— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De pop, deel 2

Met de lange jas om mijn schouders en de accessoires veilig in een tas rijden we terug naar huis. Peter brengt me naar de slaapkamer en zet me in een hoek. Het tasje met accessoires wordt omgekeerd op het bed. Nieuwsgierig probeer ik te zien wat er ligt. Peter staat er helaas precies voor en pakt iets van het bed. Hij loopt naar me toe en houdt iets omhoog, het is een masker waar alleen een opening voor de mond in zit. Als hij het over mijn hoofd trekt en het donker wordt voel ik me extra gespannen worden. Ik ben geil en ga helemaal op in mijn rol. Wat gaat hij met me doen?

Zijn tong glijdt over mijn tepels, direct voel ik ze groeien. Daar moet het hem om te doen zijn geweest want voor ik door heb wat er gebeurt voel ik een scherpe pijn in mijn linker tepel. Ook mijn rechter tepel ondergaat hetzelfde lot. Hij zet klemmetjes op mijn tepels, ik voel hoe hij er zacht aan trekt en probeer mee te bewegen. Als ik de hand van Peter tussen mijn benen voel concentreer ik me daar op. Zachtjes streelt hij over het leer, als ik mijn benen spreid om hem meer ruimte te geven trekt hij zich weer terug.

Zachte warme handen strelen mijn gezicht, ik voel een vinger in mijn mond. Mijn tong zoekt maar de vinger is al weer verdwenen. Peter draait me om en duwt me naar het bed. Als ik de bedrand voel laat ik me achterover zakken. Ik lig op het bed met mijn voeten nog op de grond. Peter duwt mijn benen uit elkaar.

“Wat zullen we hier eens mee doen?” hoor ik hem zeggen als zijn vingers over mijn string glijden.

Vol spanning wacht ik op wat gaat komen.

“Een echte seksslaaf heeft geen moeite met meerdere pikken toch?”

Hij trekt de string uit en spreidt mijn benen weer. Eindelijk, voor het eerst die dag schuift er iets anders dan vingers in mijn natte kutje. Ik voel de vorm, het is koel en geribbeld, het is niet overdreven groot of dik want het glijdt zonder moeite naar binnen. Blijkbaar zit er iets aan de dildo waarmee hij die vast kan maken want ik voel dat deze strak in me blijft zitten als Peter mijn hoge hakken op de bedrand zet.

Verzonken in mijn eigen geile gedachten hoor ik niet hoe Peter om het bed loopt. Hij pakt me onder mijn armen en trekt me naar zich toe. Mijn hoofd hangt nu over de rand van het bed. Mijn armen liggen gestrekt naast me als Peter mijn borsten pakt, hij kneedt ze afwisselend zacht en stevig. Met zijn hand kantelt hij mijn hoofd verder achterover. Dan trekt hij mijn mond open, precies als ik voel hoe hij zijn eikel in mijn mond schuift trekt hij aan het kettinkje dat aan de tepelklemmen vast zit. Ik kreun en druk mijn nagels in het bed.

Met langzame bewegingen schuift hij zijn harde lul in en uit mijn mond. Ik adem rustig door en wacht tot hij dieper gaat. Want dat hij mij in mijn mond gaat neuken is me duidelijk. Ik ben zijn pop met wijd geopend mond, ik duw mijn benen tegen elkaar om de dildo beter in me te voelen. Steeds een stukje verder schuift zijn lul in mijn mond, bij elke beweging zoekt mijn tong naar zijn warme vlees.

Sneller en sneller stoot hij, ik voel zijn ballen tegen het masker aan kletsen. Hij kreunt als hij mijn hoofd met twee handen beetpakt, diep stoot hij zijn lul in mijn keel, ik voel het warme zaad naar binnen spuiten. Door mijn houding kan ik niet goed slikken, ik voel het zaad in mijn mond en keel lopen. Als hij zich terugtrekt loopt een straaltje zaad uit mijn mondhoek. Ik voel hoe hij het met een doekje wegveegt, hij duwt mijn mond dicht. Ik proef zijn zaad. Peter loopt om het bed en trekt aan mijn benen, hij draait me zodat ik languit op het bed kom te liggen.

“Zou hij verder gaan?” vraag ik me af.

Ik wil zo graag een orgasme hebben dat ik onrustig draai met mijn heupen.

“Zo schat, dat was lekker. Dat doen we straks nog een keer over.”

Als hij wegloopt druk ik snel mijn hand tussen mijn benen op mijn klitje en de dildo. Mijn kreun verraad me want ik hoor hem terugkomen.

“Hee, dat is raar, wat doet ze nou?”

Peter speelt zijn rol als een volleerd acteur en legt mijn hand weer naast me.

“Weet je wat, ik zet je alvast klaar voor de volgende ronde”, hoor ik hem zeggen.

Hij draait me om en trekt me aan mijn heupen omhoog tot ik op mijn knieën zit. Dan voel ik hoe hij mijn handen vastpakt en die op de buizen van het voeteneind zet. Een paar klikken later zit ik vast aan het bed. Keurend voel ik zijn handen over mijn lichaam glijden.

Dan wordt het stil om me heen. Hier zit ik, zijn sekspop, wachtend op zijn volgende geile bui. Er is een groot verschil met een echte sekspop; ik heb gevoel, ik leef en ik ben botergeil. Omdat mijn voeten niet vast zitten zoek ik een andere houding. Diep nadenkend probeer ik me onze slaapkamer voor te stellen. Maar alles wat zich ook maar een beetje leent om mij een orgasme te bezorgen zit buiten mijn bereik.

De dildo tussen mijn benen geeft me wel een geil en gevuld gevoel maar niet genoeg om me klaar te laten komen. Dan moet ik het met mijn handen proberen. Met wat moeite weet ik over het voeteneind heen te stappen, een been op het bed, de andere op het bankje aan het voeteneind. Zoekend schuif ik naar voren tot mijn handen tussen mijn benen zitten. Net als ik mijn vingers richting mijn klitje beweeg hoor ik beneden geluid. Snel stap ik terug op het bed. Als de deur opengaat zit ik op het bed alsof ik niet bewogen heb.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *