— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

In mijn eentje naar een thermen

Ik heb een drukke dag gehad op het werk. Ik werk in de hulpverlening en heb een paar pittige gesprekken achter de rug met cliënten. Ik ben toe aan ontspannen in een thermen en dit doe ik graag af en toe alleen. Dan trek ik er op uit, met een goed boek mee en verheug ik me op een ontspannen dagje.

Ik kom om een uur of twee aan in het thermen. Het is best druk helaas, maar goed, ik kan toch wel ontspannen want dat weet ik van mezelf. Ik ga eerst onder de douche en begin met baantjes zwemmen in het grote zwembad buiten. Ik zwem drie tot vier keer per week om mijn figuur strak te houden.

Daarna besluit ik een rondje sauna te doen. Mmm, zalig als ik na de sauna in het koude bad stap. Mijn huid tintelt als ik er weer uitkom. Ik voel me loom en ga naar de rustruimte toe met mijn boek. Ik lees een half uurtje en ga daarna weer eens een rondje lopen.

In deze thermen hebben ze een geweldig mooi bad, met zachte, zwoele muziek en mooie lichtjes. Het is een beetje mistig en donker. Je kunt er liggen in het warme water met een steuntje voor je hoofd. Het is een rond bad met aan het voeteneinde een stang. Iedereen ligt dus in het rond. Er liggen ongeveer tien mensen in en ik zoek een vrij plekje. Als ik er lig, realiseer ik me hoe prachtig ik dit bad vind. Het klinkt misschien vreemd, maar het is een plek zoals ik me de hemel voorstel, mocht deze er zijn.

Ik zie naast me een man liggen. Naast hem liggen weer anderen. Ik zie snel dat het wel een leuke man is en hij ligt zalig met zijn ogen gesloten.

Na een minuut of tien raakt zijn voet mijn voet en daar ben ik me direct van bewust. Het voelt een beetje intiem en romantisch merk ik. Dit komt ook wel door de mooie plek waar we liggen. Ik sluit mijn ogen en luister naar de prachtige, rustige muziek.

Ik merk dat zijn voet een beetje heen-en-weer gaat door het klotsende water en hierdoor kriebelen zijn tenen wat tegen mijn voet. Ik merk dat ik het een leuk gevoel vind. Juist door mijn ogen gesloten te houden en zijn voet te voelen, voelt het intiem, maar ook wat onwerkelijk. Ik vraag me af of het per ongeluk gaat wat hij doet of dat hij het met opzet doet.

Op een gegeven moment gaan zijn tenen iets naar mijn onderbeen en ik voel zijn tenen liefkozend, zachtjes bewegen. Ik vind het een zalig gevoel en vraag me steeds meer af of dit ook nog per ongeluk is. Ik houd mijn ogen gesloten en voel me zalig in dit bad. Ik heb mezelf voorgenomen mijn ogen niet meer open te doen en dit te ondergaan. Weer wat later gaat zijn voet weer wat hoger richting mijn bovenbeen. Heel even doe ik mijn ogen tot spleetjes maken om te zien of er nog steeds andere mensen in het bad liggen. Dit is het geval, maar ik laat hem zijn gang gaan.

Ik merk dat ik opgewonden begin te raken. Ik voel spanning in mijn buik en kleine schokjes in mijn kutje. Wat vind ik dit spannend! Zijn voet gaat nog iets hoger en met zijn tenen raakt hij mijn kutje en ik voel ook opeens zijn hand erbij komen. Zowel zijn voet als hand raken mijn kutje en hij gaat met zijn vinger in mijn kutje.

Inmiddels ben ik enorm nat geworden. Ik houd mijn ogen gesloten en geniet van het heen en weer gaan van zijn tenen en hand. Hij vingert me en zijn tenen zorgen nog voor een extra stimulans erbij. Ik geniet ontzettend. Ik heb ook geen idee of anderen het zien. Er wordt niet gepraat in het bad en het zal me eerlijk gezegd ook een zorg zijn of anderen het zien. Ik doe net of ik slaap en dit voelt zeer onschuldig ook.

Oh, jammer hij stopt en ik hoor een vrouw zachtjes iets zeggen naast me. Ik open mijn ogen een heel klein beetje en zie dat er een vrouw naast hem gaat liggen in het bad. Hij is inmiddels gestopt maar houdt zijn voet nog tegen mijn voet. Jammer dat het stopt, denk ik. Hij streelt mijn voet weer met zijn tenen en na een paar minuten verlaten ze beiden het bad. Ik kijk niet, maar geniet nog na. Ik blijf nog een tijdje liggen en daarna ga ik het bad uit. Beiden staan nu te douchen. Ik maak geen oogcontact want dit durf ik niet. Mijn kutje klopt nog na van de spanning.

Ik ga douchen en pak mijn boek weer. Ik besluit om na te gaan genieten in de rustruimte en het gevoel nog even vast te houden. Zelf heb ik ook een vriend, maar hij houdt over het algemeen wel van een spannend verhaal. Ik denk zelfs dat hij opgewonden raakt als ik hem dit morgen vertel. Ik ga vaker alleen naar de sauna vanaf nu. Wat een zalige en spannende ervaring was dit!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *