— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Lekkere verrassing in Barcelona

Het magische woord is ‘stop’ maar zolang ik dat niet zeg…

Ik ben voor werk in t buitenland. Regelmatig ga ik op reis om verschillende hotels te inspecteren of ze voldoen aan alle criteria die hiervoor gesteld zijn. Dit keer zit ik in Barcelona. Net aangekomen bedenk ik dat het fijn is even snel te douchen en daarna in mijn zomerjurkje een lekker koffietje te gaan drinken op het strand voordat ik aan het werk ga.

Ik kom op mijn kamer en pak mijn koffer uit. Mijn oog valt op een pakketje dat op t bed ligt. Eerst denk ik dat het van het hotel is, maar als ik m open maak en het bijgevoegde kaartje lees, voel ik mijn hart harder kloppen. Er staat op het kaartje “Dag mooie vrouw. Ik heb zin in je. Maak het pakketje open en volg de instructies die ik je via sms zal sturen. Kus van mij.”

Langzaam maak ik het pakje open en zie dat er een lingerie setje in zit. Een heel klein bh’tje, te klein voor mijn grote borsten dat alleen bestaat uit een paar draden en een slipje zonder kruis. Ik tril van spanning en probeer het vocht dat uit mijn kutje drupt tegen te gaan, maar voel dat mijn slipje nat wordt.

Snel stap ik onder de douche en probeer me te herpakken. Terwijl ik mezelf lekker verwen hoor ik mijn telefoon piepen door het berichtje met instructies. Ik stap de badkamer uit en bind een handdoek om mijn haar. Ik zie dat het berichtje van jou is en dat erin staat dat je wilt dat ik het nieuwe setje aantrek met een kort rokje en topje en over vijftien minuten bij la Sol op het terras zit. Snel droog ik me af en trek ik het setje aan. Het behaatje zit stak om mijn grote borsten waardoor ze nog verder naar voren gaan staan. De draden aan de voorkant sluiten om mijn borst en mijn tepels zijn niet bedekt. Het ziet er opwindend uit. Het slipje zonder kruis voelt vreemd, intimiderend, zelf met het rokje erover heb ik het gevoel dat ik naakt rond loop.

Terwijl ik mijn hotelkamer uitloop naar beneden voel ik hoe iedereen me aan kijkt, zouden ze weten dat ik bijna niets onder mijn rokje aan heb vraag ik me af. Zodra ik buiten kom voel ik het briesje onder mijn rokje langs mijn lipjes gaan waardoor mijn klitje direct hard wordt. Ik haast me naar het terras en zie dat jij er al zit. Met een glimlach en een kus op mijn wang verwelkom je me terwijl je hand aan de voorkant langs mijn rokje naar mijn kutje gaat. T moment dat je vingers langs mijn natte kutje glijden duurt niet meer dan 2 seconden, maar t effect is heftig, mijn hele lichaam reageert op je.

Ik ga tegen over je zitten en terwijl we een koffie bestellen, vertel je me dat we de aankomende uren samen door gaan brengen en dat dit nog maar het begin is van een hele mooi week.

Ik bestel mijn koffie en als we zitten te wachten zeg je dat ik mijn benen iets uit elkaar moet zetten zodat mijn kutje open gaat staan. Gelukkig is er behalve een oudere man verder op het terras niemand aanwezig. Ik doe mijn benen voorzichtig open en voel de frisse wind onder mijn rok. Je zegt dat je wilt dat ik mijn vingers langs mijn lipjes en klitje laat gaan terwijl ik je blijf aankijken. Voorzichtig laat ik mijn vingers rondjes draaien over mijn klitje en langzaam duw ik mijn middelvinger naar binnen. Ik voel de spanning in mij kutje en mijn vingers trillen een beetje. Ik kijk naar je op en je zegt me mijn vinger uit mijn kutje te halen en mijn hand op de tafel te leggen. Langzaam laat ik mijn hand over de tafel glijden en laat me halverwege liggen. Ik zie mijn vocht in drupjes op mijn vinger zitten. Je kijkt me aan en pakt mijn hand op en brengt mijn hand naar je mond. Ik voel de spanning in mijn buik terwijl je langzaam mijn vingers in je mond laat glijden. Je ziet dat ik er opgewonden van word als je je tong langs mijn vingers laat gaan en me proeft. Je glimlacht als je mijn hand weer los laat.

We drinken onze koffie op en lopen over de boulevard naar het hotel. Onderweg neem je een zijpad en lopen we op een verlaten stuk door de duinen naar een picnictafel. Ik voel hoe je grip steviger wordt naar mate we dichter bij de tafel komen en je me omdraait en me hartstochtelijk zoent. Ik zoen je terug terwijl ik mijn handen om je nek heen vouw. Heel even voel ik hoe ik zweef als je me optilt en je me op het bankje zet. Je duwt me op mijn knieën en ik voel hoe je mijn rokje je beetje optilt zodat je heel langzaam mijn kutje te zien krijgt. Zachtjes duw je je vinger tegen mijn heuveltje aan en terwijl je dit doet valt er een drup nat op de bank van de tafel. Je ademhaling wordt zwaarder als je dit ziet. Je duwt me verder voorover en laat me zo zitten terwijl je naar achteren loopt om het hele plaatje te zien. Ik voel je ogen over mijn billen en mijn slipje zonder kruis waardoor je recht in kutje kijkt. Je zegt dat ik er klaar voor ben… Voordat ik het door heb, voel ik dat je balletjes in mijn kutje duwt en t rokje weer een beetje over mijn billen trekt. Je beveelt me op te staan en voor je te gaan lopen met het rokje net iets te hoog waardoor je mijn billen ziet bewegen.

We lopen terug naar het hotel en daar aangekomen duw je me de lift in. Ik voel je hand om mijn nek als je me tegen de wand duwt. Ik vind het lekker als je een beetje ruw bent met me. Je zegt dat ik je sletje ben en dat alles wat we gaan doen in de aankomende uren me nog meer jouw sletje maakt.

Aangekomen in de hotelkamer beveel je me uit te kleden en op mijn handen en knieën te gaan zitten. Ik voel me onderdanig als ik in mijn slipje zonder kruis en beha voor je zit. Ik hoor hoe je naar je bureau loopt en iets pakt. Wanneer ik opkijk zie ik dat je een halsband bij je hebt met ketting. Je doet de halsband om mijn nek en trekt er aan waardoor hij strak komt te zitten. Ik voel hoe nat ik hier van word. Ik vind t fijn als je trots op me bent als ik braaf ben. Ik ben graag je brave sletje.

Je plaatst me onder de douche en laat het water over mijn rug en billen vallen. Ik zie dat je in je rechterhand een schaar hebt en binnen een paar seconden mijn bh en slipje hebt los geknipt. Terwijl mijn lichaam helemaal nat is, trek je aan het touwtje van de balletjes die er direct uitschieten. Langzaam laat je je vingers in mijn kutje gaan daar waar net de balletjes nog waren. Eerst een vinger dan twee, dan drie..je vult mijn kutje op. Ik zie je pik keihard worden terwijl je dit doet en snak naar je pik in me.

Je doet de douche uit en brengt me naar het bed. Heel even plaag je me met een blinddoek, maar je laat het idee varen omdat je weet dat ik dit niet wil. Je gaat verder en je bindt mijn handen met een lint achter mijn rug vast. Mijn benen maak je vast aan het bed. Je duwt me voorover zodat ik met mijn gezicht in de dekens lig. Ik voel je handen en je pik over mijn billen en voel hoe je ruw je hele pik bij me naar binnen schuift. Je pompt hard en snel op en neer tot je zuchtend je zaad in me spuit. Ik wil mijn vingers langs mijn klitje laten gaan om mezelf lekker klaar te laten komen, maar door het lint om mijn handen kan dit niet. Ik heb je al vaker in me gevoeld en iedere keer is het een geweldig gevoel om zo de dag te eindigen.

Maar vandaag is het anders, vandaag ga je verder dan normaal en laat me niet met rust nadat je me help volgepompt met je zaad. Je vingers glijden over mijn lipjes naar achteren. Over mijn billen en kontgaatje. Ik voel hoe deze samenknijpt. Je pakt vervolgens glijmiddel en ik zie hoe je je hand er mee in smeert. Ik denk dat ik weet wat je gaat doen en zeg tegen je dat ik niet wil dat je dit doet. Je gaat geduldig verder en zegt dat ik klaar ben om de volgende stap te maken. Ik voel de spanning opbouwen als je je gladde vingers opnieuw langs mijn lipjes en kontgaatje laat gaan, en deze keer laat je je wijsvinger op mijn kontgaatje rusten en ik voel hoe je druk zet. Ik hou mijn adem in, bang voor de pijn die gaat komen. De druk wordt groter en ik kan je vinger niet tegen houden en voor ik het weet glijdt je vinger naar binnen. Je pakt mijn hoofd vast en zegt dat je wist dat ik het lekker ging vinden omdat ik je brave sletje ben. Terwijl je tegen me fluistert voel ik dat je je duim in mijn kont steekt en op en neer rondjes in mijn kontje draait. Je staat op en pakt van de tafel een doosje met daarin een doorzichtig voorwerp. Het lijkt vanaf een afstandje een bal maar als je dichterbij komt zie ik dat het een plug is. Ik raak bijna in paniek en kijk je aan en net voor ik ‘stop’ wil zeggen, zeg je dat ik je moet vertrouwen als je zegt dat ik het kan. Ik word iets rustiger en laat je je gang gaan. Langzaam smeer je de anaal plug in en duw je deze tegen mijn kontgaatje dat gewillig open gaat. Ik voel mijn kontje oprekken en de pijn omhoog komen maar het genot windt het van de pijn als het dikste gedeelte naar binnen schiet en mijn kontje opgevuld is.

Je zet me vervolgens op mijn knieën op het bed en neukt me hard. Ik kom gillend voor je klaar als je de plug uit mijn kontje trekt. Uitgeput ga ik liggen. Je draait me om en gaat boven me staan terwijl je je pik aftrekt en t zaad over mijn mond en gezicht spuit.

Je valt naast me op het bed en fluister lief in mijn oor “dit was nog maar dag een, nog vier te gaan”. Ik glimlach naar je en geef je een zoen op je mond. Je legt je armen om me heen en ik val heerlijk in slaap, dromend over de rest van de week.

Anouk

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *