— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onder de sterrenhemel

Genietend van een lekker glaasje wijn lig ik tijdens een zwoele zomernacht op mijn ligbed buiten naar de sterrenhemel te kijken. Het is erg warm en benauwd. De lucht is verrassend helder en ik geniet van elke seconde die ik naar boven tuur.

Plots schiet er van links naar rechts een vallende ster over de hemel. Prachtig om te zien hoe de natuur dit mooie showspel voor elkaar krijgt. Een oud gezegde vertelt dat ik dan een wens mag doen. Ik sluit mijn ogen en ga even in mijn gedachten na wat ik nu op het ogenblik het meest zou wensen. De nodige wijn heeft mijn gedachten losjes gemaakt en al snel komen er erotische gedachten bij me op. Ik open mijn ogen weer en zie weer een ster over de hemel schieten. Het gevoel dat ik met de juiste wens in mijn gedachten loop wordt alleen maar sterker.

Ik neem nog een slok wijn, laat me lekker in mijn ligbed zakken en sluit mijn ogen weer. Het is zo warm dat het zweet langs mijn nek tussen mijn borsten loopt. Ik geniet van de lichte tinteling en betrap mezelf erop dat ik heel stiekem mijn wens al door mijn hoofd laat gaan. Mijn lichaamstemperatuur wordt alleen maar hoger en nog meer zweet loopt tussen mijn borsten.

Ik ontdoe me van mijn bovenstuk en wrijf het zweet over mijn borsten uit. Mijn tepels zwellen gelijk op en ik voel een tintelend gevoel onder in mijn buik. Ik knijp lekker in mijn borsten en begin met mijn tepels te spelen. Mijn kutje wordt steeds natter en ik geniet van de gedachten wat er in mijn wens zit. Langzaam glijdt mijn hand naar beneden en ik wrijf over mijn buik en speel met mijn navel terwijl mijn andere hand aan mijn tepel trekt. Ik kreun zachtjes. Ik word met de seconde geiler en geiler en het duurt ook niet lang voordat ik mijn hand in mijn slipje steek en mijn vinger door mijn natte poes trek.

Hmm wat heerlijk nat. Ik haal mijn natte vinger even naar boven, steek hem in mijn mond en zuig er even lekker aan. Zoet en warm smaakt mijn geil, wat ervoor zorgt dat mijn kutje nog natter wordt. Met een sneller beweging ontdoe ik me van mijn slipje, waardoor ik nu helemaal naakt op mijn ligbed onder de sterrenhemel lig. Mijn linkerhand masseert mijn borsten en knijpt erin terwijl mijn rechterhand al lekker mijn klitje aan het verwennen is.

Met een golvende beweging laat ik mijn heupen op en neer meegaan terwijl ik mijn vinger over mijn klit laat gaan. Van tijd tot tijd glijdt mijn vinger in mijn speetje en gaat het bochtje om, om mijn gplekje te raken. Ik kreun steeds harder en wil wat in mijn sappig poesje hebben. Met een graai naar beneden pak ik de fles wijn die er staat waar nog een half glaasje wijn in zit. Door mijn geil gevoel bedenk ik me geen moment en ik schudt de inhoud van de wijn over mijn geil kutje en beweeg de hals van de fles tussen mijn benen. Door de vorm van de hals wordt mijn spleet heerlijk opgerekt en geniet ik intens van elke beweging die ik maak.

Mijn andere hand schiet te hulp en begint mijn klitje te verwennen, terwijl het tempo van de fles steeds sneller en sneller gaat. Het zweet loopt nu in straaltjes langs mijn lichaam en mijn tepels staan rechtop. Het geil loopt langs mijn dijen. Ik hou het niet meer en laat me gaan. Al spuitend kom ik heerlijk klaar en mijn wens draait nog op volle toeren in mijn gedachten. Zo heerlijk. Mijn dijen schudden en ik kan het niet laten om de fles aan mijn mond te zetten en deze langs de hals af te likken.

Mijn ogen zijn nog steeds gesloten, mijn vinger verwent nog even mijn gevoelig klit, en mijn gedachten zijn nog steeds bij mijn wens. Langzaam ontwaak ik uit mijn droomwereld, wel nog intens nagenietend van mijn lekkere uitstapje. Mijn ogen focussen zich weer op de sterrenhemel die boven mij fonkelt.

Zo mooi, zo groot, zo uitgestrekt, en in gedachten hoop ik stiekem dat mijn wens in de toekomst uitkomt. Wie weet, niet alle dromen zijn bedrog. Nog een hele lange tijd blijf ik naakt naar boven kijken. Genietend van de uitzicht, nagenietend van mijn fantasie…hopend dat mijn wens ooit echt uitkomt ..
Angelica

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *