— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Computerprobleempje

Sinds een paar dagen doet de laptop raar. Hij is traag en er is gewoon niet meer naar behoren op te werken. Zelf heb ik al verschillende dingen geprobeerd, maar ik krijg het maar niet voor elkaar.

Onze lieve masseur en inmiddels goede vriend Richard is aan het werk, dus die kan ik nu ook niet bereiken om te vragen wat het probleem zou kunnen zijn en hoe ik het zou kunnen verhelpen. Ik zal hem vanavond maar een berichtje sturen.

Als mijn man ’s avonds thuiskomt leg ik hem het probleem uit, maar hij heeft geen kaas gegeten van computers en geeft aan dat ik er maar naar moet laten kijken. Na het eten stuur ik Richard een berichtje om te vragen wanneer hij tijd heeft te kijken of hij het probleem kan verhelpen. Na een half uurtje hoor ik het berichtensignaal van mijn telefoon en zie dat ik een berichtje terug heb.

“Vanavond rond half negen heb ik wel even tijd, schikt dat?”

Meteen stuur ik hem een berichtje terug dat het schikt.

Nadat we gegeten hebben ga ik eerst lekker onder een warme douche. Met het slechte weer van de afgelopen dagen ben ik koud geworden tot op mijn botten. Mooi, zo kan ik tijdens het douchen meteen alles glad scheren. Eerst mijn oksels en benen. Als ik op mijn venusheuvel wat scheerzeep smeer begint het meteen te tintelen. Ik word er opgewonden van en begin een beetje met mijn klitje te spelen waardoor ik het meteen vochtig voel worden tussen mijn lipjes. Mmmm, wat een heerlijk gevoel blijft dat toch!

Tegen de klok van half negen stopt Richard voor de deur en ik open de deur voor hem in mijn badjas.

“Koffie?”, vraag ik.

“Doe eerst maar koffie, iets sterkers kan straks ook nog. Eerst afhandelen waarvoor ik ben gekomen”, antwoordt hij. Mijn man zet koffie voor ons allemaal en ik ga naast Richard aan tafel achter de laptop zitten om te zien wat hij doet, zodat ik de volgende keer eventueel zelf het probleem kan verhelpen, maar stiekem is het ook wel erg leuk als Richard dit komt doen.

Alsof hij mijn gedachten kan lezen zegt hij: “Als je problemen hebt met je laptop bel je maar hoor, ik vind het niet erg om je te helpen. Vooral niet als je in je badjas de voordeur me open doet”.

Ondertussen knipoogt hij naar mijn man, die sneaky begint te lachten.

Na zo’n drie kwartier is hij klaar met de laptop en we gaan op de bank zitten om nog wat te drinken en te kletsen. Aan de ene kant van me zit Richard en aan de andere kant mijn man. Als ik mijn glas van tafel pak en terug naar achter ga en mijn been over de andere sla schuift de onderste helft van mijn badjas open en ziet Richard dat ik geen slipje draag.

“Ben je altijd zo gastvrij?”, lacht hij en er verschijnt een ondeugende glimlach op zijn gezicht.

Hij heeft al wel in de gaten dat ik ook een ondeugende twinkeling in mijn ogen heb en dat de opmerking me niet onberoerd laat. Zachtjes streelt hij met zijn warme hand onder mijn badjas langs mijn benen naar boven. Net voordat hij bij mijn venusheuvel is buigt hij af en streelt hij verder naar boven.

“Hé, hier voel ik ook iets, maar geen kledingstuk”, gniffelt hij en knijpt zachtjes in mijn tepel.

Wooow, een siddering schiet van mijn tepel rechtstreeks naar mijn onderbuik en ik kan een kreun niet onderdrukken. Hij streelt verder naar de andere kant en knijpt ook daar in mijn tepel. Ik begin te kronkelen van opwinding en het wordt steeds natter daar beneden. Dan stopt hij net zo snel als hij begonnen, en steekt een sigaret op en biedt mij er ook een aan.

Als ik even later uit de keuken kom met nog wat te drinken voor ons en wat lekkers, zit Richard poedelnaakt op de bank en beide mannen zitten op mijn reactie te wachten. Nonchalant loop ik met de glazen en lekkers naar de salontafel en buk net iets verder dan nodig is zodat er een flinke inkijk in mijn badjas ontstaat. Voordat ik me terug op de bank laat zakken, laat ik de badjas van me afglijden.

Rustig schuif ik naar het puntje van de bank om wat lekkers van tafel te pakken,als Richard zijn warme hand op mijn rug legt en voorzichtig richting mijn nek streelt. Hij begint langzaam mijn nek te kneden, omdat hij weet dat hij me daarmee helemaal gek maakt. Heel stil blijf ik zitten genieten totdat hij zachtjes met zijn nagels over mijn rug naar beneden beweegt.

Dan gebaart hij me achterover op de bank te gaan zitten. Hij pakt mijn rechterbeen op en mijn man mijn linkerbeen. Hij komt met zijn gezicht naar het mijne en begint me heerlijk te zoenen. Met mijn tong dring ik zijn mond binnen en we gaan er samen helemaal in op. Mijn man begint ondertussen mijn klitje te verwennen. Twee handen betasten mijn borst en twee andere handen betasten onderlijf en klitje.

“Gewillig als altijd”, zucht Richard in mijn rechteroor. Weer ontsnapt er een kreun uit mijn mond. Zachtjes streelt hij over mijn borsten en buik en naar beneden totdat er plots twee vingers in mijn drijfnatte kutje dringen.

“Je bent weer helemaal klaar voor me”, kreunt Richard nu ook.

Vanuit mijn rechter ooghoek zie ik dat hij met een behoorlijke paal op de bank zit die glimt van het voorvocht. Met mijn rechterhand pak ik zijn lul vast en begin te trekken. Aan de linkerkant voel ik mijn andere hand vastgenomen worden. Mijn man leidt mijn hand naar zijn inmiddels hard geworden paal. Twee botergeile mannen naast me, daar kan een vrouw toch alleen maar van dromen?

“Om de rekening van het verrichte werk te vereffenen zal je toch echt even over tafel moeten. Met de beentjes in de spreidstang en enkelboeien”, gniffelt Richard ineens.

Mijn man springt omhoog en loopt meteen de trap op om de spullen te pakken waar om gevraagd is. Ondertussen dringt hij weer met twee vingers in mijn geile kutje en begint me heerlijk te vingeren met de bedoeling me te laten spuiten. Dit laat niet lang op zich wachten: ik begin te schokken en kom heerlijk spuitend klaar.

Manlief is inmiddels terug en legt alles op de tafel.

“Ga jij maar eens lekker over tafel liggen lekkertje, met je natte kutje uitdagend naar me toe”, kreunt Richard geil.

Ik ga voor de tafel staan en Richard maakt de boeien vast aan mijn enkels en vervolgens aan de spreidstang. Hij duwt mijn billen wat uit elkaar en dringt in één stoot naar binnen. Ik begin te kreunen en mee te bewegen in zijn ritme.

“Vind je het zo lekker om door de masseur geneukt te worden?”, hijgt hij in mijn nek.

“Jaaaa”, kreun ik.

Hij vult me helemaal en begint steeds harder te stoten en legt dwingend zijn hand in mijn nek om me op mijn plaats te houden. Ik begin steeds harder te kreunen. Spanning begint zich op te bouwen in mijn lichaam en er begint een orgasme op te wellen dat me nog meer laat kronkelen en kreunen.

Na nog twee diepe stoten kom ik hevig klaar en beginnen mijn kutspieren samen te knijpen waardoor ook Richard zich hortend en stotend ontlaad. Voorzichtig maakt hij me los en vallen moe en voldaan in de bank om nog snel wat te drinken voordat hij weer huiswaarts vertrekt.

De rekening is voldaan!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *