— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het vervolg van een heerlijke avond thuis

Tien minuten, ik knoop het in mijn oren. Wetende dat als ik me daar niet aan hou, hij erg op zichzelf gericht kan zijn. Mijn hele lichaam trilt nog na van mijn plotse heftige orgasme. Gegeven aan mezelf, bekeken door mijn man en wat hulp van zijn mond om mijn tepel. Het lijkt wel of het vocht blijft komen, dat mijn lichaam niet wil toegeven dat ik ben gekomen. Ergens klopt dit ook wel als ik er zo eens over nadenk. Het klaarkomen was vaginaal. En alleen een clitoraal orgasme kan mijn lichaam vertellen dat het klaar is. Heb ik dat niet gehad, dan snapt mijn lichaam het niet. Die elektrische stootjes, die kriebel in mijn buik zal dan aanhouden. Aanwezig blijven tot ik ervan verlost word. Door hem, door mezelf of door de slaap.

Ik besef dan ook ten volle, gezien mijn verlangen hard genomen te worden, dat vanavond wel eens zo’n avond kan zijn waarbij mijn lichamelijke verlangen niet getemd zal worden. Hij weet mij daarmee te kunnen ‘straffen’, en mij daardoor extra nat de volgende dag wakker te kunnen laten worden. Zal ik überhaupt wel een droog kutje krijgen tijdens zo’n nacht? “Oei, nog 5 minuten!” zeg ik hardop, bijna springend.

Snel sta ik op, loop naar de keuken en pak een doekje om de bank snel schoon te maken. Morgen zullen de kinderen daar zitten, en hoe geil ik het idee in andere situaties ook vind, dat een ander wel eens daar kan gaan zitten waar mijn vocht langzaam is opgedroogd, vind ik dit onsmakelijk als het gaat om onze kinderen. Terwijl ik de bank schoonmaak dwalen mijn gedachten weer af naar een heerlijke fantasie.

Een restaurant, samen en naast elkaar aan een tafeltje. Het tafeltje naast ons wordt bezet door een groepje jongere gasten, ik schat ze een jaar of 20 tot 25. Ik voel me geil en iets wat ongemakkelijk aangezien ik aan tafel zit met mijn rokje aan, zonder slipje eronder. Ik draag een blouse van dunne stof waardoor het inmiddels duidelijk te zien is dat mijn tepels harde knopjes zijn. Dat zijn ze geworden doordat hij mijn bovenbeen streelt, zacht, lief maar zo nu en dan ook even opzwepend knijpt. Dat knijpen zorgt ervoor dat ik mijn benen van elkaar af doe en daarmee wat drupjes uit mijn natte kutje op mijn rok voel glijden.

Verlangend maar ook verlegen kijk ik hem aan, en op datzelfde moment laat hij zijn hand onder mijn rokje glippen. Dit gebeurt zo onverwacht dat er een zachte kreun aan mijn lippen ontsnapt, en we daarmee meteen de aandacht op ons hebben gevestigd van het groepje naast ons. Ik heb het gevoel alsof er op mijn voorhoofd te lezen is ‘hij speelt met mijn kutje’ en probeer mijn benen te sluiten. Natuurlijk levert dit weer meteen een kneep in mijn bovenbeen op, direct gevolgd door penetratie met zijn vingers. Dit hoort toch helemaal niet? Maar juist dát doet mijn kutje nog heter worden, nog natter. Zijn vingers bewegen heerlijk in me, eerst alleen zijn vingertoppen en vervolgens iets dieper.

Ik vergeet het groepje naast ons, ik ben alleen nog maar met ons bezig. Zachtjes zucht ik, lik over mijn lippen en spreid mijn benen nog iets meer terwijl ik mijn bekken kantel. Ik zet mijn gezwollen kutje helemaal voor hem open en geniet stilletjes. Hij laat iets vallen op de grond, haalt zijn vingers uit me en duikt met zijn hoofd onder de tafel om het op te pakken. Ik ben teleurgesteld, geïrriteerd zelfs dat hij ophoud maar dat is van korte duur.

Wat hij liet vallen weet ik niet, maar dit deed hij expres, want op het moment dat hij onder tafel gaat krijg ik een zachte lik over mijn natte kutje gevolgd door zachtjes een beet in mijn klitje! Hij komt weer omhoog, lacht breeduit en fluistert “Dat smaakt naar meer.”

De jongens op het bankje direct naast ons kijken geïntrigeerd naar ons, laten met hun blikken weten dat ze doorhebben wat er gaande is, maar zeggen niets. “Kan je hier klaarkomen?” vraagt hij me ineens, waarop ik snel antwoord van wel. Ik heb een enorme blos op mijn wangen en een verlegen maar ondeugende glimlach.

Zijn vingers betasten alle plekjes in mij, zijn duim zet hij op mijn klitje. Kleine zachte cirkeltjes draait hij met zijn duim. Steeds iets sneller, steeds iets harder. Mijn ogen gaan even dicht, mijn ademhaling wordt sneller. Die jongens kijken me aan op het moment dat ik mijn ogen weer open en daar gebeurt het. Terwijl ik twee wildvreemde jonge mannen aankijk kom ik klaar. Zachtjes hijgend kijkend naar hen. Mijn mond een beetje open, likkend over mijn lippen. Een van de jongens geeft een kusje in de lucht waardoor de laatste schok me extra doet sidderen. En eerlijk, wat had ik op dit moment graag kunnen zien of ze een stijve hebben gekregen. En als dat zo is, wat zou ik die dan graag in mijn mond nemen!

Ik schrik op en besef dat ik door het lopen in mijn blote kontje, waarbij mijn dijen om en om mijn gevoelige klitje stimuleren, opnieuw een hoogtepunt had bereikt. Dit gebeurt me zo nu en dan, klaarkomen zonder aanraking. Klaarkomen puur door fantasie, of zoals het mijn man wel eens lukt: puur door woorden. Als dat gebeurt voel ik me geweldig, een sletje. Een geil, heet en ondeugend sletje dat graag genomen wordt!

De klok.. Ohoh, de tien minuten.. voorbij.. al een poosje! Ik voel me slecht, maar ook weer niet. Zo geil, dat kan niet slecht zijn! Toch? Ik geef hem gewoon een extra lekkere lange pijpbeurt!

Snel, bijna rennend doe ik de lichten uit, struikel bijna over mijn eigen voeten en loop de gang in. Op het moment dat ik de hoek om ga de trap op, word ik van achteren vastgegrepen. Ik gil. Hoe kan het dat ik hem niet gezien heb!

“Wat ben jij een stout meisje! Op je knieën op de trap, NU”, zegt hij. En ik gehoorzaam. Gewillig zet ik mijn knieën, benen gespreid, op de trap. “Benen bij elkaar” zegt hij kortaf en ik gehoorzaam wederom. Door zijn overheersing voel ik een aangename siddering, die kriebel in mijn buik en mijn kutje. Ik kan alleen maar denken aan zijn geile harde pik die ik zo in me gestoten krijg. Hmmmm.

Maar dat is niet wat er gebeurt, al voel ik wel zijn erectie. Met het vocht dat inmiddels uit mij drupt maakt hij zijn pik nat, zijn eikel laat hij vrijen met mijn klitje. Ik begin zachtjes te kreunen en dan houdt hij op. Hij legt zijn oh zo harde erectie tussen mijn billen, ik voel hem tussen mijn billen op en neer glijden. “Dus dit wil je in voelen, huh?” Ik wil hem antwoord geven maar dan legt hij direct zijn hand over mijn mond, over mijn neus, ontneemt mij m’n adem. Wat gemeen! Hij weet dat hij me hiermee enorm stimuleert, opgeilt, gek maakt!

“Jij zegt niets, bepaalt niets, ondergaat wat ik met je wil doen. Je komt alleen klaar wanneer ik dat wil, áls ik dat wil”, zegt hij. Mijn straf is begonnen, mijn egoïsme heeft hem opgeladen.

Ik sidder opnieuw en wil wat zeggen. Meteen krijg ik een flinke klap op mijn billen, en nog een en nog een. “De volgende keer dat je wat wil zeggen draai je om en neem je mijn pik helemaal in je mondje, zo je keeltje in”, zegt hij. Oei, daar heeft hij me. Hij weet dat ik het heerlijk vind, geil vind. Maar hij weet ook dat dit voor mij het makkelijkste gaat als ik lig en liefst zelfs zo lig dat mijn hoofd achterover hangt. De weg naar mijn keeltje is dan vrij, vrij om genomen te worden en vrij om heerlijk volgespoten te worden.

Opnieuw laat hij zijn pik bevochtigen door mijn sappen, en laat zijn pik weer tussen mijn billen glijden. Plagend steeds een van mijn gaatjes opzoeken, zijn eikel er voor zetten, drukken, duwen. Mijn lichaam dat hem naar binnen wil zuigen, hunkert naar hem. Hij plaagt mij graag om vervolgens weer alleen zijn eigen genot te dienen tussen mijn billen.

Ik word onrustig, mijn knieën gaan pijn doen. “Oh schatje, je blijft nog wel even zo zitten hoor” zegt hij vol vermaak terwijl ik nogmaals ga verzitten. Ineens stoot hij zijn pik in mijn kontje, diep, hard, en zonder er bij na te denken roep ik uit: “Ja, neuk me!” Anaal geneukt worden is geweldig, heerlijk, en kan mij vele malen achter elkaar laten klaarkomen, tot spuitend aan toe. Dit wil ik. Dit wil ik nu!

Hij trekt zich terug, pakt me bij mijn haren en beveelt me om te draaien. Ineens bedenk ik wat hij eerder had bevolen, en wat ik daarnet deed. Of eigenlijk zei. Ik ga op mijn kontje op de trap zitten, mijn kontje dat samentrekt. Verlangd weer genomen te worden. Vocht, mijn geile sappen die uit mijn kutje over de trap vloeien. Mijn hart gaat tekeer, mijn keel. Mijn lijf weet wat komen gaat.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *