— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Toch een trio

Na ongeveer vijf jaar huwelijk vertelde mijn man dat hij fantaseerde over een trio.
Ik schrok. Allereerst hou ik helemaal niet van seks en dit sloeg dus in als een bom. Eén keer per week is voor mij voldoende. Vaak vond ik het wel fijn als mijn man gewoon in mij klaarkwam. Pijpen heb ik nooit gedaan en anaal kwam niet eens in me op. Een orgasme is voor mij niet het hoogst haalbare. Na veel proberen lukte het wel. Mijn man zat dan met zijn penis in me, masseerde mijn clitoris en zoog op mijn rechter tepel. Tijdens het orgasme trekt mijn vaginawand zich samen en omdat zijn penis in me zit, voelt dat best l fijn.

Achteraf zie ik dat ik behoorlijk frigide of ongeïnteresseerd in seks was. Ik probeerde het echt, maar pas achter in de twintig durfde ik topless te zonnen. Alleen als niemand het zag. Mijn man vond dat prachtig en kon zijn ogen niet van me afhouden. Een paar foto’s heb ik daar nog van. Ook durfde ik alleen op vakantie zonder bh te lopen. Als niemand het zag, dan knoopte ik mijn bloes open en liet de zon lekker mijn borsten verwarmen.

Toen mijn man vaker zijn fantasie van een trio vertelde ging ik vragen stellen: waarom vind je dat leuk, ik wil helemaal niet met een ander, ik ben geen hoer en wat als ik hem ergens tegenkom en al dat soort uitvluchten.
‘Probeer het nu een keer, wat kan je gebeuren. Ik zorg dat je hem nooit weer ziet’, antwoordde hij. Dat ging zo een half jaar door. Ik merkte echter en groeiende belangstelling en toen ik zei: ‘Ik wil het wel doen, maar dan maar één keer, en ik doe het voor jou’.

Mijn man was erg blij. Hij plaatste een advertentie en een paar dagen later hadden we reacties. Naast de te verwachten idioten waren er ook serieuze bij. Samen bekeken we de foto’s en selecteerden we een slanke vent, van ongeveer onze leeftijd.

Nu het ging gebeuren kreeg ik de kriebels. Het liefst zou ik het weer afzeggen, maar ik hield me groot. Op een zaterdagavond zou het gebeuren. De avond tevoren spraken we alles uitvoerig door. Ik wilde hem niet pijpen, en hij moest absoluut niet liggen schreeuwen en wild doen. Mijn man, hij kende me goed, vertelde me ook nog: ‘Als die vent er is en je wilt in een keer niet meer, gaan we toch door. Als we een keer begonnen zijn, maken we het af, ok?’ Ik knikte. Ja,wie A zegt moet ook B zeggen.

Om 21.00 uur zou hij komen. Ik had me gedoucht en wachtte in mijn badjas. Zenuwachtig nam ik een flink glas wijn. Klokslag 21.00 uur ging de bel. Ik schrok. Mijn man deed open, een leuke vent kwam binnen. Hij stelde zich voor als Peter. Met z’n drieën gingen we naar de slaapkamer. Ik ging op de rand van het bed zitten en de mannen kleedden zich uit. Mijn man en Peter gingen naast me zitten, ieder aan een kant. Zonder wat te zeggen deed mijn man de badjas open.

Verlegen zat ik een beetje voor me uit te kijken. Geen enkele ander man dan mijn eigen had me zo gezien. Peter pakte mijn borsten en begon ze te strelen. Ik verstijfde maar liet het niet merken. Pas toen mijn man me kuste en ook een borst pakte ontspande ik wat. De badjas ging uit en ik ging op mijn rug liggen. Ik sloot mijn ogen en liet beide mannen hun gang gaan. Het was best wel fijn, ik werd heerlijk gestreeld, mijn tepels werden hard en toen er zachtjes in gebeten werd voelde ik een raar gevoel in mijn onderbuik.

Mijn benen werden gespreid en Peter ontfermde zich over mijn vagina. Hij kuste me daar heerlijk en maakte me helemaal nat. Even later zat mijn man onderuitgezakt op kussens en lag ik op zijn buik. Peter had zijn slip uitgedaan, pakte mijn hand en legde die op zijn penis. Ik heb het niet zo op lullen en ik schrok toen ik voelde hoe groot de zijne was. Ik sloot mijn benen en wilde stoppen.

‘Kom Peter, doe haar benen wijd, en neuken!’ zei mijn man. Wel wat grof vond ik. Ik gaf mijn weerstand op, mijn benen wijd en Peter legde zijn penis tegen mijn vagina. Langzaam gleed hij naar binnen. Nooit had ik kunnen dromen dat ik nog met een andere man zou neuken. Het voelde best fijn. Met mijn ogen dicht, fantaseerde ik over een droomman, die verliefd op me was. Langzaam begon Peter te bewegen. Mijn man streelde ondertussen mijn borsten en kneep zachtjes in mijn tepels. Ik heb gevoelige borsten dus het kwam wel aan. Mijn lichaam reageerde en maakte mijn weerstand steeds minder. Toen ik even mijn ogen opende kwam er een lichte paniek en wilde ik weg, maar mijn man kuste me en streelde me.

Ik kon me alleen maar overgeven. Ik voelde even tussen mijn benen en nam de penis van Peter tussen mijn vingers en voelde hem op een neer gaan. Met mijn ogen dicht genoot ik toch. Tot mijn verbazing! Peter complimenteerde mijn lichaam, gelukkig niet grof. ‘Je bent mooi, wat zit ik heerlijk in je!’ Peter pakte mijn enkels deed mijn benen omhoog en mijn man hield ze vast. Mijn benen bijna naast mijn hoofd kwam Peter weer in me. Toen hij heel diep in me drong voelde ik een lichte pijn, hij raakte volgens mij de mond van mijn baarmoeder. Toen ik gewend was neukte hij lekker diep.

Ik begon het steeds fijner te vinden en bewoog nu ook mijn onderlichaam in het ritme mee. ‘Zullen we je lekker klaarmaken?’ vroeg mijn man. Ik knikte. Peter bleef rustig in me, en masseerde mijn clitoris. Mijn man kuste mijn tepels. Ik werd nog meer opgewonden en hoorde me behoorlijk hijgen. Het was toch ontzettend lekker. Ik voelde mijn orgasme komen. Ik kom zachtjes klaar en dat was nu ook zo. Duidelijk voelde ik hoe mijn vaginaspieren zich met kleine schokjes samentrokken.

‘Dit was lekker’ zei ik.
Nu was het de beurt aan Peter om klaar te komen. Ik ging op mijn rug op bed liggen, spreidde mijn benen en deed mijn schaamlippen opzij en zei’ Kom’ tegen Peter. Ik was natter dan anders en de penis van Peter gleed als vanzelf weer naar binnen. Mijn gevoel nadat ik zelf ben klaargekomen is vreselijk heftig. Zo erg zelf dat ik me altijd beheers als mijn man dan klaarkomt. Dat was nu ook het geval. Door de spanning die Peter me gaf kon ik dat niet goed onder controle houden. Ik kreeg een soort waas voor mijn ogen en voelde me een beest. Mijn lichaam reageerde heftig, ik wist niet wat er gebeurde, maar het werd helemaal zwart voor mijn ogen. Ik herinner me, dat ik vreselijk kreunde op het ritme van de neukbewegingen. Ik verloor mezelf en duwde mijn heupen steeds verder tegen de penis van Peter aan. Mijn handen grepen zijn billen en ik duwde hem zo naar me toe.

Toen kwam Peter, met lange diepe halen spoot hij zijn zaad in me. Boos reageerde ik toen hij langzamer bewoog. Ik greep in de lakens en was helemaal de weg kwijt. Peter wilde uit me gaan, maar dat mocht niet. Langzaam kwam ik weer bij, schaamde me een beetje voor mijn ongecontroleerd gedrag. De mannen vonden het prachtig. ‘Je hebt in ieder geval niet gefaked’ zei Peter.

Ik liep naar de badkamer om zijn zaad eruit te laten lopen. Toen ik terugliep pakte Peter me vast, gaf me een tongzoen en zei: ‘Je bent een fantastische vrouw; ik hebt echt genoten. Wanneer doen we dit weer?’

‘Weet ik nog niet’ antwoordde ik. Mijn man had me nog niet geneukt. ‘Laat me gewoon maar lekker klaarkomen’ zei hij. Ik ging weer liggen. Ik was nog lekker nat en hij ging naar binnen. ‘Doe je benen iets omhoog’, vroeg hij mij. Ik kon me iets beter ontspannen en bewoog lekker met hem mee. Peter zat me aan te kijken en streelde me. Zijn penis was al weer stijf. Het was fijn te voelen hoe mijn man klaarkwam.

Toen Peter weg was hebben we nog een uur zitten praten. Hij had het fantastisch gevonden. Toch wilde ik het niet herhalen. Mij ergerde het dat mijn lichaam erg opgewonden werd, maar mijn geest nu protesteerde. Mijn man kon dat niet begrijpen. Maar hij legde zich erbij neer. Wat kon hij anders doen?

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Constant 13 jul 2016
  2. Tweeling 04 sep 2016
    • Willie 31 okt 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *