— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het concert, deel 1

Ik opende de deur van het zaaltje en liep voorzichtig naar binnen. Binnen was het donker op wat gekleurde spots na gericht op het podium. Na wat handen geschud te hebben hier en daar werd ik meegenomen naar de kleedkamers. Kleine trap af. Zoals vaker een felverlicht halletje met krappe kamers en grote spiegels. Het was er nog vrij rustig. Ik zocht een plekje voor mijn spullen en de chique outfit. Op zoek naar wat te drinken belandde ik in één van de andere kleedkamers.

Ik zag hem staan met zijn rug naar me toe bij de koffietafel. Hij nipte aan een bekertje, rommelde wat op zijn telefoon, checkte zijn haar in de spiegel. Ik vroeg me net af wat voor geluid ik moest maken om mezelf aan te kondigen of wat ik moest zeggen toen zijn blik de mijne ving in de spiegel. Zijn gezichtsuitdrukking veranderde van geschokt, betrapt in iets onbestemds. Hij scande me van top tot teen, heel onopvallend. Snel draaide hij zich om. Zijn gezicht plooide in die eindeloos heerlijke lach. De rimpeltjes naast zijn ogen. Wat een man.

‘Wat goed om je te zien, Lana! Ik heb je gemist. Wat ben je mooi.’

Hij stond voor me. Even waren we onhandig. Toen toch die omhelzing, een kus op mijn haar. Drie maanden zonder elkaar en daarvóór alleen maar spel en flirten. Echt aanraken was nog een brug te ver geweest. Nu kon ik hem ruiken. Zijn zwarte overhemd tegen mijn wang. Zijn warme adem in mijn haar.

‘Je dacht aan me’ vertelde ik aan zijn oor.

‘Je denkt toch niet dat ik jou kan vergeten?’

Ik keek hem aan. Heel zachtjes veegde hij wat haren uit mijn gezicht.

‘Als jij eens wist wat je allemaal met me doet, dit oude mannenhart…al die opwinding.’

We lachten samen.

‘Je bent wel een hele charmante en knappe oude man.’

Hij lachte nog wat onhandig. Liet me los. Groette één van onze collegae over mijn hoofd.

Omkleden, opmaken, in de vrouwenkleedkamer was het weer een gezellige drukte. De opwinding en zenuwen waren voelbaar. Heerlijke momenten vind ik dat. Stemmen op het podium. Stoelen en plaatsen checken, licht, microfoons. Zijn blik overal. Keurend. Mijn decolleté bewonderend. De lange jurk omsloot mijn zandlopen-figuur naadloos en mijn diepe V-hals was een tikkeltje uitdagend. Een klein beetje kant was te zien, net genoeg om mannen aan het fantaseren te doen slaan.

Hij pakte zijn instrument en repeteerde een paar passages met andere muzikanten. Ik concentreerde me zoveel mogelijk op het doornemen van mijn eigen partijen en de afspraken die om mij heen werden gemaakt. Dan nog even een kort stuk met zijn allen doornemen. Hij voerde aan. Charismatisch als altijd.

Als hij speelde danste zijn lichaam en glommen zijn ogen. Het moment van onze gedeelde melodie. Samen zongen onze instrumenten, ik voelde hem meebewegen op wat ik speelde. Samen ademen. Het voelde alsof hij me optilde in zijn armen en ik wegvloog, voor even. Concentratie Lana! De noten dansten voor mijn ogen….gauw weer terug in de realiteit.

Een halfuur voor aanvang. Alles stond klaar. Snel nam iedereen zijn koffers en losse spullen mee de trap af. Ik schikte mijn kapsel, even een laatste toiletbezoek. Wat praten, wachten. Ik glipte nog even naar boven achter de coulissen om een blik in de zaal te werpen en voor een klein momentje voor mezelf. Donker, rumoer achter de zware gordijnen. Ik zuchtte diep en hield mijn koude handen tegen mijn oververhitte wangen. De combinatie van spanning voor het optreden en mijn opwinding maakte kriebels in mijn buik los.

Ik rook hem voordat ik hem zag. Hij stond schuin voor me tegen de muur in het donker met zijn ogen dicht en zijn hoofd achterover. Ademde diep. Ik voelde me, net als een uur geleden een voyeur. Hij leek verdiept in iets. Opende zijn ogen en keek me met donkere blik aan. Hield zijn hoofd wat schuin. Deze beslissing was aan mij. Mijn hart klopte in mijn keel. De spanning was tastbaar maar heerlijk erotisch geladen en vol verwachting.

Ik overbrugde de afstand met drie grote stappen. Ik legde mijn hand op zijn wang en voelde de stoppeltjes, kriebelde hem zachtjes met een vinger, trok een spoor naar zijn heerlijke mond. Ging op mijn tenen staan en kuste hem heel zacht. Zijn lippen zo warm en zacht. Ik durfde hem eigenlijk niet goed aan te kijken en begroef mijn gezicht in zijn hemd, tegen zijn warme torso, snoof zijn geur op. Voelde zijn armen om mij heen vallen. Hij drukte me tegen zich aan. Pakte me heerlijk stevig vast, zijn handen omlaag naar mijn heupen, mijn billen.

‘Wat doe je met me, meisje’ fluisterde hij in mijn oor.

Ik hoorde hem licht grommen toen hij me omdraaide en tegen de muur aanzette. Zijn been plaatste hij meteen dominant tussen de mijne. Hij pakte me in mijn haar en leidde mijn mond naar de zijne. Niet zacht meer nu. Heerlijke diepe tongzoen, vol vuur. Zijn lichaam hard tegen het mijne. Dit was waar ik al heel lang op hoopte, wat ik in hem dacht te zien. De passie waar ik zo van hield. Ongeremd.

Hij kuste me zachtjes in mijn nek, beet me voorzichtig in mijn oor en duwde zijn been zachtjes tegen me aan. Ik smolt en had moeite om overeind te blijven. Ik liet mijn handen over zijn borst glijden naar zijn billen en trok hem nog steviger tegen me aan. Precies zoals ik hoopte voelde ik nu zijn erectie tegen mijn buik. Ik was verrast door de omvang, liet even plagend mijn hand langs zijn gulp glijden. Kuste hem lang, likte en gaf zachte beetjes in zijn nek. Hij ademde zwaar.

‘Lana, ik wil je, maar niet nu, niet zo, alsjeblieft…laat me even afkoelen…’

Hij klonk dwingend. Ik keek hem aan, lachte verleidelijk en quasi onschuldig.

‘Wat wil je met me doen?’ fluisterde ik.

‘Wil je het echt weten, lieverd?’

‘Ja, vertel me wat je met me wilt doen, nu, alsjeblieft ik verlang naar je!’

‘Ik wil je helemaal, ik wil je vastpakken ik wil je proeven en voelen en likken en laten klaarkomen. Ik wil je hard nemen en zacht, steeds maar weer. Ik wil je geven en ik wil je nemen totdat we uitgeput zijn.’

Even leek hij te aarzelen: ‘Als dat is wat jij wilt en zoekt. En als we dat samen beslissen en allebei onszelf kunnen zijn. Ik verlang enorm naar je maar ik weet ook dat je veel beter kunt krijgen, ik ben niet gek. Je bent de meest sexy vrouw die ik ooit heb ontmoet.’

Hij keek me aan, eerlijk, onomwonden. O mijn god, hij maakte me zo gek van verlangen. Even sloeg ik mijn ogen neer, zocht naar woorden die uiting gaven aan wat ik voelde.

‘Je weet niet wat je met me doet. De passie tussen ons is heel speciaal. Ik weet zeker dat we het samen helemaal geweldig kunnen hebben. Beter dan ooit. En ik weet dat mijn verstand me in de steek laat maar ik wil het ervaren, elke vezel in mijn lichaam wil van je genieten. Daarna zullen we de schade opnemen en eerlijk praten. Maar twijfel niet over mijn bedoelingen. Ik val op je, vind je een heerlijke man en ik vind het echt ongelooflijk dat ik dit met je deel, nu.’

Hij kuste me zacht, keek me lief aan, helemaal open. Ontroerend vond ik dat. De macho-man, de charismatische putter zo puur. Het geluid van de kunstmatige gong gaf aan dat het inmiddels vijf minuten voor aanvang was. Zuchtend lieten we elkaar los.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *