— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Geboeid, deel 1

Met een handige beweging sluit hij de gespen van de zwarte leren handboeien. Daarna bevestigt hij ze aan elkaar en gebaart dat ze haar handen boven haar hoofd moet strekken. De zware ketting rinkelt en glijdt in een van de haken aan het plafond. Bij elke handeling beperkt hij haar bewegingsvrijheid. Hij loopt naar de pluche roze bank en komt terug met een blinddoek. Ze kijkt hem nog een laatste keer aan, dan wordt het donker.
‘Ik ga even douchen,‘ zijn adem streelt haar gezicht. ’weet je hoe geil het is als ik er aan denk dat je hier zo op mij wacht?’ Ze voelt hoe zijn handen haar armen nog teder strelen. Zijn stappen klinken op de houten vloer, de deur piept in zijn schanieren en dan is het stil.

‘Mama, weet je waar mijn fietssleuteltje is?’ Met zijn jas half aan en overslaande stem staat haar zoon in de deuropening.
‘Mam, waar is mijn fietssleuteltje?’ Hij trommelt met zijn vingers tegen de deurpost. Ze kijkt hem aan.
‘Hoe moet ik dat nou weten schat? Waar je hem neergelegd hebt misschien?’
‘Doe niet zo flauw, ik ben al laat.’
‘En dus? Misschien moet je beter op je spullen passen? Of eerder weggaan?’ Ze schudt haar hoofd en haar lange rood gelakte nagels zweven boven het scherm van haar smartphone.
‘Kun je misschien even helpen zoeken? Jij ook altijd met je geapp.’
‘Pardon? Moet je horen wie het zegt. Jij kon je zeker niet losrukken van je playstation.’ Hij draait zich om en stormt de trap weer op. Ze laat de telefoon in haar tas glijden. Haar berichtje aan Marc moet maar even wachten.
‘Kijk eens wat ik gevonden heb?’ Met grote passen dendert hij de trap af.
‘Waar waren ze? Dank je wel mama.’ Hij geeft haar een zoen en nog voor ze hem achterna kan roepen dat hij voorzichtig moet zijn valt de deur met een harde klap achter hem dicht. Ze zucht.

Sinds een paar weken schrijft ze met Marc en vanavond gaat ze voor het eerst naar hem toe. Wat begon als zoektocht naar een partner via een datingsite kreeg al snel een heel andere tint. Marc is kunstenaar, hij schildert en heeft gevraagd of ze model voor hem wil zitten. Hij heeft een mooie stem en stiekem hoopt ze dat zijn interesse toch ook een beetje naar haar uitgaat en niet alleen naar het feit dat ze zijn model wordt.

Ze pakt haar tas en trekt haar rok recht, werpt een blik in de spiegel en opent de bovenste twee knoopjes van haar blouse. De welving van haar borsten worden zichtbaar. Ze tuit haar lippen. Ze is tevreden met wat ze ziet.

Met een glimlach leest hij haar berichtje. Xandra is een volwassen rijpe vrouw die weet wat ze wil. Toch proeft hij haar kwetsbaarheid. Ze is nieuwsgierig en terughoudend tegelijk.
‘Ik zou je als model willen hebben. Je hebt mijn werk gezien. Je weet wat ik maak, daarin ben ik transparant en open.’
‘Graag,’ had ze geantwoord.
‘Weet waar je aan begint.’
‘Nee, ik weet niet waar ik aan begin.’ Hij was verrast door haar antwoord.
‘Ik ben nieuwsgierig en wil mijn grenzen verleggen. Ik doe niets tegen mijn zin. Mocht het niet bevallen dan blijft het bij een keer. Kun je daarmee leven?’
‘Ja natuurlijk, dat is prima.’ Hij heeft foto’s van haar gezien en ze heeft een uitgesproken mimiek. Ze is mooi rond, heeft volle borsten. De rest van haar lijf krijgt hij vanavond te zien. Alleen bij dat idee al voelt hij hoe hard hij wordt.
Hij laat zijn mobiele telefoon in de zak van zijn stofjas glijden. Op het doek waar hij mee bezig is, zijn de contouren van een man en een vrouw te herkennen. Hij kijkt naar de roze pluche bank in het midden van zijn atelier. Daar liggen de attributen die horen bij zijn andere passie. Een opdracht, maanden geleden, heeft geleid tot deze nieuwe passie, deze nieuwe levenswijze. Hij had nooit gedacht dat er op het gebied van genot nog zoveel te ontdekken viel.

Het is hectisch geweest vanmorgen. Xandra is druk met het verdelen van de taken aan haar personeel. Ze stuurt, coördineert, onderhandelt met nieuwe klanten. Haar personeel werkt hard, net als zijzelf.
‘Jasmijn, wil je de heer Schoko van Shido bellen? De deadline was tien minuten geleden. Ik wil weten of hij bereid is te investeren.’ Jasmijn kijkt op en fronst.
‘Nu Jasmijn, dat verslag maak je straks maar af.’ Haar dominante kant maakt dat ze een succesvolle zakenvrouw geworden is. Haar succes biedt haar een leven vol luxe, samen met haar zoon. Zodra ze echter in haar auto stapt en naar huis rijdt, vindt er een metamorfose plaats. Dan wordt ze moeder. Hoewel ze thuis ook de touwtjes in handen heeft, probeert ze haar zestien jarige zoon zijn eigen beslissingen te laten nemen. Soms zou ze willen dat er iemand was met wie ze haar leven kon delen. Het lukt maar niet een geschikte partner te vinden. Iemand tegen wie ze ’s avonds veilig aan kan kruipen. Tot nu toe heeft ze geen enkele man gevonden die haar gelijke is. Een man die haar in kan tomen op een manier die van respect getuigt. Het lijkt alsof de mannen bang voor haar zijn. Zoeken doet ze al lang niet meer. Zo af en toe belandt ze in bed met een lekkere vent. De laatste keer is alweer maanden geleden. Ze denkt aan Tom. Hij was een heerlijke minnaar. Dan gaan haar gedachten naar Marc. Ze voelt dat hij haar iets bijzonders te bieden heeft. Vanavond poseert ze voor hem. Ze wrijft over haar panty’s, ze moet haar benen scheren, haar oksels, haar schaamstreek. Ze ademt diep in en voelt hoe nat ze wordt.

Voor hij de kamer uitloopt kijkt hij nog een keer achterom. De zware ketting trekt haar omhoog. Haar polsen zijn gevangen in de boeien. Haar zwarte lingeriesetje heeft een kanten bh en de tepels van haar borsten zijn vol en hard. De jarretels houden haar kousen op. Haar knielaarzen met hoge hakken complementeren het geheel. Zonder haar eerder te hebben aangeraakt kent hij iedere centimeter van haar lijf.

Ze had voor hem geposeerd in dezelfde houding als dat ze nu stond. Hij betrapte zichzelf erop dat ze hem opwond, telkens als ze weerloos aan het plafond hing. Ze hadden veel gepraat en zijn passie voor de BDSM fascineerde haar.
‘Marc, waarom vind je het zo opwindend dit spel te spelen?’
‘Het is een rol die ik speel. In mijn dagelijkse leven ben ik niet dominant. Ik heb ontdekt dat ik de Dom wil zijn. Je zult merken dat wanneer je de sub bent, vastgebonden en geblinddoekt, je andere zintuigen zich tot het uiterste spitsen.’ Ze had geknikt.
‘En als je de Dom bent? Wat is dan de kick?’ Ze hield haar hoofd schuin en keek hem vragend aan.
‘Ik heb dus blijkbaar een dominante kant. Als ik deze kant in mijn dagelijks leven een rol zou laten spelen, dan zou ik nooit kunnen functioneren. Nu kan ik dat in dit rollenspel uiten.’ Hier pauzeert hij.
‘Er moet vertrouwen en respect naar elkaar zijn. Xandra, het is belangrijk dat je voor jezelf uitzoekt wat je prettig vindt. Wat je opwindt. Als je iets niet fijn vindt dan heb je er geen plezier aan. Onthoudt vooral dat het een uiting van liefde is.’ Hij kijkt haar aan. Ze is een mooie sensuele vrouw.
‘Als je wilt dan geef ik je je eerste pijnloze behandeling.’ Ze had geknikt.
‘Graag.’

Ze hoorde hem in de verte rommelen. Het parket kraakte onder zijn voeten. Roerloos hing ze daar, wachtend op wat er komen ging. Ondanks het duister wist dat hij naast haar stond, ze voelde zijn warmte en hoorde zijn ademhaling. Over haar armen trok een vochtig koud spoor. Het kriebelde en kroop omlaag via haar hals tussen haar borsten. Zijn vingers volgden het natte spoor. Hij streelde haar kanten slip. Een ongekende sensatie golfde door haar lichaam. Haar warme huid werd verrast door de kou en het vocht. Haar adem stokte. Met de resten van het ijsblokje wreef hij over haar lippen. Ze opende haar mond en gulzig zoog ze het vocht naar binnen.

Dat was het voorproefje geweest. Nu begint het spel pas echt. Marc had gezegd dat hij voorzichtig zou zijn. Stapje voor stapje zou hij haar laten kennismaken met zijn passie. Zijn boxershort staat gespannen en de vochtplek wordt steeds groter. Onder de douche kan hij zich bijna niet bedwingen. Met een paar flinke handbewegingen kan hij zichzelf klaarmaken. Maar nee, dat bewaart hij voor straks, voor haar. De rollen zijn verdeeld en ze kan geen kant op. Hoe zal ze reageren? Hun codewoord is ‘rood.’
‘Als er iets is, dan noem je dat codewoord, dan lassen we een pauze in en stappen we even uit onze rol, alleen hoop ik niet dat je dat bij de eerste klap al zult roepen!’ Ze had haar wenkbrauwen opgetrokken.
‘Wat dacht je zelf?’
‘Goed zo, dat had ik ook niet verwacht.’
Hij droogt zich af en trekt alleen een lange broek aan. Met moeite krijgt hij de rits dicht. Eindelijk mag hij op haar billen slaan, in haar tepels knijpen en zijn andere werktuigen gebruiken. Verrast ziet hij hoe ze van positie veranderd is. Ze heeft haar gezicht in de richting van de deur gedraaid. Haar knieën zijn licht gebogen, met een voet staat ze plat op de grond en met haar andere steunt ze op haar voorvoet, klaar om…..ja om wat? Om zichzelf te verdedigen? Hij loopt naar haar toe en streelt haar armen, schuift haar kanten hipster opzij.
‘Toen je voor mij poseerde wilde ik je al op je billen slaan.’
‘Echt?’
‘Echt.’ Hij legt zijn handen op haar heupen en trekt haar naar achteren.
‘Dat ziet er megageil uit.’

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *