— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op verzoek, deel 3

Als de deuren achter ons sluiten klim ik in hem en druk mijn tong tussen zijn lippen. Wild kussen en betasten we elkaar. Ik voel jouw handen op mijn billen als ik de kamerdeur open. Ik beveel je om je uit te kleden terwijl ik weg loop om me om te kleden. Mijn aankopen van die middag voelen zacht aan op mijn naakte lichaam. Als ik de kamer instap sta je naakt middenin de kamer, twee glazen champagne in je hand. Sierlijk draai ik een rondje als ik je ogen groter zie worden.

Ik heb een mooi wit setje aangetrokken met kousen en jarretels. De hoge hakken aan mijn voeten maken mijn benen langer. Eenmaal voor je, pak ik het glas van je aan en neem een slok. Opnieuw voel ik de werking van de champagne, ik ben aangeschoten, heet en klaar voor jou. Met het glas in mijn handen zak ik door mijn knieën. Ik neem een slokje en neem vervolgens jouw harde lul in mijn mond. Je kreunt als mijn zachte tong zich mengt met de bubbels, druppels champagne vallen op mijn borsten. Even een later zet ik een half glas champagne op tafel en loop naar de bank. Met mijn rug naar je toe laat ik mijn string zakken om vervolgens met gespreide benen op de bank te gaan zitten.

Automatisch loop je naar me toe en gaat op je knieën tussen mijn benen zitten. Minutenlang bestudeer je dat plekje tussen mijn benen, het lijkt erop dat je je ervan wilt overtuigen dat dit echt is en in hoeverre dit lijkt op de plaatjes die je altijd hebt gezien. Als ik onrustig schuif kom je in actie. Met een vinger streel je zacht over mijn lippen, die openen zich onder jouw aanraking. Elk stukje verken je met het topje van je vinger, als je je vinger tussen mijn lippen zet kijk je me vragend aan.

Ik kijk geil terug en geniet, geniet van het gevoel dat je teweegbrengt en de tederheid en nieuwsgierigheid waarmee je mij verkent. Soepel glijdt je vinger naar binnen, ik sluit mijn ogen en leg mijn handen op mijn borsten. Mijn tepels voelen hard en gevoelig aan, net zo hard als het knopje tussen mijn lippen. Net als ik je wil vragen ook daar aandacht aan te geven voel ik hoe je je duim erop drukt. Zachtjes druk je en draai je terwijl je vinger de binnenkant van mijn kutje verkent.

Als je merkt dat ik reageer op jouw aanraking steek je een tweede vinger naar binnen, je duim blijft over mijn klitje draaien. Dan begin ik te kreunen, mijn heupen bewegen mee met jouw hand, sneller en sneller neuken jouw vingers me. Als ik klaarkom trek ik hard aan mijn tepels, ik klem je hand vast tussen mijn dijen. Mijn onderbuik is warm, ik voel mijn vocht lopen. Wanneer ik mijn ogen open kijk je me met grote ogen aan, verwonderd observeer je me. Als ik naar je lach trek je je vingers terug.

Ik reik langs je heen en pak het condoom dat ik onder de tafel had verstopt. Met soepele bewegingen schuif ik het rubber over jouw harde lul. Dan ga ik weer liggen en wenk je met twee vingers dichterbij. Dit is het moment waar je op hebt gewacht, nu ga je voelen hoe het is om niet jouw hand maar een echt levend vrouwenlichaam om jouw lul te voelen.

Graag had ik het zonder condoom gedaan omdat ik weet dat het gevoel dan nog beter is maar dat risico neem ik niet. Je kijkt naar je lul als je naar voren beweegt, je bent even in je eigen wereld. Jouw eikel zet zich tegen mijn lippen, je ziet ze uiteen bewegen als je zachtjes naar voren beweegt. Een klein stukje schuif je naar binnen, dan beweeg je weer terug. Nog steeds kijk je gefocust naar je lul die mijn kutje in en uit beweegt.

Mijn hand verschijnt in je beeld, mijn vingers draaien over mijn klitje. Dan kijk je me aan, als ik je gezicht zou moeten omschrijven zou ik zeggen “blij”, want dat is hoe je kijkt, blij en geil. Als je mijn borsten streelt lijk je over een drempel te stappen. Je beweegt dieper in me en kneedt mijn borsten. Mijn tepels voelen hard tussen jouw vingers, ik open mijn mond en kijk je geil aan.

“Neuk me”, hijg ik. Als ik dat tegen je zeg stoot je harder in me, ik schuif over de bank bij elke beweging. Langer dan verwacht schuift je harde lul in en uit mijn natte kutje. Als je je handen naast me op de bank zet weet ik dat je er bijna bent. Met een paar harde stoten kom je klaar. Jouw zaad vult het rubber als je je ogen sluit. Even ben je afwezig, dan open je je ogen weer, je rekt je lijf en kijkt me aan.

“Wauw”, is het enige wat je uit kan brengen.

Jouw lul glijdt uit me als je opstaat en naast me op de bank neerploft. Voor het eerst vandaag zie ik je lul slapper worden.

Rustig komen we bij, voor het eerst lijk je je nu ook bewust te worden van de wereld om je heen. Je bewondert de mooie kamer en de lichtjes buiten. Als ik opsta en naar het grote bed loop, volg je mij. Het condoom belandt in de prullenbak. Bij het bed vraag ik je te wachten. Ik kruip erop en open een lade. Daar haal ik de spullen uit die ik die middag heb gekocht. Als de attributen op het voeteneind liggen wenk ik je om naast me op het bed te komen. Je gaat zitten en kijkt gespannen van mij naar de spullen op het bed.

“De keus is aan jou, pak maar wat je wilt, zeg ik.

Je eerste keus is een kleurige vibrator, je zet hem aan en het apparaatje begint te trillen. Je laat de vibo over mijn borsten draaien, om mijn tepels, van links naar rechts. Dan pak ik hem van je over en beweeg hem omlaag. Mijn gespreide benen geven jou een goed uitzicht, de vibrator glijdt over mijn lippen. Kort druk ik hem bij me naar binnen, dan draait hij rondjes over mijn klitje. Je lul groeit alweer, ik pak hem met mijn vrije hand beet en beweeg op en neer. Ik laat hem weer los en fluister dat ik je wil zien masturberen.

“Zoals je het deed toen je aan me dacht de afgelopen dagen”, hijg ik.

Je pakt je lul en beweegt. Langzaam laat je je wat onderuit zakken. Ik kijk naar je terwijl de vibo trilt tussen mijn benen. Met moeite leg ik de vibrator weg en kom omhoog. Ik kruip naar het voeteneind en pak een cockring. Jouw handen gaan opzij als ik de ring over je lul heen schuif. Binnen een paar tellen zie ik de aderen op je lul zwellen en de eikel paarser worden.

Kort neem ik hem in mijn mond, ik voel dat hij groter is geworden. Dan schuif ik weer achteruit, direct pak je je lul weer beet en beweegt. Ik pak een klein flesje en open de dop. Glijmiddel druppelt op jouw eikel als ik het flesje omdraai. Je lul glimt als je het glijmiddel uitsmeert met je hand. Nieuwe druppels vallen op je ballen, nu smeer ik het uit. Ik knijp harder, het glijmiddel loopt over je ballen verder omlaag tot tussen jouw billen. Terwijl jouw rechterhand je lul masseert smeer je het glijmiddel over je ballen. Verder en verder beweeg je omlaag tot ik zie dat jouw vingers tussen je billen over je strakke gaatje glijden.

Opgewonden kijk ik toe, ik kijk naar een jongen die zichzelf aftrekt zoals hij dat deed toen hij aan mij dacht. Ik pak een kussen van het bed en schuif dat naar je toe. Als vanzelf druk je je billen omhoog van het bed zodat ik het kussen eronder kan leggen. Dan ga ik weer op het voeteneind zitten. Ik zie hoe jouw vinger rondjes draait over jouw sterretje. Zo gefascineerd als jij keek hoe jouw lul tussen mijn lippen verdween, zo kijk ik nu hoe jij een vinger bij jezelf naar binnen duwt. Je vinger beweegt in en uit je sterretje.

Mijn hand zoekt naast me over het bed. Ik vind het laatste attribuut wat ik heb gehaald. Mijn hand sluit zich om koel rubber, in mijn hand heb ik een kunstpenis. De kunstpenis is licht gebogen en slank van vorm met onderaan twee ballen, als hij van mijn lover zou zijn zou ik het een tegenvaller vinden maar voor is hij groot genoeg. Aan het andere eind van de ballen zit een tweede penis, deze is omhoog gericht, behoorlijk dik en korter dan de andere penis.

Ik ga op mijn knieën op het bed zitten met mijn benen een stukje uit elkaar. Het korte, dikke deel van het speeltje druk ik tussen mijn benen. Mijn lippen wijken als het koele rubber gemakkelijk bij me naar binnen glijdt. Met het bijgeleverde tuigje maak ik het speeltje vast om mijn billen. Als ik omlaag kijk zie ik de penis tussen mijn benen vooruit steken. De penis is geaderd en natuurlijk gekleurd. Voor het eerst zie ik wat elke man regelmatig tussen zijn benen ziet. Mijn erectie steekt naar voren, als ik naar je kijk zie ik dat je opgewonden naar me kijkt.

Ik kruip op mijn knieën naar je toe tot de kunstpenis tegen de jouw erectie rust. Mijn handen duwen tegen je knieën, je benen spreiden zich. Nieuwe druppels vallen uit het flesje, deze keer vallen ze op de kunstlul tussen mijn benen. Als ik het glijmiddel uitsmeer voel ik hoe de penis in mijn kutje meebeweegt. Ik pak de lul beet en zet die tegen je sterretje, gespannen en geil kijken we naar elkaar. Als ik voorzichtig naar voren beweeg kijk ik omlaag. Je ademt diep in en uit als je de druk voelt toenemen. Stukje voor stukje glij ik bij je naar binnen, als de rand van de eikel naar binnen glijdt stop ik.

Met geopende mond kijk je me opgewonden aan, jouw rechterhand sluit zich weer om je lul. Als je je hand op en neer beweegt duw ik zachtjes door, centimeter voor centimeter verdwijnt de kunstpenis in jouw lichaam. Ik voel het andere deel in mijn kutje bewegen, ik kijk omlaag en voel me supergeil worden. Deze positie geeft me een gevoel van macht en geilheid die ik nog nooit heb gevoeld. Jij geeft je volledig aan me over, ik neuk een man!

Halverwege beweeg ik een klein stukje terug om vervolgens weer dieper in je te stoten. Zo beweeg ik heen en weer tot de lul tot aan de ballen in je zit. Jij sluit je ogen en laat je hoofd in de kussens zakken als ik mijn heupen draai. Ik voel de dikke lul tegen de wanden van mijn kutje duwen bij iedere stoot. Je beweegt je hand mee met het ritme waarmee ik jou neuk. Met een hand masseer ik mijn borsten, mijn klitje zit verstopt in het tuigje maar de bewegingen en druk bij het stoten stimuleren mij genoeg om een orgasme op te voelen komen.

Harder en sneller stoot ik in je, jij beweegt mee. Als ik jou hoor kreunen kijk ik omlaag, jouw hand beweegt snel op en neer over je harde lul, je eikel is donkerpaars en je aders zijn dik opgezet. Dan kom je klaar, dikke klodders zaad belanden op je buik en borst, je kreunt hard. Die aanblik van jou is genoeg om ook mij te laten komen, ik stoot nog een paar keer diep in je en kom dan ook.

Ik voel mijn sappen naar buiten stromen, mijn klitje schuurt tegen het leer van het tuigje. Ik gooi mijn hoofd in mijn nek en voel mijn hele lijf spannen en ontspannen, elke spier in mijn lichaam trekt samen tot ik mijn ogen weer kan openen. Langzaam vormt zich weer een beeld voor mijn ogen. Jij kijkt me aan, je hand beweegt nog langzaam heen en weer over je lul, je andere hand streelt je ballen en het stukje tussen je ballen en je sterretje. Voorzichtig beweeg ik van je vandaan tot de lul helemaal uit je is.

Ik heb geen puf om het tuigje los te maken en plof op mijn rug naast je neer. De kunstlul staat recht omhoog tussen mijn benen. We staren naar het plafond en laten alle indrukken op ons inwerken. Ik heb meerdere dromen en fantasieën van jou laten uitkomen maar ik had een paar weken geleden niet kunnen bedenken dat jij me ook nog iets nieuws kon laten doen. Waar ik dacht toch het meeste op seksgebied te hebben uitgeprobeerd heb jij me iets nieuws geleerd. De overgave van een man aan een vrouw met een kunstlul tussen haar benen, de macht die ik daarbij voelde verbaasde me. Als ik naast me kijk zie ik dat jij in slaap bent gevallen. Ik maak het tuigje los en trek voorzichtig aan de kunstlul, mijn kutje voelt leeg en open als het dikke deel van het speeltuig mijn lijf verlaat.

Het warme douchewater stroom over mijn lichaam. Ik staar naar de lichtjes buiten terwijl ik me voor de derde keer die dag ontspan en was onder de douche. Nadat ik me heb afgedroogd kleed ik me aan. Op het bed lig je uitgestrekt te slapen, de cockring zit nog om je slappe lul. Op een notitieblokje schrijf ik een kort berichtje voor je, mijn zwarte lingeriesetje leg ik er als aandenken voor je bij. Ook de telefoon leg ik erbij, ik hoop dat je het signaal begrijpt dat ik het daarmee afsluit, dit was een eenmalig avontuur. Het was heerlijk en opwindend maar daar moet het ook bij blijven.

Als ik de kamer in stap zie ik een envelop op tafel liggen, die moet je hebben neergelegd toen ik naar de slaapkamer liep. In de envelop zit geld, even vraag ik me af wat ik zal doen. Dan leg ik de envelop terug op tafel. Bij de receptie van het hotel reken ik af. Met een tevreden en voldaan gevoel stap ik de koele en donkere avond in. In mijn tas zit één speeltje, de dubbele penis, die is van mij. Wie weet wat ik daar nog eens mee ga doen.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Marcel 14 sep 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *