— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het pokertoernooi, deel 1

“Vorige week had je zo goed gespeeld Denise. Ik had niet verwacht dat je zo glorieus zou winnen. Je had ons niet verteld dat je zo goed kon pokeren. Denk je dat je vanavond ook weer mee wilt doen?”

Hier hoefde Denise niet lang over na te denken. Vorige week had ze na een lange avond het toernooi gewonnen en daarmee 200 euro. Dit smaakte naar meer. Hoewel het de eerste keer was dat ze op kantoor had meegespeeld, was het zeker niet de eerste keer dat ze had gepokerd. Dit hadden haar collega’s niet verwacht en haar schromelijk onderschat. Het voordeel had ze volledig uitgebuit en drie uur later had ze alle collega’s blut gespeeld. Het waren er twintig, waarvan drie vrouwen die de regels nog niet kenden, maar meer voor de lol meededen.

Vanavond zou ze beter moeten oppassen. Haar collega’s kende haar talenten nu en het zou waarschijnlijk niet zo gemakkelijk als vorige keer worden. De 200 euro die ze vorige week gewonnen had zou ze besteden om iets te kopen dat haar collega’s duidelijk zou maken dat ze vanavond weer zou winnen.

De ochtend was soepeltjes voorbijgegaan, vrijdag was het altijd rustiger. Plotseling wist Denise wat ze zou kopen van het prijzengeld. Een opvallend jurkje, dat haar collega’s uit hun concentratie zou halen. Het was gelukkig net pauze. Snel liep ze naar een sjieke kledingzaak. Hier moest ze wel slagen. Snel doorzocht ze de rekken, maar kon niks vinden.

Een jonge vrouw kwam op haar af.

“Kan ik u helpen, mevrouw?”

“Zekers, ik zoek iets moois dat overwinning uitstraalt. Ik heb een pokertoernooi vanavond en wil duidelijk maken dat ik ga winnen.”

“Daar hebben we wel wat voor. Ik heb hier een jurkje dat van zijde gemaakt lijkt te zijn, maar het is elastisch en sluit mooi aan op uw lichaam. Ik heb verschillende kleuren. Zwart zou mooi staan bij uw blonde haar.”

Toen Denise het jurkje aandeed voelde ze direct al hoe lekker het zat. De stof was heel licht en glad. Bijna onvoelbaar streelde het haar huid. In de spiegel was het effect nog mooier. Met name haar billen kwamen goed tot haar recht. Ze moest alleen ook ander ondergoed kopen, want dit was te goed zichtbaar. Op de weg naar buiten pakte ze een klein tangaslipje in haar maat en ook een bh, die niet zichtbaar zou zijn, en rekende af.

De pauze was net voorbij toen ze weer op kantoor kwam. Tevreden met haar aankopen ging ze weer aan het werk. Net als de ochtend verliep de middag ook rustig en voordat ze er erg in had was het vijf uur.

Denise besloot om zich eerst om te kleden en dan wat te gaan eten. Zo kon ze gelijk zien of het jurkje het gewenste effect had. Omkleden in het toilet was wel wat lastig, maar niet veel later had ze dan toch haar jurkje aan. Toen ze in de spiegel keek zag ze tot haar schrik dat de tangaslip nog duidelijker zichtbaar was dan haar andere slip. Ze draaide zich een paar keer om, maar kon er niets meer van maken. Dit was niet mooi zo. Het jurkje sloot mooi aan over haar billen, maar de slip was veel te duidelijk zichtbaar. Na enig aarzelen besloot Denise dan toch maar de tanga uit te doen. Ze bekeek zichzelf opnieuw in de spiegel. Dit zag er goed uit, precies zoals ze gehoopt had. De beha was gelukkig wel goed. Ze kon natuurlijk niet met een jurkje aankomen waar haar tepels door te zien waren.

In de spiegel in de lift zag Denise opnieuw hoe mooi of dat ze was. Het idee dat ze zonder slip de stad in zou gaan wond haar op.

Buiten aangekomen scheen het zonnetje prettig op haar huid. Ze hoefde niet ver te lopen naar de broodjeszaak, maar bij elke stap kroop haar jurkje een klein stukje omhoog. Elke tien stappen moest ze het jurkje weer naar beneden schuiven om te voorkomen dat haar billen zichtbaar zouden worden. In de kledingzaak had ze dit niet doorgehad, omdat ze daar niet had rondgelopen in het jurkje. Gelukkig hoefde ze vanavond met het pokeren ook niet te lopen, dus het zou waarschijnlijk geen probleem zijn.

Denise kocht twee broodjes en een kop koffie en rekende af. Terwijl ze terugliep realiseerde ze zich opeens dat ze geen handen vrij meer had om haar jurkje weer naar beneden te schuiven. Het koele briesje dat ze tussen haar benen voelde maakte duidelijk dat dit nu toch echt wel nodig was. Angstig bukte ze snel om de koffie en de broodjes op de grond te zetten. Het jurkje glipte omhoog en Denise stond voorovergebogen in haar blote kont op straat. Een jonge man die vlak achter haar liep sloeg op haar blote billen en liep lachend verder. Met een rode kop trok ze haar jurkje snel naar beneden, liet haar koffie staan en maakte dat ze op kantoor kwam.

Op kantoor aangekomen at ze snel de broodjes op en bedacht dat het jurkje in ieder geval wel de aandacht had getrokken. Hopelijk zou het haar vanavond ook helpen.

Denise was mooi op tijd toen ze de kantine binnenliep. Ze kon duidelijk zien dat iedereen haar binnenkomst had opgemerkt. Met name het mannelijk personeel leek zeer geïnteresseerd. Haar doel was bereikt. Met minder concentratie zouden ze slechter spelen en Denise meer kans geven om opnieuw te winnen.

“Dit jurkje heb ik van de vorige prijs gekocht. Ik weet al wat ik van de volgende ga kopen”, grapte ze.

“Als je met zulke geile jurkjes blijft komen mag je alle keren winnen”, antwoordde Ed ondeugend.

Dit had Denise niet verwacht, maar stiekem genoot ze wel van de aandacht. Gelukkig begon ze niet te blozen en kon ze cool blijven, anders was alle moeite voor niks geweest.

Nadat iedereen een drankje had gepakt en z’n plekje aan de juiste tafel had gevonden begon het toernooi. Het duurde niet lang voordat Denise weer de lead had genomen en na twee uurtjes speelde ze alweer aan de finaletafel met alleen nog maar Ed. De rest van het personeel stond gespannen te kijken wie er zou gaan winnen. Ed had aanzienlijk meer fiches en Denise bedacht dat grondige maatregelen nodig waren.

“Kunnen we een kleine pauze inlassen, Ed? Ik moet even naar de wc.”

Zonder het antwoord af te wachten stapte ze op en liep richting de wc’s. Zoals ze wist kwam haar jurkje bij elke stap een stukje omhoog en toen Denise de deur bereikte waren haar billen bijna zichtbaar. Het mannelijk personeel begon te fluiten. Juist voordat ze de deur bereikte trok ze haar jurkje glad. In het toilet deed de ze bh af. De fijne stof gleed over haar blote borsten en Denise voelde hoe ze opgewonden raakte. Haar tepels werden enigszins zichtbaar door de dunne stof. Dit zou zeker voor afleiding zorgen.

Toen Denise weer plaats nam was de verandering niet onopgemerkt gebleven. Ed had een goed uitzicht op haar borsten en kon haar tepels zeker zien.

“Zo zit je jurkje nog mooier, weet je zeker dat je niet nog een stukje moet lopen? Misschien nog keer naar het toilet moet?”

“Nee, nee”, lachte Denise. “Maar een drankje kan ik nog wel gebruiken.”

Ze stond op en liep naar de bar. De afstand was iets verder dan naar de deur. Langzaam zette ze elke stap, wiegde een beetje met haar heupen en genoot van de blikken van de collega’s. Net voor ze de bar bereikte trok ze haar jurkje opnieuw glad. Toen ze zich omdraaide zag ze de teleurgestelde blikken. De weg terug, bewoog Denise net zo uitdagend maar liet haar jurkje omhoog kruipen tot ze bij de tafel aankwam. Haar kutje was nog net niet zichtbaar. Ze hoorde collega’s zachtjes kreunen en Ed was ook zichtbaar opgewonden.

Het volgende partijtje won Denise gemakkelijk, maar Ed liet zich niet zo gemakkelijk uit het veld slaan en won opnieuw een paar partijtjes. Hier was meer voor nodig. ‘Per ongeluk’ liet Denise een stapeltje van haar fiches op de grond, onder de tafel, rollen. Snel kroop ze onder de tafel. Haar jurkje spande zich nog strakker om haar billen en ze voelde hoe de stof zelfs tegen haar kutje aandrukte. Dit moest een prachtig gezicht zijn voor haar collega’s, maar hielp natuurlijk niet om Ed van slag te brengen. Ze kroop onder de tafel vandaan en opnieuw naast hem onder de tafel. Nu moest hij wel een heel goed zicht hebben. Ze kromde haar rug nog eens extra, zodat haar kont nog beter zichtbaar was.

Plotseling voelde ze een hand over haar kutje en billen gaan, waarbij een of twee vingers door haar bilnaad gleden. Dit had ze niet verwacht. Dat hij dit durfde met alle collega’s erbij.

“Zo’n een mooi achterwerk smeekt om aangeraakt te worden, denken jullie ook niet?”

Collega’s lachten en met een blos op haar wangen kwam Denise weer snel onder de tafel vandaan. In ieder geval had ze al haar fiches weer terug.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *