ruimte binnen. De mannen die me gekocht hadden! Die nu, bij wet, alles met me mochten doen wat maar in ze opkwam. Zelfs als ze me zouden slaan of vermoorden zou daar geen haan naar kraaien. Ik had woedend moeten zijn, maar in mijn hoofd voelde ik niets behalve de zachte grijze mist. De mannen spraken ontspannen en lachend met elkaar in een taal die ik niet kon verstaan. Omdat ze geen aandacht aan mijn aanwezigheid besteedden dacht ik dat ze me niet opgemerkt hadden in het halfdonker. Ik hield me stil en wachtte af.

De drie waren naar de houten bank naast het bassin gelopen en bezig hun kleren uit te trekken. Ik hield mijn adem in bij het zien van hun halfnaakte lichamen. Ze zagen er alle drie goed uit, het was duidelijk dat deze harde lijven voldoende lichaamsbeweging gekend hadden. Terwijl de langste van de drie zich in het water liet zakken zag ik duidelijk hoe zijn spieren zich soepel bewogen onder zijn olijfkleurige huid. Zijn sterke rug die overging in een smal middel met mooie stevige billen. Ik voelde een warme gloed in mijn buik en wreef mijn dijen onvrijwillig tegen elkaar. Langzaam weer wegzakkend in de door het drankje veroorzaakte sluimer.

Mijn aandacht werd getrokken door een zacht gevoel op mijn kuit. Ik deed mijn ogen open en zag dat de jongste van de drie mannen over me heen gebogen stond en zijn grote hand langs mijn naakte been omhoog liet glijden, richting de zoom van mijn korte hemdje. Zijn brede gestalte was zo dicht bij me dat hij de ruimte volledig leek te vullen. En dóór de verdoving van het drankje heen voelde ik toch een lichte paniek door de nabijheid van zijn grote sterke lichaam en het gevoel dat ik weerloos tegenover hem was. Ik begon licht te trillen en keek hem met grote ogen aan.

De oudste, slankere man, die nu ook naar de verhoging toe was gelopen, sprak snel een paar korte afgebeten woorden tegen de jongste man. Die keek hem even geïrriteerd aan maar haalde toen toch langzaam zijn hand van mijn been af. Zijn ogen bleven echter over mijn lichaam dwalen met een blik alsof hij dwars door mijn dunne hemd heen kon kijken. De slanke man kwam op de rand van de verhoging zitten en ik kwam half overeind om hem recht aan te kunnen kijken. Ik kon de woorden die hij tegen me sprak niet verstaan, maar zijn stem was diep en rustig. En terwijl ik luisterde naar de brommende klanken ontspande ik en zakte weer weg in een aangename lome stemming.

Ik voelde zijn vinger langs mijn kaak strijken en zijn ondeugende bruine ogen met gouden spikkels keken waarderend naar mijn gezicht en lange blonde haar. Zijn warme hand streek langs mijn haar naar mijn nek. Volgde de lijn naar mijn schouder en verder langs mijn arm naar beneden. Nog steeds zachtjes pratend boog hij zich voorover tot zijn gezicht nog maar een centimeter van het mijne verwijderd was. Als vanzelf leken mijn ogen zich te sluiten en mijn lippen openden zich een beetje. Afwachtend hing de stilte even tussen ons in tot ik zijn lippen op mijn mond voelde. Zijn kus was niet hard, maar toch overweldigde hij me volledig.

De man nam bezit van mijn mond met zoveel autoriteit dat hij niet ruw hoefde te zijn. Hij nam simpelweg wat hij wilde, met een air en souplesse alsof het hem vanzelfsprekend toekwam. Tijdens de kus had de oudste man zijn arm om mijn middel laten glijden en me op zijn schoot getrokken. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en drukte me tegen zijn heerlijke lijf aan. Onder mijn billen voelde ik hem hard worden. Me arrogant glimlachend opnemend, wreef hij zijn kruis tegen mijn zachte zitvlees. En in plaats van boosheid voelde ik dat ik dat ik langzaam nat werd.
Alle redenen waarom ik deze persoon moest haten verdwenen in de grijze mist voor ze echt substantie konden krijgen. En over bleef slechts het heerlijke gevoel van zijn handen die bezitterig elke vorm van mijn lichaam verkenden en kneedden. Het drankje leek mijn hoofd en spieren te verdoven, maar mijn vel was juist ongekend gevoelig. En ik leek elke streling van de man in tienvoud te kunnen voelen op mijn hypergevoelige huid.

Tegen mijn rug voelde ik opeens een harde borstkas. De lange man was achter me op de kussens gekropen en sloeg zijn armen om mijn middel. Hij trok me van de schoot van de slanke man af tot ik achterover op het bed lag, met mijn rug tegen zijn stevige sixpack. De oudste man ging nu op zijn knieën zitten en begroef zijn hoofd tussen zijn benen. Ik voelde zijn natte tong heerlijk over de binnenkant van mijn lippen glijden. Mijn klitje daarbij plagend steeds vermijdend. Met zijn tong proefde hij van mijn inmiddels overduidelijk natte grotje, om hem vervolgens eindelijk om mijn smachtend kloppende klit heen te draaien.

Tegen mijn rug voelde ik de harde erectie van de lange man. En terwijl zijn vriend mijn kutje likte pakte hij mijn hand vast en leidde deze naar het stijve geslacht achter mij. Zijn grote hand sloot mijn slanke vingers strak om zijn kloppende warmte. Langzaam bewoog hij mijn hand op en neer en ik voelde de fluwelen zachtheid van zijn huid met daaronder de onverbiddelijke mannelijke hardheid. De lange man begon sneller te ademen en ik voelde een warm drupje voorvocht tegen mijn rug lopen. In mijn oor fluisterde hij hitsige woorden die ik niet hoefde te verstaan om hun betekenis te kennen.

Mijn poesje stond in brand door de heerlijke tong van de oudste man, ik kon me niet langer inhouden en kreunde hard. Dit leek de man tussen mijn benen nog meer aan te moedigen en genadeloos belaagde hij mijn inmiddels gezwollen klit met zijn gladde natte tong. Eén, twee, drie vingers verdwenen in mijn soppende gaatje en ik kronkelde met mijn lichaam, denkend dat ik dit intense gevoel geen seconde langer te kon verdragen.

Maar ik kon geen kant op, met om me heen de sterke arm van de lange man die me stevig tegen zijn borstkas drukte en de handen van de oudste man die zich in mijn heupen groeven. Dit was zo’n waanzinnig geil gevoel! Een heerlijke prikkel verspreidde zich door mijn benen en al snel begonnen mijn bekkenbodemspieren te pulseren. Een waanzinnig orgasme daverde door mijn lichaam terwijl al mijn spieren verkrampten en mijn hoofd achterover tegen de borstkas van de lange man rolde, terwijl ik het jammerend uit kreunde.

Veel tijd om bij te komen had ik niet want de lange man ontdeed me nu met een weinig zachtzinnige haast van mijn dunne kledingstuk. Een duwtje in mijn rug zorgde ervoor dat ik voorover op de kussens landde. De man greep met zijn hand onder mijn buik en trok mijn heupen omhoog tot hij zijn piemel tegen mijn drijfnatte opening kon positioneren. Ik voelde zijn dikke eikel tegen mijn lipjes drukken en langzaam stootte hij zijn lid tot aan zijn ballen bij me naar binnen. Mijn poesje sloot zich gretig om hem heen en ik hoorde de soppende geluidjes toen hij zich steeds harde en dieper in mij boorde. Ik zette me schrap tegen zijn stoten en liet mijn hoofd tussen mijn armen op de kussens zakken.

Overal gleden handen over mijn lijf die telkens mijn borsten, buik en billen streelden. Eén hand gleed over mijn rugwervels omhoog tot in mijn nek. De hand begroef zich in mijn haar en toen ik een zachte druk voelde kon ik niet anders dan mijn hoofd weer optillen. Voor me zag ik de harde erectie van de oudste man die me eerder zo lekker verwend had. Blijkbaar vond hij het tijd voor een wederdienst, want zijn lid raakte zacht mijn wang. Ik opende mijn lippen en de grote lekkere pik gleed in de vochtige warmte van mijn mond. Ik proefde zijn ziltige voorvocht en liet genietend mijn tong over zijn toompje glijden. De man kreunde toen ik zijn lid wat dieper in mijn mond liet glijden en streelde koortsig de achterkant van mijn hoofd.

De bewegingen van de man achter mij werden steeds sneller en ongecontroleerder, zodat ik al snel niet veel anders kon doen dan het lid van de oudste man in mijn mond houden terwijl ik op het ritme van de lange man naar voor en achter werd gebeukt. Niet veel later hoorde ik de lange man achter mij kreunen en met een laatste stoot spoot hij zijn zaad diep in me.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *