— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zin

Ze droeg haar onderhuidse verlangen de hele dag met zich mee.
En ’s avonds had ze naar een warm geurend bad verlangd: om alleen te zijn met zichzelf, haar kriebeling en het water.

Ze had enkele theelichtjes aangestoken en met het water dat schuimend het bad vulde, was ook haar onderstroom weer in beweging gekomen.
Ze had wat ze droeg, eerder van haar huid laten glijden dan dat ze het uittrok.
En toen ze bij haar ondergoed kwam, was ze gestopt. Het transparante setje had ze onaangeroerd gelaten. En zo gleed ze door het schuim het water in.

Ze had loom en lui haar vingertoppen langs haar cups laten dwalen. Eerst links en later rechts had ze het schouderbandje naar haar bovenarm laten glijden en had er vervolgens haar arm uit getrokken. En ze genoot van de sensualiteit die het haar bracht. Op zoek naar tepels, hadden haar vingers de natte stof van haar borsten gepeld en haar tepels tot leven gewekt. Nadat ze twee kogeltjes tussen schuim waren, had ze haar handen onder de bh geschoven die nog om haar borst lag. Alsof het een slip was, had ze hem afgestroopt: over haar buik en haar heupen, haar billen en haar dijen tot aan haar voeten. En met haar rechtervoet had ze de natte stof aan haar linkerhand aangeboden, die het natte vodje vervolgens nonchalant naast haar op de vloer had gedropt, waarna haar hand weer onder het schuim gleed.

Naar haar buik, waar ook haar andere hand was, cirkelend over haar vel tot ze langs de bovenrand van haar slipje gleden. Haar vingers verkenden haar venusheuvel over de ragfijne stof van haar slipje. Nergens voelde ze een haartje dat door de stof priemde. Er waren slechts zachtheid en huidtintels die haar vingers volgden. Ze gleden verder langs haar liezen en kropen vluchtig enkele millimeter diep onder de randen van haar slipje. Ze betasten, over de stof heen, haar schaamlippen, nog ingepakt in haar kruisje. En het gaf haar zin het eerste nog weeë gevoel van lust.

Ze draaide de kraan weer open, liet het water even op temperatuur komen en bracht haar heupen onder de kraan, duwde haar bekken omhoog en liet de straal over haar kruisje lopen. Ze zette de kraan op volle kracht en liet het water over haar kutje kletteren. Ze voelde hoe haar lust opkwam en trok haar kruisje opzij om het water vrij spel te geven. Het water dreef haar schaamlippen uit elkaar als werden ze een ravijn waardoor een bergrivier zich naar beneden stortte. “Les Gorges de la Femme,” flitste even glimlachend door haar gedachten en ze liet het water vol over haar klitje denderen. Ze genoot van de warmte, de kracht, de werveling en de opwinding. Ze liet zich meedrijven tot net op het punt dat haar lust dreigde om te slaan in drang naar bevrediging.

Ze trok haar heupen terug, duwde de kraan dicht en draaide de afvoer open. Ze zag hoe het water wegliep en het schuim in vlokken achterbleef op haar huid. Ze sproeide de vlokken van haar lijf, stapte uit bad en draaide haar lijf bevallig in de warme handdoek. Ze greep naar de fles zoetgeurende bodylotion, zette haar voet op de badrand en wreef de fluweelzachte emulsie in haar bovenbeen. Ze wreef elke centimeter van haar lichaam in en nam daarvoor haar tijd als wilde ze geen enkele sensatie missen van haar gladde vingers en de streelzachte lotion op haar huid. Ze bleef wat langer hangen waar haar vlees zacht, warm en willend was, rond haar tepels en in de driehoek tussen haar benen.

Het leek wel of haar lichaam straalde toen ze met trotse tred van haar badkamer naar haar dressing liep. Ze koos een setje dat verwant was aan hetgene dat ze in de badkamer had achtergelaten. Zorgvuldig legde ze de stof om haar borsten en haar billen. Daarover kwam een soepelvallende halflange rok met een mooie split vooraan. En na een lichte aarzeling ging ze voor een al even soepel bloesje met een stevige halsuitsnijding. Eentje uit de categorie ‘niet geschikt voor het werk’: ze zou bij haar klanten alleen maar tot verkeerde inzichten leiden. Ze bekeek zichzelf nog even uitgebreid in haar spiegel en zag hoe haar handen haast wellustig langs al haar vormen gleden. En terwijl ze van haar dressing naar de living liep, wist ze dat haar lichaam vanavond zou krijgen wat het hebben wou.

Maar niet te overhaast. Ze wou het eerst nog wat verder laten sudderen, wat wegdromen in haar zetel en beelden zien in haar hoofd, beelden van verlangen en lust. Genieten van haar broeierigheid, met haar handen die nu en dan meer dan steels over haar lijf dwaalden.

Lang had ze er niet echt gezeten in haar stoell. Net zo lang tot een onzichtbare hand haar als het ware naar de keuken had gedreven. Ze was nog even in de waan geweest dat ze zin gekregen had in een of andere zoetigheid om in haar mond te steken. Tot ze besefte dat ze geen kast opentrok, maar dat ze wel met haar rug tegen de voorraadkast leunde en met gesloten ogen over haar rok haar dijen streelde.

Ze waren omhoog gegaan, haar handen, en hadden de halsopening van haar bloes in een ruk onder haar borsten getrokken, haar nog perfect ingepakte borsten blootgevend. Maar in haast dezelfde beweging nog moest ook die stof er aan geloven, zodat haar borsten volledig vrij kwamen hangen. Daarna hadden handen weer de stof op haar dijen gezocht, koortsiger reeds dan daarnet. En ze hadden haar rok opgeschort tot boven haar slip, de welving van haar buik half zichtbaar. Haar ene hand hield haar rok hoog. Haar andere hand gleed haar slipje in, zonder de minste aarzeling en met duidelijke drang. Haar lust had haar in haar greep. Zonder omwegen bewerkten haar vingers haar klitje, ze voelde hoe hitte haar op de wangen sloeg, hoe het kloppen en knijpen van haar kutje haar opkomend orgasme aankondigde.

Met verwilderde ogen keek ze op en zag haar reflectie in het venster, dat zwart kleurde door het duister daar buiten. En daar in het duister, zittend op het muurtje aan de overkant van het terras, ‘zag’ ze hem, kijkend naar haar. Naar haar wijdbeens staande halve naaktheid en naar de overgave aan haar geilheid, naar haar bloot deinende borsten en haar woelende vingers…

Zijn blik die dwars door haar lijf ging, zoals alleen zijn blik dat kon, de begeerte die daarbij uit zijn ogen sprak, zoals die alleen maar uit zijn ogen spreken kon. De klank van haar klaarkomen vulde haar keuken.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *