— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

…in paradise (deel 2)

Alweer klepperde de brievenbus. Mijn hemel, wat kon het toch druk zijn op zo’n vrije dag. Misschien nu wel de buurvrouw, en daarom haastte zij zich naar beneden. Ze keek onder het trapgat door richting de glazen voordeur. Nee, niet de buurvrouw, het was een man. Een pakketje misschien? Ze verwachtte wel wat. Ze liep naar beneden en opende deur. Het was een knappe man, bruin en gespierd met een mooie kop boven het uniform van UPS. Inderdaad een pakje dus. ‘Ik heb een zending voor u, maar mag ik zo vrij zijn om even te vragen om van uw toilet gebruik te mogen maken?’ Knap, gespierd én beleefd, dat zag je niet vaak meer tegenwoordig. Gerustgesteld zwaaide Lisanne de deur open en wees de koerier het toilet. Ondertussen ging zij in de keuken verder met het opruimen van de dagelijkse rommel, alsof er niets aan de hand was.

Achter zich hoorde ze het toilet doortrekken, en de deur openen. ‘En, hoe vond je het pakketje?’ Hoorde ze achter zich. Niet begrijpend draaide ze zich om. ‘Euhhh… hoe bedoelt u’, vroeg ze de man, die inmiddels dicht bij haar stond. ‘Nou gewoon, wat op uw deurmat lag daarnet’, antwoordde de koerier. Plots klopte het hart van Lisanne in haar keel. Deze man wist dus van haar geheim. Misschien was hij zelfs wel de filmer! Plots schoot door haar heen dat het gezicht haar wel erg bekend voorkwam. Quasi beledigd had zij wel eens tegen haar man gezegd dat hij niet zoveel naar de overbuurvrouw moest gluren, die regelmatig naakt door het huis liep. Eenmaal had zij hem zelfs betrapt toen hij zich lag af te trekken, terwijl hij haar aan het begluren was toen ze in adamskostuum door de kamer liep. Dat had ze niet leuk gevonden. Maar de laatste tijd, met de komst van de nieuwe overbuurman, gluurde ze net zo stiekem en graag naar de overkant.

De man stond inmiddels achter haar en greep haar bij de heupen. Hij drukte zijn kruis tegen haar billen aan. Het gevoel van de erectie deed haar instinctief haar bilspieren samenspannen waardoor ze haar kont juist tegen hem aandrukte, en haar spleetje een beetje open kwam te staan. De man vatte dat op als een uitnodiging, en greep met zijn stevige handen naar haar zware volle borsten. Ze gooide haar hoofd in haar nek, waarop hij haar in haar nek kuste en zich zachtjes een weg naar haar oorlel baande, waarin hij plagerig beet. Precies wat ze altijd zo lekker vond! Ondanks haar schaamte, het feit dat ze absoluut niet overspelig wilde zijn, hield ze het niet meer. De handen van de man gleden nu ook naar beneden, tussen haar benen in. Hij beroerde haar natte lipjes, trok zijn hand terug en rook eraan. ‘Hmmm, je ruikt net zo lekker als ik me voorgesteld had’, zei hij. Óók nog een mooie stem, dacht ze , terwijl ze zich omdraaide.

‘Niet hier’, hoorde ze zichzelf zeggen. Gefilmd worden terwijl ze bezig was met zichzelf was tot daar aan toe, maar en plein public gezien worden tijdens de daad met een vreemde man was een ander ding. Ze duwde de man voor zich uit, richting de keldertrap. Halverwege de trap gebood ze hem om te draaien, terwijl ze zelf ging zitten. Ze stroopte haar rokje op, spreidde haar benen en toonde hem haar kutje door haar slipje iets opzij te schuiven. ‘Lik me’, zei ze terwijl ze hem hitsig aankeek. De koerier bedacht zich geen moment, en dook met zijn hoofd tussen haar benen. Zijn grote stevige tong drong tussen door haar lipjes door, en vond feilloos haar clitoris. Een kreun verliet de mond van Lisanne, en in een reflex pakte ze het hoofd van de koerier en drukte die steviger tegen haar inmiddels klets- en kletsnatte doos aan. De man begon met gretige halen te likken, terwijl zij bij elke haal haar onderlichaam tegen zijn tong aandrukte. Ze voelde zichzelf snel tot een hoogtepunt komen, maar dacht: ‘nee, nog niet, te snel, genieten!’ en stootte de man opzij.

Ze greep naar zijn kruis, vond de gulp van zijn broek en ritste deze open. Als vanzelf kwam een enorme staaf naar buiten, zo gespierd en gebruind als de man die eraan vast zat. Ze nam zijn lid in haar mond, draaide kringetjes met haar tong rondom de mooie roze eikel en bewoog haar hoofd op en neer. Hoewel ze niet vaak gepijpt had, leek het nu als vanzelf te gaan. En wat was het heerlijk! De lul smaakte naar een combinatie van urine en zaad, zoetig, wat haar lust alleen maar aanwakkerde. Nu was het de beurt aan de man om te gaan kreunen. Instinctief baande hij zich met zijn hand weer een weg naar haar kruis, om direct één van zijn dikke vingers in haar kutje te laten glijden. Lisanne climaxeerde onmiddellijk van de aanraking in haar intiemste delen en kneep haar benen samen.

Ze kon nu nog maar aan één ding denken: die heerlijke grote, kloppende lul moest in haar stoten, en wel nu! ‘Neuk me’, zei ze tot de man, hoewel ze het N-woord altijd vermeed, preuts als ze was. Nu golden echter aan de wetten: ze was geil, en had recht om klaar gemaakt te worden! Ze vleide zich wijdbeens op het buikspierbankje, dat haar man ’s ochtends altijd zo trouw gebruikte om zijn beginnende buikje te bestrijden. Wat een ontzettend geile gedachte, dat ze hier nu in haar favoriete standje genomen werd door een onbekende, terwijl ze wist dat haar man hierover altijd fantaseerde. Inmiddels zag ze ook dat deze man geen buikspierbankje nodig had, toen ze onhandig zijn shirt open knoopte. Wat een ontzettend lekker ding had zij tussen haar benen. Een wasbord, brede schouders, stevige heupen en billen, die ze vastpakte om hem tegen haar aan te drukken.

Als vanzelf gleed zijn lul bij haar naar binnen. Het deed weliswaar een beetje pijn, maar haar overvloedige kutsap deed zijn werk als smeermiddel. Zij voelde de ruimte van haar vagina gevuld worden door het kloppende lid van de absolute adonis tussen haar benen. Zij realiseerde hoezeer zij tekort was gekomen de afgelopen periode en genoot met volle teugen. De man pompte als een machine op een neer, waarbij afwisselend zijn buik- en bilspieren opbolden onder zijn strakke huid. Zij draaide als in een automatisme bij iedere stoot haar venusheuvel omhoog, zodat zijn pik iedere keer precies haar G-spot raakte. Toen hij ook nog haar tepels begon te masseren, eerst met zijn mond en later plagerig knijpend met zijn vingers, voelde zij zich alsof ze door een muur werd gedreven. De muur van schaamte, van goed fatsoen, waarachter een ruimte van maximaal genot verscholen lag… geen angst, geen schaamte. Een man en een vrouw, bezig met waarvoor ze geschapen waren: elkaar absoluut genot te schenken…

Juist voor het hoogtepunt, schrok Lisanne wakker. De slaapkamerramen klapten tegen elkaar van de plotseling opgestoken wind. Ze lag op bed, haar bed, hun bed, in haar flinterdunne niemendalletje. In slaap gevallen, uitgeput als ze was door de zorg voor de baby, weggeglipt in een comateuze toestand. Ze keek naar haar vingers, die vochtig aanvoelden. Ze ging overeind zitten en keek tussen haar benen. Op de lakens tekende zich een grote, vochtige plek af. Ze zocht naar een naam, een reden, een voorval die deze natte droom veroorzaakt had. Confuus stond ze op, waggelde naar de badkamer en keek in de spiegel. Wat was er nu zojuist gebeurd? Gewoon een droom? Of had ze in zichzelf een diep verlangen losgemaakt, dwars door haar preutse conventies heen? Ondanks haar verwarring zag ze in de spiegel een gezonde vrouw, met een stralende huid. Zo had ze zich lang niet gevoeld.

Ze liep weer naar voren, naar de slaapkamer, en wierp een blik door het raam. Niets verandert, dezelfde huizen, dezelfde mensen. Haar realistische droom was nu al vervaagd, het gezicht van de lekkere koerier met zich meetrekkend in een mist van geheimzinnigheid en spanning. ‘Just another day in Paradise’, zong de radio vanuit de huiskamer.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *