— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Verslavende geheime minnaar

Sinds een aantal maanden is er een geheime minnaar op mijn pad gekomen. Een kort ,spannend avontuur dacht ik in eerste instantie. Maar de contacten blijven aanhouden. Deze aantrekkelijke man blijft mij intrigeren. Zijn warme stem, zijn mannelijke vastberadenheid, zijn sexy speelse blik, knappe uitstraling en heerlijke aanrakingen werken enorm verslavend. Een bizar gevoel van verlangen komt steeds sneller naar boven na elke stiekeme ontmoeting.

Op een drukke werkochtend kijk ik tussendoor even haastig op mijn telefoon. Een bericht van hem. ‘Vanavond druk? Ik ben aan het overwerken’ stuurt hij. Een gevoel van opwinding vliegt door mijn lijf. Mijn werkdag lijkt ineens helemaal niet meer zo druk. Koortsachtig denk ik na hoe ik dit in de afspraken van vandaag kan passen. Want ik wil hem zo graag zien en voelen. Ik besluit dat ik na een afspraak in de avond wel langs zijn bedrijf kan rijden.

De werkdag lijkt ineens een eeuwigheid te duren, ik kan me nog maar moeilijk concentreren op mijn werkzaamheden en denk steeds aan zijn handen over mijn lichaam. Ik probeer me die avond zo goed mogelijk te concentreren op mijn laatste afspraak, wat niet mee valt. Zodra ik eindelijk in de auto naar zijn bedrijf rijd begint de opwinding mijn lichaam weer de baas te worden. En ik voel een sterk heet verlangen naar de aanraking van een paar sterke mannelijke handen.

Gearriveerd bij het bedrijf staat hij klaar om de deur te openen. Daar staat hij in pak! Zo ongelofelijk sexy. ‘Hoe gaat het?’ vraagt hij. Ik moet even goed nadenken wat hij me nou eigenlijk vroeg bij het horen van zijn warme stem. Ik antwoord, maar bij het kruisen van onze blikken wil ik niet meer praten. Hij lijkt het zelfde te denken en begint me vurig te zoenen. Al zoenend zoeken zijn handen gedecideerd een weg over mijn lichaam. Langs mijn nek, borsten, heupen en billen, de aanraking zorgt voor enorme opwinding, ik voel de warmte opwellen tussen mijn benen.

Hij leidt me richting de muur van zijn kantoor waar hij me ruw tegenaan drukt. Nu voel ik dat de opwinding ook duidelijk bij hem aanwezig is. Ik voel door zijn broek zijn harde lul tegen mijn onderbuik aandrukken. Hij zoent me gretig in mijn nek, naar mijn mond en weer terug naar mijn nek. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

Ineens stopt hij. Ik verlang naar meer, en trek hem aan zijn stropdas weer naar me toe. Zijn handen hebben een weg gevonden onder mijn rok naar mijn vochtig geworden string. Ik probeer zijn broek los te maken maar kan me niet concentreren op de sluiting. Ik hunker naar zijn aanraking over mijn natte clitoris, hij schuift mijn string opzij en zijn vingers gaan speels langs mijn clitoris en glijden vervolgens diep bij me naar binnen.

Een tinteling volgt door mijn lijf, met magische en aanhoudende bewegingen gaan zijn vingers afwisselend over mijn clitoris en weer bij mij naar binnen. Ik wil zijn harde lul voelen maar verlies mezelf in dit heerlijke gevoel. Ik zoek naar houvast aan zijn sterke schouders en voel een hoogtepunt aankomen. Een zalige climax zindert van mijn kruin tot aan mijn tenen en ik voel hoe hij me opvangt in dit hoogtepunt.

Ondertussen herpak ik mezelf, hij doet zijn broek uit en ik reik naar zijn harde lul. Hij voelt zo heerlijk hard. Hij drukt zijn harde lul tegen mijn natte kut aan. O mijn god ik wil hem in me voelen nu! Hij merkt mijn verlangen, draait me resoluut om en langzaam vult hij me volledig van binnen. Dit voelt zo zalig, langzaam stoot hij heen en weer en blijft me gretig in mijn nek zoenen. Zijn ademhaling in mijn nek gaat mee in het ritme van de penetratie. Ik voel hem versnellen, zijn handen houden nu mijn heupen stevig vast. Ik zoek houvast tegen de muur.

Hij begint steeds harder in me te stoten, en hoor zijn gehijg veranderen in een mannelijk gegrom. Hoe harder hij in me stoot hoe meer ik me weer verlies tot een hoogtepunt, ik breng geluiden van genot uit. Ik houd het niet langer en kom tot mijn tweede hoogtepunt en voel hoe hij heerlijk diep in me spuit. Samen hijgen we na, zijn handen nog steeds bezig met de ontdekkingsreis over mijn lichaam. Langzamerhand kleden we ons weer aan en nemen afscheid.

De contacten blijven zo aanhouden, vaak gepaard met opwindende berichtjes. Hij vraagt me naar mijn fantasieën. Ik vertel hem dat het mij erg spannend lijkt om eens overmeesterd te worden op een onverwacht moment. Iets wat onmogelijk lijkt met dit stiekeme contact.

Op een avond na een etentje van mijn werk, loop ik het restaurant uit richting mijn auto. Ik kijk op mijn telefoon, ik bedenk dat ik al een paar dagen niets van mijn minnaar heb gehoord, hij zal wel druk zijn. Al lopend beantwoord ik een aantal berichten. Al sinds de laatste minuten in het restaurant heb ik het gevoel dat iemand naar me kijkt maar ik kon niets ontdekken. Nu met het lopen naar de auto komt dat gevoel weer. Het is net of iemand mij achtervolgt, ik kijk om maar zie niets. Ik loop een steegje door richting de parkeergarage, ik hoor voetstappen achter me. Ik besluit niet om te kijken en kordaat door te lopen.

De voetstappen komen steeds dichterbij. Ik loop de hal van de parkeergarage binnen, en word plots vastgegrepen en een hoek ingedrukt. Ik draai me om, hij is het! ‘Ik heb je gemist’ hijgt hij in mijn oor, overmand door opwinding kan ik niets meer uitbrengen. Gepassioneerd en wild begint hij mij te zoenen. Duwt me verder de hoek in en schuift behendig en snel mijn string onder m’n rok vandaan. Zijn vastberadenheid windt mij enorm op en ik voel de geilheid tussen mijn benen.

Binnen no time haalt hij zijn harde lul uit zijn broek draait me om en stoot bij mij naar binnen. Een complete sensatie, die eerste stoot is zo fijn, ik kreun van genot. Zijn handen zoeken een weg naar mijn borsten, houden deze stevig vast en hij begint heerlijk te stoten. Hij voert het ritme op, hij hijgt in me oor. Ik raak meer en meer opgewonden, ik voel een ongelofelijk orgasme aankomen. Hij begint met één hand rondjes te draaien om mijn clitoris terwijl hij nog steeds diep in me stoot. Hij hijgt mijn naam in me oor, dit tilt me over dat randje naar extase, ik voel hoe hij diep in me spuit, ik kreun het uit.

Nog wankel op mijn benen trek ik mijn string weer omhoog, doet hij zijn broek weer dicht en lopen we na een vluchtige zoen beide weer naar de auto. ‘Volgende keer kletsen we weer even bij’ zegt hij en geeft me een knipoog. Ik stap in de auto en moet glimlachen om zijn laatste woorden. Vervolgens rijd ik met een voldaan gevoel naar huis, alleen wel wetend dat het verlangen nu nog sneller naar boven zal komen om hem te zien en te voelen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *