— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De fabriekshal, deel 8

Het moest niet veel gekker worden, op deze doordeweekse werkdag. Maar dat werd het wel.

Misty handen zaten aan mijn billen. Ik voelde haar vingers langs Ricks pompende knuppel naar mijn gevoelige klitje reiken. Ik voelde opbouw van een ander orgasme in mijn onderlijf. Ricks pik werd opeens uit mijn drijfnatte spleet getrokken. Sabbelende geluiden verraadden dat ze hem aan het aflikken was. Mijn kutje kalmeerde even en ik zoog dapper door aan Johns omvangrijke stijve.

John kickte wel op mijn wiebelende grote tieten met de witte bikiniaftekening rond mijn gezwollen roze tepels. Ik liet spuug tussen mijn tieten lopen en drukte zijn warme jongeheer er lekker tussen. Met mijn handen drukte ik mijn borsten tegen elkaar totdat mijn tepels elkaar bijna raakten. Zijn paarse eikel floepte heen en weer in het spleetje tussen mijn zachte tieten. Zijn kale balzak schoof ritmisch lang mijn lichaam. Af en toe nam ik zijn stijverik in mijn mond om hem weer lekker nat te maken. Dan neukte hij mij weer met veel gekreun tussen mijn zachte uiers. Ik voelde mij in control bij John. Een ultiem gevoel van vrouwelijkheid. Maar Misty had natuurlijk nog iets voor mij in petto…

John tilde mij met gemak op. Donkere aders liepen over zijn enorme gespannen biceps. Hij liep om het rek heen en positioneerde mij met mijn billen op de onderste legger. Mijn armen sloeg ik om de bovenste legger. Mijn kont werd wat naar achteren getrokken. Mijn kut was nu erg toegankelijk. Mijn tieten bengelden naar voren. Misty likte onmiddellijk mijn openstaande spleet. Toen voelde ik Rick weer binnendringen. Een man geeft je dat fijne gevulde gevoel in je onderlichaam. Hij stootte gelijk diep in mij en kneedde mijn verlangende borsten.

“Ok, Ingrid laat zien hoe geil je bent” hijgde hij in mijn oor.

Ik was inmiddels supergeil, dus ik liet mij met overgave in het rek neuken. Meer kon ik niet echt want zelfs met mijn lange benen kon ik de grond in deze houding niet raken, hetgeen maar goed was want die lange laarzen waren een marteling om op te staan.

Misty werd door John flink geneukt en liet dat horen. Maar ze kon het als zo vaak al vandaag, weer niet laten om zich met mij te bemoeien. Ik was net op weg naar een mega-orgasme toen zij zich weer meldde. Kusjes op mijn mond en aan mijn tepels vormden het inleidend deel van een perfide plan. Toen ging het richting Rick, ook daar tongzoenen en likjes aan zijn tepeltjes.

Toen verschoof de aandacht naar mijn billen en mijn kut, terwijl Rick gewoon doorstootte en ik steeds verder weggleed in golven van genot. Een extra scheut van genot ging door mijn onderlijf toen ik een warme natte tong langs mijn anus voelde strijken. Een paar keer werd dat herhaald totdat Rick zijn penis uit mijn grotje liet glijden en ik tot mijn verbijstering zijn natte eikel tegen mijn sterretje voelde. Misty geleidde zijn stijve pik en niet lang daarna voelde ik zijn gladde harde eikel in mijn strakke kontje binnendringen.

Dit had nog nooit iemand bij mij durven doen. Ik voelde mijn sluitspier zich als een manchet om zijn schacht sluiten achter de rand van zijn eikel. Het oprekken van mijn gaatje voelde een beetje branderig. Misty spuugde nog eens extra op mijn poepertje, ik ontspande mijn kontspier en toen begon Rick zijn eikel heen en weer in het zeer strakke gladde gaatje te bewegen. Het gevoel werd lekkerder en lekkerder.

Ze kwam weer voor me staan en vroeg: “Daar was je zeker nog maagd, hè Ingrid. Voel je dat het daar lekker is?”

Op mijn bevestigend gekreun zei ze dat ik me nu helemaal moest laten gaan. Ze moest diep bukken om met haar hand naar mijn verlaten natte spleet te reiken. Dat gaf John de gelegenheid om haar van achteren te nemen. Maar ik werd heerlijk gevingerd terwijl ik van achteren een heel nieuwe gevoelservaring kreeg. Er leek nog maar weinig nodig om mij te laten exploderen.

John had een ongelooflijk geile blik in zijn ogen terwijl hij Misty diep neukte. Eerst kwijlde hij over haar lekkere wiebelende billen en dan gluurde hij weer in de richting van mijn schuddende, bezwete tieten. Hij trok op een zeker moment zijn enorme natte leuter uit haar poesje. Toen drukte hij recht onder mijn neus die glimmende paal tegen haar sterretje. Ik zag de dikke eikel een kleine centimeter in haar elastische aarsje binnendringen. Toen verdween zijn hele eikel bij haar naar binnen. Ze werd letterlijk anaal gepaald, en zo zag het er ook uit.

Ik had nog nooit zoiets van dichtbij gezien en het wond me zo op dat ik over het randje ging. Vanuit mijn binnengedrongen anusje schoten golven van genot en allerlei prikkelingen door mij heen. Ik klampte mij vast en schreeuwde het uit van genot. Dit was intenser dan alles wat in eerder had beleefd. Ik spande alles, krampte, rilde en gilde. Ongelooflijk, wat een ervaring. Ik kneep natuurlijk met mijn sluitspier in Ricks gespannen piemel. Hij trok zijn leuter uit mijn kont en begon warm sperma over mijn billen te spuiten.

Mijn orgasme maakte een doorstart. Ik spande opnieuw mijn onderlijf en zalige gevoelsscheuten gingen door mijn wellustige lichaam. Eindelijk schoof ik slap van de legger af en stond nog een zeker een minuut aan mijn kut te wrijven om van de laatste rillingen van intens genot te genieten. Rick stond ook nog aan zijn pik te trekken. Misty werd nog hevig opgerekt door John en vingerde zich naar haar orgasme toe.

Ik realiseerde mij opeens wat John eigenlijk wilde. Ik ging op mijn knieën op de betonnen vloer en offreerde mijn borsten. John trok onmiddellijk zijn leuter uit Misty’s kontje en richtte zijn dikke eikel op het spleetje tussen mijn bezwete tieten. Hij trok een paar keer flink aan zijn piemel. Zijn grote paarse eikel wipte getergd op en neer. Het tuitje opende zich en een dikke witte druppel verscheen, onmiddellijk gevolgd door een paar krachtige dikke stralen sperma, kletsend op mijn tieten. Ik drukte gelijk zijn ejaculerende lul tussen mijn zachte uiers en hij neukte er net zo lang tussen tot zijn geurende lul alles had uitgebraakt en zijn gekreun en gegrom ophield. Ik liet zijn natte lul nog langs mijn tepels spelen en dat leverde dankbaar gebrom op.

Toen viel Misty in mijn armen en gleden haar borsten tegen de mijne zodat haar tieten na verloop van tijd ook plakten van de sperma. Er werd nog druk gefilmd maar dat interesseerde mij allang niet meer. Ik kon mij niet herinneren zo intens gekust te hebben dan met deze prachtige meid met haar zachte mond en ongelooflijke erotische persoonlijkheid. Wat een ervaring!

Maar helaas. De dagelijkse werkelijkheid drong zich met enige vertraging zonder medelijden aan mij op. Het was een beetje als opstaan op maandag morgen. Ik ging op zoek naar mijn kleren. Misty hielp mij die vreselijke laarzen uit te trekken en mij met tissues wat te fatsoeneren. Ze borstelde mijn haar weer enigszins in model. Ik trok mijn rok en jasje aan over mijn blote lijf. Blouse en slipje hield ik in de hand en zou ik in de auto gooien. Ik moest langs huis rijden om te douchen. Ik kon toch moeilijk zo naar kantoor terug.

En Rick? Hij bleek toch onverwacht goed voor zijn woord. In de middag eindelijk op kantoor aangekomen lag er een getekend voorlopig huurcontract voor zes maanden. In een aparte envelop vond ik vijfduizend euro met een kaartje met zijn telefoonnummer. Ik heb hem niet meer teruggezien en heb de film uiteindelijk nooit bekeken. Ik zit nog steeds te dubben of ik ooit Ricks nummer zal bellen. Ik droom nog wel van Misty. Ik weet niet eens of dat haar echte naam is. Waarschijnlijk niet. Maar dat kan ik haar op zich niet kwalijk nemen, want mijn naam is immers ook niet Ingrid maar:
Annette.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *