— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Naar het strandje, deel 2

Zou ik het stel achterna durven gaan naar het naaktststrand?

Ik ging eerst even zwemmen om af te koelen en vanuit het water kon ik ook om de struiken kijken. Dus ik het water in, wat een verademing was dat voor mijn opgewarmde lichaam, mijn tepels werden weer hard door het koele water. Vanuit het water kon ik inderdaad zien dat iedereen daar naakt rondliep of op handdoeken lag. Heerlijk, dacht ik bij mezelf om je zo helemaal bloot te geven. Zal ik, schoot door mijn hoofd? Wat kan mij het ook schelen, ik doe het gewoon.

Dus ik het water uit en mijn spullen gepakt. Toen ik voorbij de struiken kwam zag ik de eerste mensen al liggen te genieten van de zon op hun naakte lichamen. Ook hier op het eerste gedeelte waren wat gezinnen met kleine kinderen en was het wat drukker. Toen ik doorliep en een bocht om kwam zag ik verderop weer wat bossages waar het wat rustiger was. Daar aangekomen strekte ik weer mijn handdoek uit en deed mijn broekje en T-shirt uit. Toen was ik helemaal naakt. Ondanks dat ik een klein slipje aanhad voelde het toch anders dan net op het textielgedeelte van het strand.

Ik ging liggen en smeerde me weer in met zonnebrand. Toen viel me op dat er een aantal mannen mijn kant op kwamen, of verbeeldde ik me dat maar? Ik keek een beetje rond en vond het grappig wat ik allemaal zag. Mannen en vrouwen en stellen liepen naakt rond als de normaalste zaak van de wereld, sommige mannen stonden ongegeneerd met hun penis in hun hand te spelen. Verderop liep een donkere man met een enorme penis, nog in slappe stand, met een grote piercing door zijn eikel.

Ik ging nu achterover liggen om van de zon te genieten en lag met mijn ogen dicht. In gedachten zag ik weer dat stelletje in de struiken en hoe ze gulzig zijn penis in haar mond nam. Ik voelde mijn vagina al weer samentrekken, mijn schaamlippen zwellen en nat worden. Zonder dat ik het in de gaten had kneep en streelde ik mijn borsten en voelde mijn tepels in mijn handpalmen prikken. Verschrikt keek ik even op toen ik me realiseerde dat ik op een strand lag, mijn eigen borsten te masseren. Maar niemand had iets in de gaten en deed gewoon zijn eigen ding. Dacht ik.

Ik had moeite om mezelf in te houden en streelde voorzichtig over mijn buik, steeds lager naar mijn schaamstreek. Ik was blij dat ik vanmorgen nog even de boel netjes geschoren had en gleed daarom over mijn gladde buik met mijn vingers. Tot ik ineens tussen mijn schaamlippen aankwam. Oooh wat was ik daar nat. Ik voelde gezwollen lippen en een harde klit. Ik kreunde toen ik mijn klitje aanraakte en gleed door naar beneden met mijn vingers. Zonder moeite gleden er twee bij me binnen. Ik was zo geil. Deed mijn benen wat verder uit elkaar en lag met twee handen mijn geile kutje te verwennen. Wat was dit geil zo in de open lucht.

Toen hoorde ik geritsel vlakbij en deed mijn ogen open. Ik lag nog op mijn rug en keek omhoog naar de lucht. Tot mijn schrik zag ik boven mij de neger met die enorme penis in zijn hand staan. Wat een enorme lul had die man, hij hield hem met twee handen achter elkaar vast en zijn eikel stak er nog vooruit. Toen ik verder keek zag ik bij mijn benen een man op zijn knieën, ook met een stijve penis zichzelf een condoom omdoen. Ik was op dat moment zo geil dat ik niet eens besefte wat er stond te gebeuren, Die man ging me neuken!

Op het moment dat ik van mezelf moest tegenstribbelen drukte die man mijn benen uit elkaar en drukte in één stoot zijn harde vlees diep in me. Ik gaf een gilletje van genot. Wat voelde dat lekker om ineens door zo’n hard stuk vlees gevuld te worden. Zacht begon hij zich uit en in mij te bewegen. Het kon me ook niet meer schelen waar ik was en met wie, maar liet me gewoon door die onbekende man hard in mijn geile natte kutje nemen.

Toen voelde ik die enorme vleeshomp van de andere man tegen mijn lippen. Ik opende als vanzelf mijn mond en liet die eikel in mijn mond komen. Het leek alsof mijn onderkaak omlaag gedrukt werd. Wat een apparaat dacht ik bij mezelf en vroeg me af of ik ooit wel eens zo groot heb gehad.

De man die zijn penis in en uit me schoof, drukte nu zijn duim tegen mijn klit terwijl hij steeds harder en sneller zijn mannelijkheid in me stootte. Dat was teveel en vanuit mijn onderbuik voelde ik mijn orgasme opkomen en gillend kwam ik dan ook klaar. Ik kneep met de spieren van mijn vagina om de harde staaf van de man in mij, ik zag aan zijn ogen dat het voor hem ook niet lang meer duurde. Harder stootte hij in me, dieper, sneller. Toen ging hij op zijn knieën zitten, trok de condoom van zijn lul en gaf een laatste rukje aan zijn harde paal. Hij spoot zijn zaad in dikke stralen over mijn buik en borsten.

Nog even nahijgend keek hij me aan en knipoogde naar me. Boog zich voorover en kuste me op mijn wang en bedankte me. Hij pakte zijn handdoek en veegde mijn buik en borsten schoon. “Jij ook dank,” zei ik.

Toen was daar die andere man nog. Ik had zijn enorme vleeslul vast in mijn hand en trok eraan. Hij vroeg me op mijn knieën te gaan zitten en nam achter me plaats. Ik voelde zijn grote eikel tegen mijn poesje aandrukken en hij voerde de druk op om binnen te komen. Het ging niet zo makkelijk ondanks dat ik enorm nat en glad was. Maar toch ineens schoof hij bij me binnen. Ik voelde van schrik wel even snel met mijn hand, maar hij had gelukkig een condoom om gedaan.

Met langzame en korte halen kwam hij steeds dieper in me en toen ik zijn buik tegen mijn billen voelde stoten wist ik dat hij helemaal in me zat. Wat een gevoel, wat was ik gevuld, wat voelde dat heerlijk. Hij legde zijn handen op mijn billen en trok zich langzaam uit me en stootte weer diep in me. Wat een paal had die man. Ik raakte wat gewend aan zijn enorme lul en gilde het uit van genot, terwijl ik alweer een orgasme voelde naderen. Die grote neger stootte zijn paal diep in me, boog voorover en kneep stevig in mijn borsten. Hij nam mijn harde tepels hard tussen duim en wijsvinger en kneep er stevig in, precies zoals ik het lekker vind.

Toen hij weer omhoog ging legde hij zijn grote handen op mijn billen en streelde ze heerlijk. Hij bleef maar doorstoten in mijn natte vagina. Ik voelde zijn duim over mijn anusgaatje glijden. Hij liet een druppel speeksel erop vallen om het geheel ook daar lekker glad te maken. Ik had een vermoeden en zette me schrap voor wat komen ging. Langzaam drukte hij een vinger ook daar bij me binnen. Ik ben daar niet heel veel gewend maar liet hem toch begaan. Het duurde dan ook niet lang of ik lag te schreeuwen om meer en hij stak er nog een vinger bij en vulde zo ook mijn anusgaatje.

Het onvermijdelijke ging komen. Diep in mijn onderbuik voelde ik het: het volgende orgasme. Met een schreeuw kwam ik weer klaar, dit orgasme leek eeuwig te duren. Trillend en schokkend ebde mijn orgasme weg terwijl de man steeds harder in me stootte.

Ik voelde zijn enorme penis zo mogelijk nog groter worden en de man begon te grommen. Hij trok nu ook zijn lid uit me en deed de condoom af. Ik draaide me snel om want deze enorme penis wilde ik zien spuiten. Zittend op mijn billen steunde ik op mijn armen iets achterover, mijn borsten vooruit stekend. Hij gooide zijn hoofd achterover en ik zag de eerste straal wit sperma uit zijn eikel spuiten, over mijn borsten heen. En nog een straal, en nog één. Na vijf of zes volle stralen sperma viel de laatste druppel op mijn navel en leek het of ik een fles bodylotion over mijn buik en borsten had leeggespoten.

Maar wat er toen gebeurde… De man legde zijn hand achter mijn rug, kwam naar voren en begon mijn borsten schoon te likken. Hij likte zijn eigen sperma op en begon me daarna te tongzoenen. Normaal tong ik nooit met onbekende maar dit was zo geil.

Een klein applaus klonk om ons heen, toen pas zag ik dat er een heleboel mensen stonden en zaten te kijken naar ons.

Na nog een uurtje gelegen te hebben kreeg ik een SMS-je van mijn vriend dat hij naar huis kwam. Ik SMS-de terug dat ik het heerlijk had gehad en lichtte een tipje van de sluier op. Thuis heb ik alles verteld, zoals het bij onze relatie past, en we hebben nog heerlijk nagenoten samen.

Liefs Marit

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *