— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Voor het eerst gebeft

Ik had mijn buurjongen met mijn mond tot een orgasme geholpen en er was een afspraak dat het ook andersom zou gebeuren. Het was inmiddels twee dagen later en ik kon het niet uit mijn hoofd krijgen. Hoe zou het voelen? Ik droomde er al jaren van, maar het leek altijd zo ver weg. Iets wat misschien gebeurt als je heel oud en wijs bent misschien. Niet op je achttiende.

Ik mijmerde over hoe ik het liefst zou willen: zacht likken aan mijn clitoris en met de tong naar binnen, die warmte. De gedachte maakte me gek. Liggend op mijn bed met mijn ogen dicht zag ik het voor me. Ik duwde mijn hand in mijn broek. Uitkijken nu, het zou zonde zijn.

Maar goed, zouden mannen dit nu wel willen? Het is daar niet altijd even schoon en vaak zit er een luchtje aan, toch? Waarschijnlijk schrikt het hem af. Maar ja, andersom schrok ik ook niet. En hij moet eigenlijk wel, ik heb hem ook geholpen!

‘Annelies, telefoon!’, riep mijn moeder. Ik gleed van mijn bed en rende naar de gang om de telefoon over te nemen.

‘Met Tim, hoe is het?’

Een stoot adrenaline vloog door mijn lichaam.

‘Ja, prima, met jou?’

‘Ja goed, heb je nu tijd?’, vroeg Tim.

O wow, gaat het vanavond gebeuren, dat zou gaaf zijn. Maar, ik moet wel schoon zijn daar beneden.

‘Jaaa’, zei ik iets te enthousiast.

‘Uhm over een uurtje?’ Dan kan ik nog even douchen of in bad.

‘Ok!’, zei de buurjongen ook iets te enthousiast, wat mij erg geruststelde. Hij wilde dus ook heel graag!

‘Tot straks’, zei ik iets te gehaast en gooide de hoorn erop.

In bad spreidde ik mijn benen. Het moest wel echt schoon. Dit keer maar wel met zeep. Rozig, en in een nieuwe joggingbroek, liet ik me op mijn bed vallen. Ik dacht aan de sensatie die ik misschien straks zou ervaren. Ik voelde me iets nat worden. Oei, uitkijken, het moet niet nu al te nat zijn, dat vindt hij gek. Ik dacht aan wat anders. Ik zag zijn piemel voor me, die mooie zachte huid, die bloedvaatjes.

Er werd aan de deur geklopt. Buurjongen! Hij liep naar binnen.

‘Doe je de deur op slot?’, vroeg hij.

Een beetje onwennig bleef ik op het bed liggen. Dit is de plek waar het gebeuren moet, maar misschien eerst een beetje praten?.

‘Wil je wel?’, vroeg ik.

‘O ja zeker’, stamelde hij en zijn ogen draaiden naar mijn kruis. ‘Mooi’, dacht ik en wenkte de buurjongen om naast me op bed te komen zitten. Ik pakte maar door en trok mijn broek en onderbroek in een ruk uit en ging weer achterover liggen. De buurjongen staarde naar mijn heerlijk schone kruis.

‘Heb je er wel eens een gezien?’, vroeg ik.

De buurjongen keek me met glinsterende oogjes aan.

‘Ja, op internet enzo, maar niet in het echt.’

Ik giechelde.

‘Waar moet ik beginnen met zoenen?’, vroeg hij.

Hmm, misschien maar rustig aan.

‘Mijn….onderbuik ofzo?’

Ik duwde mijn T-shirt omhoog. De beurjongen knielde naast het bed en duwde zijn lippen net onder mijn navel. Een bliksemschicht van warmte en geilheid bereikte mijn brein.

‘Oooh!’

De buurjongen keek glimlachend omhoog en plaatste een nieuwe warmere en nattere zoen onder mijn navel.

Het was begonnen. Zoen na zoen na zoen op mijn onderbuik en ik kookte van geilheid. Ik voelde een klein stroompje nat lang mijn billen druipen, en hij was niet eens in de buurt. Ik legde mijn hand op zijn haar. De natte zoenen maakten mijn onderbuik een spiegelglad oppervlak. Ik duwde zijn hoofd lichtjes naar beneden. Hij snapte de hint en zoende een weg omlaag. Bij elke nieuwe kus slaakte ik een kreun. De spanning werd enorm.

Straks als hij zijn mond op mijn klit zet, wat zal ik dan wel niet voelen. De gedachte zorgde voor nog meer nat, een nieuwe stroom gleed langs mijn billen op het dekbed.

Buurjongen zoende mijn venusheuvel. De haren deerden hem niet. Hij leek in een soort trance. Zonder twijfel of schroom duwde hij zijn natte lippen en tong op mijn huid. Het werd tijd voor de stap naar de echte focus. Ik plaatste mijn vingers onder zijn kin en duwde hem omhoog. Hij keek me aan. Ik spreidde mijn benen en mijn vulva opende zich. Hij keek vol vuur naar de natte glibberige vouwen huid.

‘Kom maar ertussen zitten’, adviseerde ik hem. Hij klom op bed ging op zijn knieën tussen mijn benen zitten. Ik spreidde mijn benen nog meer.

Even bleef hij staren. Toen boog hij richting mijn vulva. Ik kreunde lichtjes. Waar komen zijn lippen terecht? Precies op mijn klit? Ik hoopte dat ik niet te hard zal schreeuwen. Zijn lippen kwamen weer op mijn pubis terecht. Ik glimlachte. Hij begint weer waar hij geëindigd is. Ik plaatste mijn hand op zijn hoofd. Met lichte druk wees ik hem de weg.Net boven mijn klit stopte hij en keek ophoog. ‘Dat is de plek hè?, vroeg hij.’ Ik knikte met grote ogen.

Hij opende zijn mond, zijn tong hing er iets uit en duwde deze tegen mijn klit. Een grommend geluid kwam uit mijn mond. Dit is magie. Ik draaide mijn bovenbenen naar buiten om meer ruimte te creëren. Een nieuwe zoen volgde. De warmte schoot door mijn lichaam. Ik gooide een arm over mijn gezicht. Voelen, gewoon voelen nu.

Grommend en zuchtend liet ik buurjongen natte zoenen op mijn klit leggen. Ik dacht mijn fantasie over een likkende tong. Zou ik het hem vragen? Hij gaf mij aanwijzingen, toch?

‘Alleen tong, Tim, alleen tong?’, zuchtte ik half vragend en gebiedend. Tim stopte het zoenen en liet alleen zijn tong op mijn klit, zachte likjes volgden en ik was nu in de zevende hemel. De likjes op en rond mijn klit voelden hemels en ik verdronk in een bad van geilheid. Dit mocht van mij uren duren!

De likken kwamen intenser aan en ik voelde dat als hij even zo door ging, ik echt zou klaarkomen. Nog niet. Ik duwde zijn hoofd naar beneden. Hij boog omhoog en keek me aan.

‘Nog even wat lager, Tim?’

Zijn tong gleed tussen mijn lippen. Dit voelde anders, maar net zo intens. Zijn tong drukte in mijn vagina. Dit was fijn.

‘Jaaa, Tim, naar binnen.’

De buurjongen drukte zijn tong nog dieper naar binnen. Ik begon weer te grommen. Dit voelde diep, krachtig en zo ontzettend fijn. Ik boog iets voorover en zette ook mijn andere hand op zijn hoofd om het ritme aan te geven. Langzame diepe tonghalen die diep naar binnen gingen. Dit was zo intens. Ik had geen notie van de tijd. Een hele reeks diepe halen volgden elkaar op. Ik liet zijn hoofd los en liet me achterover vallen. De intense halen en het ritme veranderden niet. Ik verzonk in geilheid en probeerde mijn heupen nog verder naar buiten te draaien. Ik hoopte dat dit uren door zou gaan.

Tim pauzeerde en hij keek wat glazig omhoog. Buiten adem en met een gezicht dat bijna helemaal nat was kijk hij me aan.’

Ooo Tim, dit is heerlijk’, kreunde ik. Veel langer kon hij het niet meer volhouden. Ik legde mijn hand om zijn onderkaak en geleidde zijn mond weer naar mijn klit. Zijn tong wist meteen wat te doen. De heerlijke likjes op en rond mijn klit vervolgden. Ik voelde het komen naderen. Ik liet zijn hoofd los en liet het gebeuren. De likjes kwamen intenser en intenser aan. Langzaam kroop de warmte richting climax. Ik werd onrustig, draaide wat met mijn heupen, trok mijn buik in en boog voorover.

‘Jaaaaa’, gilde ik uit. Diepe intense, schokkende pulsaties warmte en tintelingen vlogen door mijn lichaam. Ik kwam zo intens klaar. Tim leek niet onder de indruk en het beïnvloedde zijn tongenwerk niet. Het klaarkomen doofde uit en kleine schokjes schoten door mijn lichaam bij elk lief likje rond mijn klit.

Ik drukte Tims kin omhoog. Zijn gezicht was een glibberige bedoening. Zuchtend en hijgend kwam hij overeind en liet zich naast me op bed vallen. Ik draaide op mijn zij.

‘Dank je, Tim, dit was zo intens.’

Tim staarde naar het plafond en glimlachte. Dat was voldoende. Ik wist dat hij hier ook van genoten had.

Ik zag dat hij een behoorlijke stijve had. Zijn joggingbroek werd erdoor van zijn onderbuik geduwd. Ik legde mijn hand op zijn stijve. Tim keek me aan. Met een wat onschuldige, vragende blik glimlachte ik. Hij glimlachte terug.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *