— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Haar eerste keer

May pakt zuchtend haar koffer in en kijkt vervolgens starend uit het raam. Ze weet niet wat ze kan verwachten van de komende drie zomermaanden. Haar tante en oom hebben een ranch in Texas en het leek haar ouders een prima ervaring om uit te zoeken of haar vervolgopleiding die zij na de zomervakantie wilt aanvangen, ook werkelijk bij haar past. May wil namelijk veearts worden en dat is ook het enige dat May zeker weet in haar leven op dit moment. Ze is populair maar streng opgevoed en alhoewel ze genoeg spannende fantasieën heeft is er nooit werkelijk een vriendje verder gekomen bij haar dan een voorzichtige kus.

De dag is aangebroken en na een lange vlucht komt ze dodelijk vermoeid in Texas aan. Wat is het hier belachelijk warm! Ze is gesetteld bij haar oom en tante en nu het in de avond enigszins lijkt af te koelen besluit ze een rondje te lopen om de ranch even te verkennen. Mijmerend aait ze de paarden terwijl ze zachtjes neuriet.

“Sounds kinda nice” klinkt een mannenstem met een leuk accent. Ze schrikt op uit haar gedachten en kijkt blozend in het gezicht van een veel te knappe man. Ze schat hem eind dertig, een stoppelbaardje met een geruite blouse op versleten jeans en zijn blonde lokken onder zijn cowboyhoed maken het cliché af.

“You’re May aren’t you? Miss Grace her niece?” vervolgt hij met een mooie lach.

Mompelend knikt ze van ja. Ze krijgt het nog warmer dan ze het al had van het nog steeds brandende avondzonnetje. Waarom juist deze knappe man als ze al geen ervaring met jongens van haar eigen leeftijd had!

“Have a nice evening miss May” groet hij haar en met een tik tegen de rand van zijn hoed vervolgd hij zijn weg. Een hond volgt hem op de hielen en door de aanblik van deze knappe man vergeet ze terug te groeten.

De volgende ochtend wordt ze voor haar gevoel veel te vroeg wakker van alle onbekende geluiden. Ze hoort gerommel in de aangrenzende keuken en de geur van koffie prikkelt in haar neus. Ze rekt zich uit om vervolgens te schrikken van haar eigen gedachten. Is HIJ de eerste die door mijn hoofd schiet als ik wakker word? Ze ziet zijn gezicht voor zich. Ze schudt haar gedachten van zich af en schiet in haar slippers. Het is opnieuw een bloedhete dag maar ze heeft het ontzettend naar haar zin. Werken met paarden is werkelijk haar passie en haar oom is ontzettend vriendelijk om haar overal bij te betrekken. Na het avondeten doucht ze en klimt met een boek op haar nieuwe favoriete plekje: de hooiberg. Als je helemaal naar boven klimt kan je door het gat in de schuur kilometers ver weg kijken over de maisvelden.

Uren verstrijken en ze schrikt wakker van geritsel. Ze wrijft in haar ogen. Ze brengt zachtjes haar bovenlichaam omhoog om in het licht van de laatste zonnestralen het geluid dat ze daarnet hoorde te lokaliseren. Dan komt het gezicht van haar knappe cowboy verbaasd boven de hooibalen uit en hij kijkt haar aan met zijn knalblauwe ogen. Haar adem stokt.

“Miss May..” merkt hij zachtjes op met een glimlach.

“Hi..” zegt ze plotseling schor en bedenkt dat dit de eerste keer is dat ze überhaupt tegen hem praat.

Hij kruipt naast haar op het hooi en laat zijn blik vanaf haar gezicht zwijgend naar de kaft van haar boek glijden.

“You were reading” zegt hij terwijl hij de titel van haar boek bestudeert. Ze bloost want ondanks dat hij de Nederlandse titel niet zal kunnen lezen verraadt de afbeelding op de kaft meer dan genoeg. Ze was verdiept in een erotisch romantisch romannetje dat ze bij vertrek op Schiphol had gekocht als tijdverdrijf en beschamend genoeg beroerde het meer dan alleen haar hart. Hij keek haar opnieuw lachend haar met een opgetrokken wenkbrauw terwijl hij het boek nog in zijn mannelijke handen heeft. Was het mogelijk dat ze nog meer ging blozen!

“Interesting?”

Zijn stem liet haar hoofd suizen en meer dan een beamend gemompel kreeg ze niet uit haar droge keel.

“You are not quite a talker are you Miss May?” vroeg hij haar plagend terwijl hij zijn hoofd schuin hield.

Zijn rood geruite overhemd viel daardoor meer open en ze zag zijn borsthaar op zijn bruine, gespierde huid. Een laatste zonnestraal kwam door het gat van de schuur op zijn gezicht en zijn ogen leken nog blauwer. De mengeling van hooi en hem maakte het haar nog moeilijker en hij leek dat feilloos op te merken. Hij boog voorover en kuste haar. Hij kuste haar! Een beleefde kus, vragend, stevig en toch zacht op haar lippen. Een diepe zucht ontsnapte haar lippen toen hij haar vervolgens van dichtbij in haar ogen keek.

“Sorry” mompelde ze hem toe terwijl ze haar blik afwendde en niet precies wist waarvoor ze zichzelf excuseerde.

“Why sorry Miss May?” vroeg hij bezorgd en de blik waarmee hij haar aankeek deed haar smelten.

“I don’t know, just…” en ze bleef hangen in haar zin omdat ze simpelweg zelf het antwoord niet had.

“You never bin with a man before have you?” merkte hij scherp op. Ze knikte verlegen en voelde zich nu nog jonger dan ze werkelijk was. Hij legde zijn hoed naast hen in het hooi waardoor zijn blonde lokken voor zijn gezicht vielen en zocht haar blik.

Hij dwong haar hem aan te kijken door zachtjes haar kin omhoog te duwen terwijl hij haar tegelijk zachtjes in het hooi legde. Alles leek zo snel en toch in slow motion te gaan, haar hoofd leek te suizen en haar hart klopte bijna haar borst uit. Hij boog zich opnieuw voorover om haar te kussen maar nu langer, steviger en met zijn tong. Hij voelde zo warm en zijn stoppelbaardje prikte prettig tegen haar aan. Al zoenend knoopte hij haar blouse los en masseerde haar borsten en vervolgde met zachte kussen langs haar nek naar haar tepels. Ze kon een kreuntje niet onderdrukken. Dit was zo fijn! Nooit had en jongen, laat staan een man, haar zo aangeraakt en ze voelde haar schaamlippen kloppen en nat worden.

Hij trok zijn overhemd uit en terwijl haar bleef aankijken voelde ze dat haar hele lichaam trilde van de opwinding. Hij merkte het ook en fluisterde haar zachtjes toe; “I will be gentle, May” waaruit een belofte klonk over wat er nog zou gaan komen. Voorzichtig knoopte hij haar spijkershort los en tegelijkertijd met haar slipje liet hij ze over haar benen zakken. Naakt lag ze nu voor hem in het hooi dat op haar bezwete rug plakte en ze voelde de wind over haar tepels strelen.

Met een diepe zucht sloot ze haar ogen, gespannen en opgewonden voor wat zou gaan komen. Nooit eerder had ze zich overgegeven aan een jongen en juist nu, ver weg van huis lag ze voor een goddelijk knappe man die ze eigenlijk niet eens kende!

Lang tijd voor haar gedachten is haar niet gegund want ze voelde zijn warme lippen kusjes planten op haar onderbuik, steeds verder richting haar opgezwollen lipjes. Ze hield bijna haar adem in en liet deze met een diepe zucht ontsnappen wanneer hij zachtjes met de punt van zijn tong haar vocht van haar klitje likte. Zachtjes maar stevig draaide hij rondjes met zijn tong rond haar klitje terwijl hij zijn andere hand onder haar billen had geschoven, deze stevig vastpakte en haar onderlichaam tegen zijn gezicht aanduwde. Haar kreunen werd steeds heviger en ze dacht het niet te houden toen hij ineens … stopte.

Ze keek hem vragend aan en hij glimlachte. Hij schoof haar naakte lichaam meer naar hem toe en ze voelde zijn heerlijke lichaamswarmte en wendde verlegen haar blik af.

“Look at me” zei hij plots streng maar ook zacht. Ze kijkt hem ongemakkelijk in zijn ogen en hij lachte naar haar.

“Keep looking at me” zei hij nu zachter en tegelijkertijd voelde ze een vinger haar kutje in gaan. Ze kreunde zo diep dat ze verlegen haar blik wilde afwenden maar zoals gevraagd bleef ze hem aankijken. Ze zag hem genieten maar zag ook de zachtheid in zijn blik. Ze was zo opgewonden! Nog nooit was er iets of iemand in haar kutje geweest. Nog steeds haar blik vasthoudend bewoog hij zijn vinger op en neer, steeds wat sneller en sneller terwijl ze het uitkreunde.

Ze ging compleet op in dit lekkere gevoel. Opeens voelde ze een tweede vinger haar nog zo krappe kutje induwen. Even verkrampte ze verschrikt maar al snel gleed zijn andere vinger verbazend makkelijk naar binnen. Nu wendde hij ook zijn blik af en met nog de andere hand onder haar billen duwde hij haar onderlichaam een beetje omhoog terwijl haar tegelijkertijd likte.

Steeds steviger likte hij haar, steviger en natter terwijl twee vinger snel in haar kutje bewogen. Ze hield het niet meer! Kreunend en zuchtend voelde ze haar orgasme opkomen. Alles draaide, haar hoofd en lichaam leken in brand te staan en met een gil kwam ze klaar.

Het was stil. Behalve de mannelijke adem naast haar. Ze opende haar ogen en ze merkte dat het donker was. Ze besefte dat ze gewoon even van de wereld was geweest. Wow… Ze keek naast haar en haar knappe cowboy lag met een glimlach op zijn gezicht te slapen in het hooi. Ze keek naar beneden omdat ze zijn flanellen overhemd over haar naakte huid voelde. Wat lief.

Ze schrok toen ze bedacht dat haar oom en tante wel ongerust zouden zijn. Ze stond zachtjes maar snel op, zachtjes genoeg om hem niet te wekken en pakte haar kleding bij elkaar. Ze keek hem nog even aan. Wat was hij belachelijk knap. Ze gaf hem voorzichtig een kus op zijn wang en snoof nog even zijn geur op en genoot van het gekriebel van zijn stoppelbaardje tegen haar lippen. Terwijl ze, gebogen onder het dak van de hooischuur de afdaling naar beneden wilde maken, stootte ze met haar voet tegen haar boek. Ze kon een lachje onderdrukken. Ze opende het boek op de bladzijde waar ze was gebleven en legde het opengeklapt op zijn slapende borstkas. Huiswerk voor de volgende keer, dacht ze met een glimlach op haar gezicht…. Welterusten knappe cowboy.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *